Mislim da je Avdic rekao da Wright ima odraz od 110cm. Toliko je recimo imao Vince Carter.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Da,Wright ima 40'' vertical sto je negdje izmedju 105 i 110cm i to mu je izmjereno sad u trening kampu OKC-a.Za Bo-a ne znam...Donnie Darko je napisao/la:Ima li podatak kolike odraze imaju McCaleb i Wright? Sunce ti zareno koliko ljudi skacu.
Mislim da je Avdic rekao da Wright ima odraz od 110cm. Toliko je recimo imao Vince Carter.
Bravo Finska,zaslužena pobjeda protiv raspale Rusije!Prognozirao sam prije početka EP da Rusi neće proći grupu i to se obistinilo.Damian je napisao/la:Izgubise Rusi...
Donnie Darko je napisao/la:Ima li podatak kolike odraze imaju McCaleb i Wright? Sunce ti zareno koliko ljudi skacu.
Ja sam cuo 110cmfilip13 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ima li podatak kolike odraze imaju McCaleb i Wright? Sunce ti zareno koliko ljudi skacu.
rekao je da mu je odraz jedan metar,ne 110 cm
Sad sam provjerio 40" vertical je 102cm,eto!Donnie Darko je napisao/la:Ja sam cuo 110cmfilip13 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ima li podatak kolike odraze imaju McCaleb i Wright? Sunce ti zareno koliko ljudi skacu.
rekao je da mu je odraz jedan metar,ne 110 cm![]()
Ni McCaleb sigurno ne zaostaje. Kako se lansira frajer iz mjesta preko nasih pod kosem.
Donnie Darko je napisao/la:Ja sam cuo 110cmfilip13 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Ima li podatak kolike odraze imaju McCaleb i Wright? Sunce ti zareno koliko ljudi skacu.
rekao je da mu je odraz jedan metar,ne 110 cm![]()
Ni McCaleb sigurno ne zaostaje. Kako se lansira frajer iz mjesta preko nasih pod kosem.
Odron od ekipa,ne zna se ko je gore prvesntvo odigrao...Ja sam lično više nade imao u Turke,jer imaju koliko-toliko bolji sastav,ali su se i oni raspali i zasluženo i jedni i drugi idu kući.tyler durden je napisao/la:Rusija i Turska , katastrofa ziva.
Takodjer.*p!p!t@* je napisao/la:I samo da i ovdje kažem da mi je jako drago što ispadoše Turci samo zbog velikog' fanatika Preldžića!
hodža je napisao/la:Španija igra monstrouznu odbranu ove dvije tekme...60 minuta, 52 poena![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.