Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Cekaj ba, ako Latvija izgubi od Makedonije, onda oni nece imati 3-2, ostajemo samo mi i Litvanci s tim omjerom (ako ih dobijemo ako Bog da)?tuzlak1987 je napisao/la:Ako se gleda kos razlika meceva 3 ekipe onda nama odgovara ovo: da Latvija izgubi od Makedonije, da Litvanija izgubi od nas. Da svi imamo 3:2 i onda smo mi tu najbolji?
Danas nakon pobjede..rogeRF je napisao/la:Je l' ovo slika sa danasnje preskonferencije, nakon pobjede, ili nekad od prije?Raul_64 je napisao/la:
Problemi ha ?
Ništa, pričamo samo o situaciji skora tri ekipe sa 3-2.111 je napisao/la:@NeshaFCB , hvala na odgovorima![]()
nisam znao ta pravila, dobro je razjasnimo stvari, da znamo cemu se nadati![]()
![]()
Uglavnom , mi moramo pobjediti Litvaniju - ako želimo dalje, naravno....yeben protivnik, uz Srbiju najjaca ekipa u grupi....ali šta sad, sami smo se doveli u tu poziciju
VIDIŠ DA SU NEUPUĆENI SKROZrogeRF je napisao/la:Cekaj ba, ako Latvija izgubi od Makedonije, onda oni nece imati 3-2, ostajemo samo mi i Litvanci s tim omjerom (ako ih dobijemo ako Bog da)?tuzlak1987 je napisao/la:Ako se gleda kos razlika meceva 3 ekipe onda nama odgovara ovo: da Latvija izgubi od Makedonije, da Litvanija izgubi od nas. Da svi imamo 3:2 i onda smo mi tu najbolji?
A sta ako Latvija uzme Makedoniju onda i oni imaju 3-2, o toj kos razlici pricamoinacefindecko je napisao/la:Kako nemoguće? MAKEDONIJA IMA OMJER 1-3 SADA!
Ne kontam vas..
Uzmimo da večeras Litvanci uzimaju Crnu Goru, Latvija da gubi od Srbije..
Stanje pred sutra je onda ovako:
Srbija 3-1
Litvanija 3-1
Latvija 2-2
BiH 2-2
Makedonija 1-3
Crna Gora 1-3
Sutra onda mi dobijemo Litvaniju, Makedonci dobiju Latvijce, Srbi kako god igrali sa Crnogorcima mi prolazimo..
Jer je stanje u grupi:
Srbija 4-1
Litvanija 3-2
BiH 3-2
Makedonija 2-3
Latvija 2-3
Crna Gora 1-4
o kakvoj koš razlici pričate, samo da se ostvare ove realne činjenice i tu smo!
Oni su igrali 3 utakmice, mi i Makedonci imamo jednu više od ostalih. Zato kažem, treba se strpiti dok se ne kompletira kolo.rogeRF je napisao/la:Cekaj ba, ako Latvija izgubi od Makedonije, onda oni nece imati 3-2, ostajemo samo mi i Litvanci s tim omjerom (ako ih dobijemo ako Bog da)?tuzlak1987 je napisao/la:Ako se gleda kos razlika meceva 3 ekipe onda nama odgovara ovo: da Latvija izgubi od Makedonije, da Litvanija izgubi od nas. Da svi imamo 3:2 i onda smo mi tu najbolji?
Jest, al šta ako recimo Latvija uzme otpisanu Makedoniju, uz sve ostalo što si napisao onda imamo tri reprezentacije sa skorom 3-2. U tom slučaju treba nam pobjeda od 10 razlike protiv Litvanije.inacefindecko je napisao/la:Kako nemoguće? MAKEDONIJA IMA OMJER 1-3 SADA!
Ne kontam vas..
Uzmimo da večeras Litvanci uzimaju Crnu Goru, Latvija da gubi od Srbije..
Stanje pred sutra je onda ovako:
Srbija 3-1
Litvanija 3-1
Latvija 2-2
BiH 2-2
Makedonija 1-3
Crna Gora 1-3
Sutra onda mi dobijemo Litvaniju, Makedonci dobiju Latvijce, Srbi kako god igrali sa Crnogorcima mi prolazimo..
Jer je stanje u grupi:
Srbija 4-1
Litvanija 3-2
BiH 3-2
Makedonija 2-3
Latvija 2-3
Crna Gora 1-4
Drug, Makedonija je nebitna u cijeloj priči. Govorimo o trokutu Litvanija-Letonija-BiH.inacefindecko je napisao/la:Kako nemoguće? MAKEDONIJA IMA OMJER 1-3 SADA!
Ne kontam vas..
To je jedina stvar koja nas spašava. Mada oni moraju uzeti Latviju, pazi sad, sa 12 koševa razlike i uz to se moraju nadati da ćemo mi izgubiti od Litvanije.inacefindecko je napisao/la:Latvijci što su dobili dobili su! Makedonci će zapeti svim silama da dobiju Latviju jer tako i oni šanse imaju..
A kvalitet je na strani Makedonaca!
Griješiš.hamzaTM87 je napisao/la:Nemamo se mi šta baviti koš razlikama i ostalim.
NAS U DRUGI KRUG VODI POBJEDA PROTIV LITVANIJE I PORAZ LATVIJE OD MAKEDONIJE (pod uslovom da večeras pobjede Srbija i Litvanija)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.