fina, kulturna frizura, na mjestu kako znaju reći ljudi

A za ova sr.nja i slična kao Shaaraway, Hamsik i sl sam uvijek protiv. Koliko vidim ljudi odmah imaju negativno mišljenje na ovakve likove

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
140.Neutral je napisao/la:Imam sličnu od adidasa![]()
Pošto si je platio, ako nije tajna.
Neutral je napisao/la:Pa dobro, postoji razlika između p.e.derčina i muškaraca. Neki se nosaju kao da su se usrali, šta ćeš, takva vremena.
IlPrincipe je napisao/la:Te gore 3 frizure ja ih ne bi na glavu stavio kad bi me neko puskom tjero..
pa sad jedino da je Beckham uspjesno moze furati je malo glupo, stoji to mnogim ljudima, kada se napravi na onaj klasicni nacin kako se radi vec skoro 70-80 god. unazad, jer originalni undercut datira iz 20-30-tih god. proslog vijeka, pa kao i sve frizure dosao je na red da se i on recikliraLenBias je napisao/la:Neutral je napisao/la:Pa dobro, postoji razlika između p.e.derčina i muškaraca. Neki se nosaju kao da su se usrali, šta ćeš, takva vremena.![]()
uzmimo za primjer ovu undercut frizuru, cini mi se da se tako zove, jedna jedina osoba da svijetu bi trebala da ima potvrdu kako je smije nositi a to je david beckham, da bi nosio nesto takvo treba imati stav, ne moze svako nositi sve ljudi moji, mislim u teoriji moze ali to izgleda poprilicno uzasno
pa bas to i jeste definicija undercut-a, onako na gruboPIKE je napisao/la:Ma nije ovo Baleovo undercut, ovo je on rek'o frizeru da ga obleti okolo, a gore da nista ne dira![]()
pa zato i kažem to, očigledno je on 'na grubo' to i shvatio i prenio na sebe, nije se uopšte udubio da upije materijumiki_92 je napisao/la:pa bas to i jeste definicija undercut-a, onako na gruboPIKE je napisao/la:Ma nije ovo Baleovo undercut, ovo je on rek'o frizeru da ga obleti okolo, a gore da nista ne dira![]()
LenBias je napisao/la:bas na to i mislim, muskarca sa stavom, sta ce meni nosit undercut neki teen balavac, budimo iskreni da smo u devedesetim godinama npr. i da neki balavac nabaci na tintaru tu frizuru batine bi popio svaki dan, upravo to i jeste ovo sto pricam da nije sve za svakogaok, mozda sam pretjerao spomenuvsi samo beckhama ali poenta ostaje ista
nema veze sto si uzeo balea, u pogresnom dresu je tu
lajk za avatarDonnie Darko je napisao/la:Bale bi bio ok da nema ove retardirane linije, koja je zalutala na ovu frizuru. Bas je glupo uradjena.
I svaku frizuru treba sa stavom ne samo undercut
Gore me ispoštuj a sa strane mi yebi kevumiki_92 je napisao/la:![]()
gojzerica je napisao/la:Šišaj se na keca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.