\o/
//
\\

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
DAJ VIDEO NEKO!4stringsonly je napisao/la:Kaže Edin Avdić, komentator: "Ovdje je kraj nas neka čudna nesretnica iz FIBA-e koja nam smeta, ali to ćemo riješiti poslije završetka prenosa."
Na to će Mirza toj gospođi: "Bojim se da te ništa nisam pit'o."
Hhahaahahahahha!
Ma, prenosio je na OBNu jednom fudbal... preko qurca totalno!muXmania je napisao/la:Hocemo da Avdic ptenosi I u utorak.
Nisam neki ljubitelj kose, al je ovo probudilo velike ekocije
Bravo momci!
Ako Litvanije danas pobjedi,a trebala bi to im znaci da su osigurali drugi krugAdmir_Sa je napisao/la:nakon zasluženih kritika sa moje strane nakon dva meca, sada da uputim iskrene cestitke, puno bolje smo danas djelovali u oba smjera i puno bolje ekipe od makedonije bi se dobro danas napatile protiv nas.
sad me zanima postoji li ikakva šansa da litvanci vec osiguraju danas drugi krug, ako i njima sutra bude gorilo bojim se ova sudijska mafija još gore sudi nego danas
eh to buraz hvalaaaasunsao je napisao/la:17 45PIKE je napisao/la:U koliko sati je sutra utakmica ?
Edin i KoleHigh je napisao/la:Misliš sigurno na Kostića. Njih dvojica skupa komentiraju košarkaške utakmice na Areni.Kevin je napisao/la:Edin Avdić je komentator sa Arenasport televizije, a vjerojatno ga ftv uzeo za ovo natjecanje
uzitak je slusati njega na arenisport skupa u paru sa jos jednim likom..uzitak!
em sto znaju em se i nasmijes
i mene zanima ima li taj snimak?MilaKunis je napisao/la:Evo srbi na b92 komentarisu sudjenje protiv bosne...
Jel ima neko sliku avdica ono pri kraju utakmice kad skace ?
odma treba racunati odmaranje bitnih igraca za iduci krug ali svejedno ne treba kalkulisati nego idemo sutra po trecu pobjedu pa nek onda kalkulise onaj kome je do togaarelinho je napisao/la:Ako Litvanije danas pobjedi,a trebala bi to im znaci da su osigurali drugi krugAdmir_Sa je napisao/la:nakon zasluženih kritika sa moje strane nakon dva meca, sada da uputim iskrene cestitke, puno bolje smo danas djelovali u oba smjera i puno bolje ekipe od makedonije bi se dobro danas napatile protiv nas.
sad me zanima postoji li ikakva šansa da litvanci vec osiguraju danas drugi krug, ako i njima sutra bude gorilo bojim se ova sudijska mafija još gore sudi nego danas
Oni ako dobiju danas Crnu Goru imaju 3:1 i velike sanse za drugi krug.Admir_Sa je napisao/la:nakon zasluženih kritika sa moje strane nakon dva meca, sada da uputim iskrene cestitke, puno bolje smo danas djelovali u oba smjera i puno bolje ekipe od makedonije bi se dobro danas napatile protiv nas.
A prenosio Glasgow Rangerse u debilnom Kupu UefaConsigliere je napisao/la: Ma, prenosio je na OBNu jednom fudbal... preko qurca totalno!![]()
Kevin je napisao/la:Edin Avdić je komentator sa Arenasport televizije, a vjerojatno ga ftv uzeo za ovo natjecanje
uzitak je slusati njega na arenisport skupa u paru sa jos jednim likom..uzitak!
em sto znaju em se i nasmijes
Trenutno korisnika/ca: Matterhorn22 i 6 gostiju.