Stadioni
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najljepsi stadioni...?
ma AA izgleda kao aerodrom. 

- WindOfChange
- Kontakt:
. Aaa pa što odmah ne kažeš da je to u pitanju !silenT. je napisao/la:ma bit će i vama kišno kad vas izbacimo iz lige prvaka

. Ja baš razmišljam, čemu sve to suprotstavljanje .. ? Mrzim Italiju, ali volim Mourinha .. do bola .
. Ja već jesam stvorila jasnu i blistavu iluziju sebi u podsvjesti, ali ne želim ulaziti u diskusije niti koristiti svoj mozak za te sigurno, već i tvoje "mozgalice" LOL . Sve ostalo je vrlo poznato .

U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
- WindOfChange
- Kontakt:
. I ti si duboko ubjeđen ? :rniccolo je napisao/la:ma AA izgleda kao aerodrom.

pa pogledaj fino ovu zadnju sliku sto si postavila, bas podsjeca na neki aerodrom. pardon, lijepi aerodrom 

-
- Kontakt:
Ma AA je najljepsi stadion ,fin je i Emirates ,ali je AA nekako ljepsa izvana 

- WindOfChange
- Kontakt:
. Uredu lijepi aerodrom . A iskreno, realno, objektivno na šta te s ove slike podsjeća Emirates ?! Mene na veliku, debelu i lijepu (ako će šta pomoći ) hrpu zidina . LOL !niccolo je napisao/la:pa pogledaj fino ovu zadnju sliku sto si postavila, bas podsjeca na neki aerodrom. pardon, lijepi aerodrom
WindOfChange je napisao/la:. Aaa pa što odmah ne kažeš da je to u pitanju !silenT. je napisao/la:ma bit će i vama kišno kad vas izbacimo iz lige prvaka
. Ja baš razmišljam, čemu sve to suprotstavljanje .. ? Mrzim Italiju, ali volim Mourinha .. do bola .
. Ja već jesam stvorila jasnu i blistavu iluziju sebi u podsvjesti, ali ne želim ulaziti u diskusije niti koristiti svoj mozak za te sigurno, već i tvoje "mozgalice" LOL . Sve ostalo je vrlo poznato .![]()
iluzijeee..stvorio sam i ja milion i jednu,ima ih svakakvih... nadam se da će se od ovih pozitvnih jedna ostvarit

joj već vidim Josea kako trči po Stamfordu i ono ušutkuje publiku

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
@WoC sto uvijek pises boldiranim slovima 

- WindOfChange
- Kontakt:
. Ja neki dan nauči da se prvo skoči pa kaže hop . Nisam ni ja znala i strašno je to kad ne znaš - pa mi se kao bumerang vratilo . A ne bi mi toliko teško palo, ipak je on i dalje naš . Ali, nešto mi smiješno da pomišljam na to . Iako bi voljela vidjeti Mourinha u onom dugom, crnom kaputu, izgleda kao staložena ličnost - a toliko je suprotan od toga . Da ne bi došlo do kakve veće diskusije (žao mi vremena) ti si valjda svjestan kome pripada ta blaga prednost . Al' neću ništa da govorim , obit će mi se o glavu !silenT. je napisao/la:WindOfChange je napisao/la:. Aaa pa što odmah ne kažeš da je to u pitanju !silenT. je napisao/la:ma bit će i vama kišno kad vas izbacimo iz lige prvaka
. Ja već jesam stvorila jasnu i blistavu iluziju sebi u podsvjesti, ali ne želim ulaziti u diskusije niti koristiti svoj mozak za te sigurno, već i tvoje "mozgalice" LOL . Sve ostalo je vrlo poznato .![]()
iluzijeee..stvorio sam i ja milion i jednu,ima ih svakakvih... nadam se da će se od ovih pozitvnih jedna ostvarit
joj već vidim Josea kako trči po Stamfordu i ono ušutkuje publiku![]()

ma znam da ste vi favoriti i neka ste ali sve je moguće 
aj dobro boldana slova a što će ti točka na početku

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- WindOfChange
- Kontakt:
. Eh, sad ću zvučati kao egoista - a i nisam više kako sam znala biti .bavarian_bk je napisao/la:@WoC sto uvijek pises boldiranim slovima
. Svaka moja reč je crna od dubine , i vredna je - svakako ! LOL !

iskreno emirates podsjeca na veliki soping centar
. ali je opet ljepsi od AA.

-
- Kontakt:
Hahaha ,a bas imas zanimljiv stil . Svaka ti recenica zavrsava sa LOL ,gotovo svaka, crtice i te stvari .WindOfChange je napisao/la:. Eh, sad ću zvučati kao egoista - a i nisam više kako sam znala biti .bavarian_bk je napisao/la:@WoC sto uvijek pises boldiranim slovima
. Svaka moja reč je crna od dubine , i vredna je - svakako ! LOL !![]()
![]()
![]()

- WindOfChange
- Kontakt:
. Da i tebi odgovorim za boldana slova sam već obrazložila .silenT. je napisao/la:ma znam da ste vi favoriti i neka ste ali sve je moguće
. Puna sam nekih iluzija, kada je u pitanju život uopšte pa tako za mene ta tačka na početku
. svakog reda ili samo rečenice, ne predstavlja niti najmanji dio furke (kako neki shvate) već
. duboku smisao početka , svakog . Jer ja sam svjesna da prije početka uvijek je postojao kraj i eto, ta tačka
. ili točka mi znači !

- WindOfChange
- Kontakt:
. I samo još nešto, obećavam - posljednje . Je l' ni tebe niko NEMOŽE ubjediti da je AA ljepša od Emiratesa , da kažem fizički ?!niccolo je napisao/la:iskreno emirates podsjeca na veliki soping centar. ali je opet ljepsi od AA.

-
- Kontakt:
Dobro sad to ,a sto ce ti Essien na avataru

- WindOfChange
- Kontakt:
. Pa valjda to LOL znači u prevodu na bosanski (glasno se smijem ) .bavarian_bk je napisao/la:Hahaha ,a bas imas zanimljiv stil . Svaka ti recenica zavrsava sa LOL ,gotovo svaka, crtice i te stvari .WindOfChange je napisao/la:. Eh, sad ću zvučati kao egoista - a i nisam više kako sam znala biti .bavarian_bk je napisao/la:@WoC sto uvijek pises boldiranim slovima
. Svaka moja reč je crna od dubine , i vredna je - svakako ! LOL !![]()
![]()
![]()
. A ja vjerujem da čovjek nije rođen da plače samo zato što se rodio plačući, e baš tome i ta tačka .
. znači tačka = taj predperiod plača , zapravo našeg početka . I onda obavezno LOL !
. Jer, često kad vidimo koliko je ljudska zahlupanost živa, postoji i traje - ja se smijem .
. A te crtice , nekako mi pomažu ! Joj što filozofiram, mora da misliš kako sam namazana .

to nije stav, razmisljanje, da bi sad neko mogao u argumentovanoj raspravi da mi promijeni misljenje. jednostavno takav ukus, osjecaj za estetiku. e sad bi mogli raspravljati o tome da li imam osjecajaja za estetiku, ali ne ovdje.WindOfChange je napisao/la:. I samo još nešto, obećavam - posljednje . Je l' ni tebe niko NEMOŽE ubjediti da je AA ljepša od Emiratesa , da kažem fizički ?!niccolo je napisao/la:iskreno emirates podsjeca na veliki soping centar. ali je opet ljepsi od AA.

- WindOfChange
- Kontakt:
. Inače sam duhovno vezana za njega i ja tvrdim da je on jedan od najslađih ljudi na Svijetu, mada mi niko ne vjeruje .bavarian_bk je napisao/la:Dobro sad to ,a sto ce ti Essien na avataru![]()
![]()
![]()
![]()
. A znaš što ?! E pa zato što je crnac . A kakve to veze ima - i ja se trudim da me neko shvati , i znam
. da bi neko mogao - ali, oni se ostaju gušiti u svom primitivizmu . Inače , živim za Chelsea - a Bayern
. poštujem kao klub i imam neke svoje principe vezane za njih, mislim da sam to već pokazala !

-
- Kontakt:
Eeh that's what I talking about ilii tako nesto LOLWindOfChange je napisao/la:. Inače sam duhovno vezana za njega i ja tvrdim da je on jedan od najslađih ljudi na Svijetu, mada mi niko ne vjeruje .bavarian_bk je napisao/la:Dobro sad to ,a sto ce ti Essien na avataru![]()
![]()
![]()
![]()
. A znaš što ?! E pa zato što je crnac . A kakve to veze ima - i ja se trudim da me neko shvati , i znam
. da bi neko mogao - ali, oni se ostaju gušiti u svom primitivizmu . Inače , živim za Chelsea - a Bayern
. poštujem kao klub i imam neke svoje principe vezane za njih, mislim da sam to već pokazala !![]()
Ma dobar je on,kao igrac ,odlican .
.Kod mene je obrnuto ,zivim za Bayern ,a Chelsea postujem kao klub LOL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.