Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Joj glupih komentara ovde boze moj XD
- storm_raider
- Kontakt:
A zasto svako neslaganje u misljenjima mora otici u licne uvrede?
Sport je lijek za tijelo i duh.
prvo nije igrao odbranu ali bio savrsen suter, pa onda eto kao malo radio nesto ispod svog obruca i sutao povremeno nerezonski sutao, sada suta stalno, mrze ga svi i on mrzi sve, igra odbranu i hvata 10+ skokova ali i to nije nista vrijedno spomena, na kraju ce ispasti da je mirza nekada bio savrsen igrac u odbrani, sve to je napisano u rasponu od nekih 5 stranica ove teme
ja ne idem u licne uvrede, kada neko napise nesto sto mi se ne slaze kazem da nije tako i zdravo, nema potrebe da pisem na lijepe nacine da se ne slazem ali onda se naravno evo u mom slucaju i ovog genijalca bishopa meni pise da sam ogranicen, imam manjak inteligencije i slicne stvari, neka, nije problem, ako ce to nekoga ciniti superiornijim na forumu slobodno neka pise, samo i dalje stoji da nema pojma o kosarci 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
zato sto je hrpa primitivaca registrovana na ovaj forumstorm_raider je napisao/la:A zasto svako neslaganje u misljenjima mora otici u licne uvrede?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zato što smo nekulturan narod koji nije sposoban da na jedan normalan način vodi diskusiju. Uvijek se izvlačimo na balkanski mentalitet a ne vidimo ustvari koje smo to mi seljačine.
Čekamo svi početak NBA sezone pa da opet počinje pisanje u superlativu o Mirzi ili pljuvanje po Kidd-u ako mu ne dadne par minuta.
Čekamo svi početak NBA sezone pa da opet počinje pisanje u superlativu o Mirzi ili pljuvanje po Kidd-u ako mu ne dadne par minuta.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Znaš me?LenBias je napisao/la:prvo nije igrao odbranu ali bio savrsen suter, pa onda eto kao malo radio nesto ispod svog obruca i sutao povremeno nerezonski sutao, sada suta stalno, mrze ga svi i on mrzi sve, igra odbranu i hvata 10+ skokova ali i to nije nista vrijedno spomena, na kraju ce ispasti da je mirza nekada bio savrsen igrac u odbrani, sve to je napisano u rasponu od nekih 5 stranica ove temeja ne idem u licne uvrede, kada neko napise nesto sto mi se ne slaze kazem da nije tako i zdravo, nema potrebe da pisem na lijepe nacine da se ne slazem ali onda se naravno evo u mom slucaju i ovog genijalca bishopa meni pise da sam ogranicen, imam manjak inteligencije i slicne stvari, neka, nije problem, ako ce to nekoga ciniti superiornijim na forumu slobodno neka pise, samo i dalje stoji da nema pojma o kosarci
Ja tebe nigdje uvrijedio nisam, ako si se primio na ograničenost, onda vjerovatno jesi. Jbg, ne mogu ja gledat' u pasulj.
Počeo si provocirati kako ti znaš sve, a ostali pojma nemaju. Takve poznajem lično, tebe ne, al' takve kao ti da. Mogu ti reći da nisu baš toliki, koliko se busaju u prsa..
Shvatio bi da dijeliš mišljenje sa nekoliko forumaša, al' ići kontra 4-5 forumaša i to, budimo realni, vrlo kvalitetnih je ili bezobrazluk ili neznanje. Stvarno se nadam da je kod tebe ovo drugo u pitanju.
I dalje stoji da ja nemam pojma o košarci, u pravu si.

Željezničar za život cijeli!
kao sto vidis ja se nisam primio, drugima to smeta, meni nikako ne moze smetati da me osoba takvog znanja kao ti zove ne znam kakvim, problem je kada ti neko cija rijec vrijedi i za koga vidis da zna o cemu prica to kaze, meni je iskreno zao samo sto ti uprkos svim pokusajima i citanjima svih tema i dalje nisi spoznao gdje fulas nego udaras kao maksim po diviziji, stvarno nemam potrebe tebi licno samom da otvaram oci, radi takvih stvari nisam tu, ako se sam ne skontas onda nikom nista a sve su prilike da neces, jednostavno valjda taj neki ponos ti ne da, ti pojma nemas kakav sam ja, tako da odmah mozes sve ostalo baciti u kantu i svaki najsitniji pokusaj gdje zelis moju neku psihu provaliti, urazumi se druze a znas dobro ko i kako se poceo "busati u prsa", prodji koju stranicu samo i prisjeti se ako se ne sjecas, budi mi pozdravljen i samo po svom nastavi, na kraju krajeva mora neko imati i krivo, nije kraj svijeta, zivioArthurBishop je napisao/la:Znaš me?LenBias je napisao/la:prvo nije igrao odbranu ali bio savrsen suter, pa onda eto kao malo radio nesto ispod svog obruca i sutao povremeno nerezonski sutao, sada suta stalno, mrze ga svi i on mrzi sve, igra odbranu i hvata 10+ skokova ali i to nije nista vrijedno spomena, na kraju ce ispasti da je mirza nekada bio savrsen igrac u odbrani, sve to je napisano u rasponu od nekih 5 stranica ove temeja ne idem u licne uvrede, kada neko napise nesto sto mi se ne slaze kazem da nije tako i zdravo, nema potrebe da pisem na lijepe nacine da se ne slazem ali onda se naravno evo u mom slucaju i ovog genijalca bishopa meni pise da sam ogranicen, imam manjak inteligencije i slicne stvari, neka, nije problem, ako ce to nekoga ciniti superiornijim na forumu slobodno neka pise, samo i dalje stoji da nema pojma o kosarci
Ja tebe nigdje uvrijedio nisam, ako si se primio na ograničenost, onda vjerovatno jesi. Jbg, ne mogu ja gledat' u pasulj.
Počeo si provocirati kako ti znaš sve, a ostali pojma nemaju. Takve poznajem lično, tebe ne, al' takve kao ti da. Mogu ti reći da nisu baš toliki, koliko se busaju u prsa..
Shvatio bi da dijeliš mišljenje sa nekoliko forumaša, al' ići kontra 4-5 forumaša i to, budimo realni, vrlo kvalitetnih je ili bezobrazluk ili neznanje. Stvarno se nadam da je kod tebe ovo drugo u pitanju.
I dalje stoji da ja nemam pojma o košarci, u pravu si.

- ArthurBishop
- Kontakt:
Ja tebe opet pitam znaš li me?meni nikako ne moze smetati da me osoba takvog znanja kao ti zove ne znam kakvim
Netačno. Generaliziraš stvari, nepotrebno. A nisi ni u pravu za to. Dokaži, ili nemoj ti lupat'.meni je iskreno zao samo sto ti uprkos svim pokusajima i citanjima svih tema i dalje nisi spoznao gdje fulas nego udaras kao maksim po diviziji
Kontradiktoran si. Sam sebi kontru pucaš buraz. Kažeš ovo i onda mi daješ, kao, do znanja da ja tebe ne znam i da imam predrasude. Polupani lončići.ti pojma nemas kakav sam ja, tako da odmah mozes sve ostalo baciti u kantu i svaki najsitniji pokusaj gdje zelis moju neku psihu provaliti
Prošao stranicama i sve što sam vidio da si me citirao kad sam ostavio prvi post ovdje i naveo hrpu neargumentovanih rečenica u smislu Tele je bog, svako ko misli drukčije je nevjernik.urazumi se druze a znas dobro ko i kako se poceo "busati u prsa", prodji koju stranicu samo i prisjeti se ako se ne sjecas
Opet osuđuješ prije vremena. Sebe uzdižeš, mene pokušavaš spustit'. To se zove licemjerstvo, malo blaže, zove se predrasude. To moraš razbit', ne zbog mene, već zbog sebe. Proći ćeš mnogo bolje.na kraju krajeva mora neko imati i krivo, nije kraj svijeta
Totalni je off, al' opet se držimo diskusije koja je vezena za temu, odnosno Mirzu. Za sve ostalo imaš PM.
storm_raider je napisao/la:A zasto svako neslaganje u misljenjima mora otici u licne uvrede?
i meni to nije jasno i nikad mi neće biti jasno,jedino ako su u pitanju djeca,onda mi je to donekle i shvatljivo
- ArthurBishop
- Kontakt:
Gdje su te uvrede?filip13 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:A zasto svako neslaganje u misljenjima mora otici u licne uvrede?
i meni to nije jasno i nikad mi neće biti jasno,jedino ako su u pitanju djeca,onda mi je to donekle i shvatljivo
ArthurBishop je napisao/la:Gdje su te uvrede?filip13 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:A zasto svako neslaganje u misljenjima mora otici u licne uvrede?
vjerovatno ih ima na svakoj temi
- ArthurBishop
- Kontakt:
tema je mirza teletovic daljnje odstupanje ce da vuce banove
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Za "nesretnu gospodju if FIBE": BOJIM SE DA TE NISTA NISAM PITO.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
MIRZA TELETOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj se smijem na tu recenicu!klasik je napisao/la:Za "nesretnu gospodju if FIBE": BOJIM SE DA TE NISTA NISAM PITO.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Hvala nasem Kapitenu,pokazao je karakter
Nikam nisam ni posumnjao u njega..Hvala bogu pa skide i Peru sa kurca,od 2011 ga nosa.

popravio se mirza u odbrani toliko da se ne moze rijecima opisati ali forumasi i dalje zmire na to
peru je pojeo danas, sto je zabio bilo je kada su ga cuvali nasi centri

kad ga kritikujemo zbog lose igre isto tako treba ga pohvaliti kad odigra dobru partiju. Donas si Mirza izgledao odlicno, kapitenski....
Mirza danas fenomenalan,sve je napravio sto je mogao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.