Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

reptile
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la reptile » 08 sep 2013, 09:27

Kako brzo cmarovi zaborave na ovog istog Edina koji je slomio Grcku.

Jadni ste. 8-)

Edin je alfa i omega reprezentacije. Postovanje treba biti na mjestu.
shandrlike-tandrlike

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 sep 2013, 11:20

De reptile svega ti, i veci igraci su bili kritikovani. Normalna stvar kad neko odgira lose da mu slijedi kritika, al jok kod nas to nikako se en smije, nego onako kolektivno se oplete po Safetu, ha ja!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 sep 2013, 12:22

Jadni Džekica, nemojte na njega, on je maaaali.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 08 sep 2013, 13:00

Rasplakat cete amru ccc

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 08 sep 2013, 13:02

dadnan je napisao/la:Rasplakat cete amru ccc
Ma neka, ima nas dosta koji bi je tjesili ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2013, 13:06

Dushi_Rob je napisao/la:
dadnan je napisao/la:Rasplakat cete amru ccc
Ma neka, ima nas dosta koji bi je tjesili ...
Znate li vi da ona ima djete iz prvog braka sa jednim srpskim biznismenom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 sep 2013, 13:07

mogla bi imati još jedno sa nekim od forumaša :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 sep 2013, 13:09

Nemojte prelaziti mjere ukusa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2013, 13:11

Da sam ja moderator :twisted:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 08 sep 2013, 13:19

Procita maloprije na netu sada koliko ima istine u ovom neznam ali ocigledno je da nesto ne stima u repci

SAZNAT CE SE KAD TAD !
Ponedjeljak- Nas najbolji igrac prijeti nedolaskom na okupljanje- razlog- Izet Hajrovic.
Utorak- Nogometni savez u tajnosti kupuje avionsku kartu i salje kapitena da se ovo zataska i da nas reprezentativac potrci na zenickom travnjaku.
Srijeda- Safet Susic ostaje dosljedan sebi i pokusava da urazumi reprezentativce i da napravi iole normalnu atmosferu, to mu je onemoguceno, gubi primat i rijec glavnu u svlacionici ( Opa, zar je i ovo moguce ) ?
Cetvrtak- Sumorno jutro, osjeca se teska atmosfera, noge teske, podjeljeni osjecaji, ruzne face, nema osmijeha, nema bratstva koji nas je nosio citave kvalifikacije ! Postavlje se pitanje da li jedan igrac, pod podrskom 1-2 stara igraca moze ovoliki unijeti nemir ?
Petak- sve vidjeno na terenu- " POBJEDJUJU " SUSICA, A gube najbitniju utakmicu u historiji .. I sto je zacudjuce bas ta okosnica ekipe pruza najslabiju partiju, a taj igrac odigrava najlosiju utakmicu mozemo reci za reprezentaciju.
Safet Susic ubacuje Izeta Hajrovica i jos vise potpaljuje vatru, kad vec nije uspio uvesti red, kako ga sad sacuvati ?
SUBOTA - DAN POSLIJE PORAZA, narod povrijedjen i uvrijedjen, a i dalje se suti ...
NAJBOLJE DA SE SVE PRESUTI !
ODAVNO SMO SAMI SEBI ISPISALI NAJTUZNIJU STRANICU HISTORIJE I NAJBOLNIJU !
SRAM DA VAS BUDE !
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 08 sep 2013, 13:25

nisko je napisao/la:Procita maloprije na netu sada koliko ima istine u ovom neznam ali ocigledno je da nesto ne stima u repci

SAZNAT CE SE KAD TAD !
Ponedjeljak- Nas najbolji igrac prijeti nedolaskom na okupljanje- razlog- Izet Hajrovic.
Utorak- Nogometni savez u tajnosti kupuje avionsku kartu i salje kapitena da se ovo zataska i da nas reprezentativac potrci na zenickom travnjaku.
Srijeda- Safet Susic ostaje dosljedan sebi i pokusava da urazumi reprezentativce i da napravi iole normalnu atmosferu, to mu je onemoguceno, gubi primat i rijec glavnu u svlacionici ( Opa, zar je i ovo moguce ) ?
Cetvrtak- Sumorno jutro, osjeca se teska atmosfera, noge teske, podjeljeni osjecaji, ruzne face, nema osmijeha, nema bratstva koji nas je nosio citave kvalifikacije ! Postavlje se pitanje da li jedan igrac, pod podrskom 1-2 stara igraca moze ovoliki unijeti nemir ?
Petak- sve vidjeno na terenu- " POBJEDJUJU " SUSICA, A gube najbitniju utakmicu u historiji .. I sto je zacudjuce bas ta okosnica ekipe pruza najslabiju partiju, a taj igrac odigrava najlosiju utakmicu mozemo reci za reprezentaciju.
Safet Susic ubacuje Izeta Hajrovica i jos vise potpaljuje vatru, kad vec nije uspio uvesti red, kako ga sad sacuvati ?
SUBOTA - DAN POSLIJE PORAZA, narod povrijedjen i uvrijedjen, a i dalje se suti ...
NAJBOLJE DA SE SVE PRESUTI !
ODAVNO SMO SAMI SEBI ISPISALI NAJTUZNIJU STRANICU HISTORIJE I NAJBOLNIJU !
SRAM DA VAS BUDE !
svakakvih li gluposti ima na ovom internetu :lol: :lol: :lol: i vi to stavljate na forum čuj u utorak Spaha išao po Edina :lol: :lol: čovjek bio u Sarajevo na treningu i čitav dan proveo sa reprezentacijom na Ilidži.

SVAKAKVIH LI GLUPOSTI DRAGA MAJKO :lol: :lol:

lamin
Kontakt:

Post Postao/la lamin » 08 sep 2013, 13:28

kako vas samo nije sramota.....Edin je zaduzio cijelu drzavu da vise nikada ne odigra niti jednu utakmicu vise od svih politicara,pjevaca,glumaca.....za sva vremena. i pri tome ostao normalan momak koji uvijek pomogne kada kome zatreba.vi mali misevi ste ocito zavidni,ljubomorni i jadni pa ovako serete virtualno.Edin je nesto rijetko i dobro u ovoj jadnoj drzavi. ja stvarno ne mogu razumjeti ove jadnike osim da mi na pamet padne da vas je nahuskao onaj krmak iz laktasa koji je alergican na sve sto nosi predznak BIH....i koji bi volio hljeba se ne najesti samo da repka izgubi svaku sansu za Brazil. pacenici jadni sto niste isli sa njim na Marakanu da gledati srbiju koja ce ocito biti glavni favorit u Brazilu i kojoj ne gine osvajanje Mundijala......ali u k...u.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 08 sep 2013, 13:28

Nema tu nikakvog pljuvanja,Edin je jedan od stubova ove reprezentacije,mnogo joj je dao,svjetska je zvijezda,svi ga volimo i ponosimo se sto ga imamo.Ali isto tako treba ga pitati zasto je kasnio na pripreme u najvaznijoj utakmici i za to ga treba kritikovati jer je kritiku zasluzio.Koliko god bio vazan nije vazniji od reprezentacije.Vrlo jednostavno.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 08 sep 2013, 13:31

Miske10 je napisao/la:Nema tu nikakvog pljuvanja,Edin je jedan od stubova ove reprezentacije,mnogo joj je dao,svjetska je zvijezda,svi ga volimo i ponosimo se sto ga imamo.Ali isto tako treba ga pitati zasto je kasnio na pripreme u najvaznijoj utakmici i za to ga treba kritikovati jer je kritiku zasluzio.Koliko god bio vazan nije vazniji od reprezentacije.Vrlo jednostavno.
potpis
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

lamin
Kontakt:

Post Postao/la lamin » 08 sep 2013, 13:35

Miske10 je napisao/la:Nema tu nikakvog pljuvanja,Edin je jedan od stubova ove reprezentacije,mnogo joj je dao,svjetska je zvijezda,svi ga volimo i ponosimo se sto ga imamo.Ali isto tako treba ga pitati zasto je kasnio na pripreme u najvaznijoj utakmici i za to ga treba kritikovati jer je kritiku zasluzio.Koliko god bio vazan nije vazniji od reprezentacije.Vrlo jednostavno.
a ko si ti da tebi mora odgovoriti sto je kasnio? jesi netko bitan?on je pitao i dobio odobrenje od onoga od koga je trebao...selektora. a ti mali misu poklopi se ako nemas nista pametnije za reci....jadan si.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2013, 13:38

Pa normalno da smo mi niko i nista, sve je to greska selektora...Samim tim je selektor pokazao da je Dzeko veci od njega u toj reprezentaciji.
Popusti jednom Dzeki, drugi put ces morati popustiti nekom drugom.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 08 sep 2013, 13:41

lamin je napisao/la:
a ko si ti da tebi mora odgovoriti sto je kasnio? jesi netko bitan?on je pitao i dobio odobrenje od onoga od koga je trebao...selektora. a ti mali misu poklopi se ako nemas nista pametnije za reci....jadan si.
Ti si izgleda malo poglup,ne treba on meni odgovarati vec svima koji ovu reprezentaciju vole i smatraju svojom.A takvih je nekoliko miliona.

lamin
Kontakt:

Post Postao/la lamin » 08 sep 2013, 13:52

Miske10 je napisao/la:
lamin je napisao/la:
Ti si izgleda malo poglup,ne treba on meni odgovarati vec svima koji ovu reprezentaciju vole i smatraju svojom.A takvih je nekoliko miliona.
ti ne samo da si glup...uvrijedio bih glupe.jedini relevantan je selektor.i on odlucuje i snosi odgovornost, a ako je 1 trening toliko bitan onda....a Edin je zakasnio samo 1 trening.eto bio je Vrsajevic od pocetka pa kakve koristi.....kako vas vise nije sramota napadati jedinu osobu koja je toliko napravila da se svi Bosanci i Hercegovci ovoliko utakmica osjecaju ponosni i veseli...i samo jednom ima los dan ...ali ne on nego ostali igraci koji su svojom igrom doprinijeli da izgubimo...a tu mislim na Pjanica i Misketa od cijih lopti i zavisi igra Dzekina i Vedina. moj vam je savjet da idete na Marakanu....ali ne onu u Brazilu...i tamo uzivajte u igri svjetskih prvaka....ali u tenisu.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 08 sep 2013, 17:37

Kao što Edin napisa da su ga košarkaši naježili današnjom pobjedom ja to isto želim i od tebe Edine da na naježiš s dva komada u utorak u mreži Slovaka. Da mi se vrati onaj osjećaj kao poslije Grčke.

Nadam se da ih je današnja pobjeda košarkaša do maksimuna naložila i da će ginuti na terenu u utorak

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 08 sep 2013, 18:47

Bayern@heart je napisao/la:Kao što Edin napisa da su ga košarkaši naježili današnjom pobjedom ja to isto želim i od tebe Edine da na naježiš s dva komada u utorak u mreži Slovaka. Da mi se vrati onaj osjećaj kao poslije Grčke.

Nadam se da ih je današnja pobjeda košarkaša do maksimuna naložila i da će ginuti na terenu u utorak
Mozemo se samo nadat.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 24 gosta.