Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Signore
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Signore » 07 sep 2013, 09:22

Stvarno goru Hrvatsku gledao nisam. Bili smo bolji protiv Engleske one dvije utakmice kad su nas rastavili na proste faktore. Ne znam sta bi bilo da je uslo ono u trecoj minuti, nakantali bi nas ljudi. Ovo je ekstra rezultat u odnosu na igru, mada vjerujem da bi svi bili zadovoljni remijem i da smo odigrali dobro. Na kraju mislim da je dobro da nismo pobijedili, jer bi se sinoc cijelu noc slavilo i danas nitko nebi ni spomenuo tu igru. Ovako nismo izgubili od najveceg rivala na gostovanju sto je zadovoljavajuce, a mozemo skrenut pozornost na igru. To sto Stimac kaze da smo se htjeli braniti su price za malu djecu, jer se nitko ne brani s tri napadaca. Da je htio igrat povuceno igrao bi Mandzo, a Ola i Dudu sjedili na klupi.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 07 sep 2013, 18:45

slika

Bog otac 8-) Kad on ima loptu nema brige!
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2013, 18:45

Da Štimac ima nešto slabije igrače, ubijeđen sam da Hrvatska ne bi bila na prva dva mjesta u grupi. Malo je reći da čovjek ne umije. Malo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 07 sep 2013, 23:35

http://sportske.jutarnji.hr/stimac--ost ... l/1124818/" onclick="window.open(this.href);return false;

Koga mi za izbornika imamo :roll:

Kaze realizacija nam zakazala, a imali 1 sut na gol i zabili :lol: :lol:

"Da smo napali umorili bi se u prvih 45 minuta" :lol:

"Zdravko Mamic je najsposobniji od svih" :lol:

I tako veliki vjernik Igor nabija novinare na kuratz :o Kako se to moglo desit...
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 sep 2013, 23:40

Joooj i ovaj Stimac je zesci cirkus! :mrgreen: Ma kolika budala Mihajlovic bio i na stranu menadzerisanje i nigdje veze potezi, mislim da je dosta bolji strucnjak od Stimca kada je sama igra u pitanju... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 sep 2013, 00:05

'One koji kritiziraju moj rad nabijem na onu stvar!'

'Dobro se zna u kojim su klubovima igrači za reprezentaciju. A njima u Sigetu se poserem u usta'

'Ako pitate hoću li podnijeti ostavku - hoću vraga!'

Druzenje s Zdravkom Mamicem je napravilo ucinka. Zao mi je zbog ove izjave o Dragovoljcu. Nisu oni neki klub, ali mislim da izbornik nema pravo da ovako prica o jednom prvoligasu. Oni su mi simpaticni i nadam se da ih ova izjava nece poremetiti. Kamo srece da je Rodjo ziv, pa da Stimcu odgovori i zacepi usta za sva vremena.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 08 sep 2013, 00:07

marconato je napisao/la:Joooj i ovaj Stimac je zesci cirkus! :mrgreen: Ma kolika budala Mihajlovic bio i na stranu menadzerisanje i nigdje veze potezi, mislim da je dosta bolji strucnjak od Stimca kada je sama igra u pitanju... ;)
Nema muda Mihajlović, sa tri napadača samo Štiki igra, kakav god, ako želiš pozitivnu stranu. On je klošar.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2013, 00:10

Igor Štimac, najveći demagog 21. stoljeća.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2013, 01:35

Koja prevara od trenera :lol: Pustili smo vas da nas izdominirate :lol: :lol: :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 sep 2013, 02:07

Pa jeste, i to da uopšte ne šutnu na gol za poluvrijeme, a da za čitavu utakmicu šutnu jednom u gol i to je bio dio plana. :lol: :lol: Kako ga nije stramota ovako sr.ati, pa on je selektor 8. repke svijeta.

Ali od 1 do 5, Lovrenu čvrsta četvorka, ovo zaslužuje jedan ogromni facepalm. Baš se pitam koju li je on utakmicu gledao?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 sep 2013, 10:24

Koji je Stimac kralj :lol: :lol: :lol:

Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 sep 2013, 11:20

Stimcu u ovoj izjavi fali dio gdje je trebao zahvaliti Mihajlovicu (kolegi po debilizmu) sto umjesto Djuricica i Tosica nije stavio Tadica i Sulejmanija u prvu postavu, jer bi inace vec na poluvremenu imao 2 komada u mrezi Pletikose... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2013, 11:58

Otelo je napisao/la:Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.
Mogla je i 2012.pod Bilićem.

Štimac došao na psihopatovu razinu.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 sep 2013, 12:01

SiamoNoi je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.
Mogla je i 2012.pod Bilićem.

Štimac došao na psihopatovu razinu.
Jeste al igra nije bila onako ubjedljiva kao prije

Sent from my ST21i using Tapatalk 2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2013, 12:07

A opet se bilo u najmanju ruku ravnopravno sa Talijanima i Španjolcima koji su igrali finale EP.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 sep 2013, 12:08

marconato je napisao/la:Stimcu u ovoj izjavi fali dio gdje je trebao zahvaliti Mihajlovicu (kolegi po debilizmu) sto umjesto Djuricica i Tosica nije stavio Tadica i Sulejmanija u prvu postavu, jer bi inace vec na poluvremenu imao 2 komada u mrezi Pletikose... ;)
Dao je on podršku Siniši;
Čestitali smo jedan drugome, pozdraviti se, želio sam mu svako dobro. Koliko god ga kritizirali, kritiziraju i mene a devet bodova sam ispred. Ako će otići s mjesta izbornika ostavit će zalog naciji, što će u budućnosti netko iskoristiti. Možda bi bolje prošli da je bio manje kritiziran
:lol: :lol:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 sep 2013, 12:11

@SiamoNoi To da.Rezultati su bili tu no igra kao da je nekako izlapila i cekala se promjena izbornika.Da je dosao neko kvalitetan Hrvatska bi sad bila vjerovatno u egalu sa Belgijom a ne vec pa 95% u barazu.

Nije do igraca jer su to dobri kvalitetni igraci nego to taktike "ajmo im zabit gol al da ne sutamo nikako".

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2013, 12:15

Štimac je običan klaun.A bojim se da će i idući bit takvi.Nešto kao što se u Dinamu radi.

Da citiram:
Sve su nam uzeli je*em im mater lopovsku.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 sep 2013, 12:20

Pa Kljuno kao zapeta puska ceka da preuzme reprezentaciju, kontrolirani nogomet 8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 sep 2013, 12:21

dubrava je napisao/la:
Dao je on podršku Siniši;
Čestitali smo jedan drugome, pozdraviti se, želio sam mu svako dobro. Koliko god ga kritizirali, kritiziraju i mene a devet bodova sam ispred. Ako će otići s mjesta izbornika ostavit će zalog naciji, što će u budućnosti netko iskoristiti. Možda bi bolje prošli da je bio manje kritiziran
:lol: :lol:
Ovo mi je najjace, citiracu samo dio jednog teksta!
Neki tvrde da je Siniša "stvorio tim za budućnost", kao da je lično on oplodio majke fudbalera koji su ionako stasali za nacionalni tim. Mladi Matija Nastasić (20) bi kao startni defanzivac Mančester Sitija svakako bio u kombinaciji svakog selektora, već spomenuti Nemanja Matić igrao bi u startnih 11 "orlova" od prvog do poslednjeg meča kvalifikacija, baš kao što se ne bi postavljalo ni pitanje poziva Filipu Đuričiću, Lazaru Markoviću ili Dušanu Tadiću.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.