Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Stvarno goru Hrvatsku gledao nisam. Bili smo bolji protiv Engleske one dvije utakmice kad su nas rastavili na proste faktore. Ne znam sta bi bilo da je uslo ono u trecoj minuti, nakantali bi nas ljudi. Ovo je ekstra rezultat u odnosu na igru, mada vjerujem da bi svi bili zadovoljni remijem i da smo odigrali dobro. Na kraju mislim da je dobro da nismo pobijedili, jer bi se sinoc cijelu noc slavilo i danas nitko nebi ni spomenuo tu igru. Ovako nismo izgubili od najveceg rivala na gostovanju sto je zadovoljavajuce, a mozemo skrenut pozornost na igru. To sto Stimac kaze da smo se htjeli braniti su price za malu djecu, jer se nitko ne brani s tri napadaca. Da je htio igrat povuceno igrao bi Mandzo, a Ola i Dudu sjedili na klupi.

Bog otac

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da Štimac ima nešto slabije igrače, ubijeđen sam da Hrvatska ne bi bila na prva dva mjesta u grupi. Malo je reći da čovjek ne umije. Malo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://sportske.jutarnji.hr/stimac--ost ... l/1124818/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koga mi za izbornika imamo
Kaze realizacija nam zakazala, a imali 1 sut na gol i zabili
"Da smo napali umorili bi se u prvih 45 minuta"
"Zdravko Mamic je najsposobniji od svih"
I tako veliki vjernik Igor nabija novinare na kuratz
Kako se to moglo desit...
Koga mi za izbornika imamo

Kaze realizacija nam zakazala, a imali 1 sut na gol i zabili

"Da smo napali umorili bi se u prvih 45 minuta"

"Zdravko Mamic je najsposobniji od svih"

I tako veliki vjernik Igor nabija novinare na kuratz

RIP CITY!
Joooj i ovaj Stimac je zesci cirkus!
Ma kolika budala Mihajlovic bio i na stranu menadzerisanje i nigdje veze potezi, mislim da je dosta bolji strucnjak od Stimca kada je sama igra u pitanju... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
'One koji kritiziraju moj rad nabijem na onu stvar!'
'Dobro se zna u kojim su klubovima igrači za reprezentaciju. A njima u Sigetu se poserem u usta'
'Ako pitate hoću li podnijeti ostavku - hoću vraga!'
Druzenje s Zdravkom Mamicem je napravilo ucinka. Zao mi je zbog ove izjave o Dragovoljcu. Nisu oni neki klub, ali mislim da izbornik nema pravo da ovako prica o jednom prvoligasu. Oni su mi simpaticni i nadam se da ih ova izjava nece poremetiti. Kamo srece da je Rodjo ziv, pa da Stimcu odgovori i zacepi usta za sva vremena.
'Dobro se zna u kojim su klubovima igrači za reprezentaciju. A njima u Sigetu se poserem u usta'
'Ako pitate hoću li podnijeti ostavku - hoću vraga!'
Druzenje s Zdravkom Mamicem je napravilo ucinka. Zao mi je zbog ove izjave o Dragovoljcu. Nisu oni neki klub, ali mislim da izbornik nema pravo da ovako prica o jednom prvoligasu. Oni su mi simpaticni i nadam se da ih ova izjava nece poremetiti. Kamo srece da je Rodjo ziv, pa da Stimcu odgovori i zacepi usta za sva vremena.
Nema muda Mihajlović, sa tri napadača samo Štiki igra, kakav god, ako želiš pozitivnu stranu. On je klošar.marconato je napisao/la:Joooj i ovaj Stimac je zesci cirkus!Ma kolika budala Mihajlovic bio i na stranu menadzerisanje i nigdje veze potezi, mislim da je dosta bolji strucnjak od Stimca kada je sama igra u pitanju...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Igor Štimac, najveći demagog 21. stoljeća.
- Consigliere
- Kontakt:
Koja prevara od trenera
Pustili smo vas da nas izdominirate

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa jeste, i to da uopšte ne šutnu na gol za poluvrijeme, a da za čitavu utakmicu šutnu jednom u gol i to je bio dio plana.
Kako ga nije stramota ovako sr.ati, pa on je selektor 8. repke svijeta.
Ali od 1 do 5, Lovrenu čvrsta četvorka, ovo zaslužuje jedan ogromni facepalm. Baš se pitam koju li je on utakmicu gledao?

Ali od 1 do 5, Lovrenu čvrsta četvorka, ovo zaslužuje jedan ogromni facepalm. Baš se pitam koju li je on utakmicu gledao?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Koji je Stimac kralj
Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.

Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Stimcu u ovoj izjavi fali dio gdje je trebao zahvaliti Mihajlovicu (kolegi po debilizmu) sto umjesto Djuricica i Tosica nije stavio Tadica i Sulejmanija u prvu postavu, jer bi inace vec na poluvremenu imao 2 komada u mrezi Pletikose... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mogla je i 2012.pod Bilićem.Otelo je napisao/la:Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.
Štimac došao na psihopatovu razinu.
Jeste al igra nije bila onako ubjedljiva kao prijeSiamoNoi je napisao/la:Mogla je i 2012.pod Bilićem.Otelo je napisao/la:Ubleha od trenera a ja ne vjerujem sta bi od Hrvatske koja je 2008 mogla dobit svakog na svijetu.
Štimac došao na psihopatovu razinu.
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A opet se bilo u najmanju ruku ravnopravno sa Talijanima i Španjolcima koji su igrali finale EP.
Dao je on podršku Siniši;marconato je napisao/la:Stimcu u ovoj izjavi fali dio gdje je trebao zahvaliti Mihajlovicu (kolegi po debilizmu) sto umjesto Djuricica i Tosica nije stavio Tadica i Sulejmanija u prvu postavu, jer bi inace vec na poluvremenu imao 2 komada u mrezi Pletikose...
Čestitali smo jedan drugome, pozdraviti se, želio sam mu svako dobro. Koliko god ga kritizirali, kritiziraju i mene a devet bodova sam ispred. Ako će otići s mjesta izbornika ostavit će zalog naciji, što će u budućnosti netko iskoristiti. Možda bi bolje prošli da je bio manje kritiziran

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
@SiamoNoi To da.Rezultati su bili tu no igra kao da je nekako izlapila i cekala se promjena izbornika.Da je dosao neko kvalitetan Hrvatska bi sad bila vjerovatno u egalu sa Belgijom a ne vec pa 95% u barazu.
Nije do igraca jer su to dobri kvalitetni igraci nego to taktike "ajmo im zabit gol al da ne sutamo nikako".
Nije do igraca jer su to dobri kvalitetni igraci nego to taktike "ajmo im zabit gol al da ne sutamo nikako".
Štimac je običan klaun.A bojim se da će i idući bit takvi.Nešto kao što se u Dinamu radi.
Da citiram:
Da citiram:
Sve su nam uzeli je*em im mater lopovsku.
Pa Kljuno kao zapeta puska ceka da preuzme reprezentaciju, kontrolirani nogomet 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ovo mi je najjace, citiracu samo dio jednog teksta!dubrava je napisao/la:
Dao je on podršku Siniši;Čestitali smo jedan drugome, pozdraviti se, želio sam mu svako dobro. Koliko god ga kritizirali, kritiziraju i mene a devet bodova sam ispred. Ako će otići s mjesta izbornika ostavit će zalog naciji, što će u budućnosti netko iskoristiti. Možda bi bolje prošli da je bio manje kritiziran![]()
Neki tvrde da je Siniša "stvorio tim za budućnost", kao da je lično on oplodio majke fudbalera koji su ionako stasali za nacionalni tim. Mladi Matija Nastasić (20) bi kao startni defanzivac Mančester Sitija svakako bio u kombinaciji svakog selektora, već spomenuti Nemanja Matić igrao bi u startnih 11 "orlova" od prvog do poslednjeg meča kvalifikacija, baš kao što se ne bi postavljalo ni pitanje poziva Filipu Đuričiću, Lazaru Markoviću ili Dušanu Tadiću.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.