Otelo je napisao/la:A dajlegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otelo je napisao/la:A dajlegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
daj ba ne može bit ovo stvarno, upiša se od smijehaElegant je napisao/la:
Jel ti to krivo sto ti nesta ovako nisi snimila?uschtipak je napisao/la:Zali Boze usiju.![]()
Pokrijes pola ekrana i udri,kontas gori cupilegenda reala je napisao/la:![]()
nek si joj rekoNeutral je napisao/la:Mentalitet naših ljudi: "Osuđuj, pljuj i ismijavaj druge"
Karma...prije ili kasnije
Ovo napisah zbog pjesme. Nju niti sam niti bih komentarisala ni u kojem slucaju.JHam je napisao/la:Jel ti to krivo sto ti nesta ovako nisi snimila?uschtipak je napisao/la:Zali Boze usiju.![]()
Jarane nisam sklon ismijavanju, no kada neko ovakvo nesto postavi na net apsolutno zasluzuje komentar. Normalan komentar za ovakvo nesto ne postojiNeutral je napisao/la:Mentalitet naših ljudi: "Osuđuj, pljuj i ismijavaj druge"
drug, tvoje je da se brineš o svom životu, a ne da komentarišeš život drugih. otkud ti znaš ima li ona nekih psihičkih problema? i da nema nije ok.neo je napisao/la:Jarane nisam sklon ismijavanju, no kada neko ovakvo nesto postavi na net apsolutno zasluzuje komentar. Normalan komentar za ovakvo nesto ne postojiNeutral je napisao/la:Mentalitet naših ljudi: "Osuđuj, pljuj i ismijavaj druge"
Slazem se s tobom, no sve do onog momenta kada je to privatna stvar. Da sam prosoa kraj nje, da hoda nenormalno, da pravi grimase rekao bih boze moj, nismo svi isti. No doticna je video SAMA SNIMILA, sama postavila na net i dala nam mogucnost da komentarisemo nesto sto nije normalno i sto je za svaku osudu. Da se moja rodjena sestra ovako ponasa ne bi daleko dogurala pored mene zivogCarlo je napisao/la: drug, tvoje je da se brineš o svom životu, a ne da komentarišeš život drugih. otkud ti znaš ima li ona nekih psihičkih problema? i da nema nije ok.
Valja zaspat nakon ovogaaalegenda reala je napisao/la:![]()
jbm nebosamocelik je napisao/la:Valja zaspat nakon ovogaaalegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ovo ti je isto kao ona sa youtube sto je izbacila grudi pa uzela gitaru da svira, i svi komentarisu grudi a niko pjesmu i sviranje! Samo sto je ovo bolesno drustvo, da je ova sto plese isto macka kao ova bila bi druga prica.neo je napisao/la:Slazem se s tobom, no sve do onog momenta kada je to privatna stvar. Da sam prosoa kraj nje, da hoda nenormalno, da pravi grimase rekao bih boze moj, nismo svi isti. No doticna je video SAMA SNIMILA, sama postavila na net i dala nam mogucnost da komentarisemo nesto sto nije normalno i sto je za svaku osudu. Da se moja rodjena sestra ovako ponasa ne bi daleko dogurala pored mene zivogCarlo je napisao/la: drug, tvoje je da se brineš o svom životu, a ne da komentarišeš život drugih. otkud ti znaš ima li ona nekih psihičkih problema? i da nema nije ok.
Eh da, ovo je posljedica ISKLJUCIVO TV-a i interneta, tj Farme, Big Brothera i slicnih emisija.
I ova je tu negdjePIKE je napisao/la:jbm nebosamocelik je napisao/la:Valja zaspat nakon ovogaaalegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 17 gostiju.