Slovacka 0 - 5 Bosna

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Consigliere je napisao/la:Sve manje mislim na Zenicu i debakl a sve vise na Zilinu i drugu sansu. Nema druge, stisnimo redove, to je to. Jedna utakmica, 90 minuta, velika podrska, samo i o ebi odlucujemo...
IGRAJ BOSNO I HERCEGOVINO!!!
Digni se iz pepela,
Kao sto put do sada
Sad s mirisom ljiljana
LJUBAVI MOJA!!!
Pretukli Karabega???????????????????? Pa sram ih bilo, ko ce sad praviti sisejasta je napisao/la:Ekskluzivno!!!
Razlog poraza BiH:
- Potukli se Šunjic i Cocalic....ovaj dosao u Zenicu i htio nasilu uc u sastav a ovaj mu nije dao... Karabeg ih pokusao rastavit pa onda sunjic, cocalic, dzeko i elvedin varupa ( slucajno se zadesio ) pretukli Karabega. U toku tekme povrijedio se Avdija i nije ga imo ko zavit jer je ovaj pretucen. Kako je avdija izaso, ostalima se vise i nije igralo, sem spahicu i begovicu, al kad su vidjeli da ostali stoje, spaha je odlucio da sam sebi da gol, a begovic nije htio da brani.
Marjan kaze 6.000. Znaci od te cifre onda oduzmes 1.000 do 1.500 i dodjes do broja navijaca koji ce biti na tekmiElegant je napisao/la:Koliko se nasih navijaca ocekuje u Zilini, treba momcima podrska moze mi njih iznenadit !
Najavljuje se 6 000, mada to zvuči nategnuto jer stadion prima samo 11 000.Vidjećemo.Elegant je napisao/la:Koliko se nasih navijaca ocekuje u Zilini, treba momcima podrska moze mi njih iznenadit !
Ako Bog da pobjediti tamo a onda rjesavat probleme.
Ovo je definitivno najvaznija utakmica od svih. Znaci najvaznija jer odlucujue vjerovatno dali idemo kao prvi u Brazil ili kao drugi u nepovrat. Hvata me nevoza vec sada kada pomislim samo na vaznost te utakmice.Shanks je napisao/la:Najavljuje se 6 000, mada to zvuči nategnuto jer stadion prima samo 11 000.Vidjećemo.Elegant je napisao/la:Koliko se nasih navijaca ocekuje u Zilini, treba momcima podrska moze mi njih iznenadit !
Ako Bog da pobjediti tamo a onda rjesavat probleme.
Ne mogu da dočekam utorak, ovu utakmicu iščekujem više nego onu jučerašnju.Loš je trenutak za ovako važnu utakmicu, nenormalno loš, ali ako to momci prevaziđu, donijeće nam bez sumnje najvažniju pobjedu u historiji.Naježim se kad razmišljam o tekmi jbt.
Pitar85 je napisao/la:Bezbeli cu sam sebi staviti omcu oko vrata, ali nema veze, ovdje su ionako WC "spustasi" i pljuvaci
Navodno, Dzeko je bio u BiH otpocetka priprema, u Sarajevu, ali se nije prikljucio repki zbog Hajrovica.
Autom po njega je dosao Spahic, bukvalno moleci ga da krene s njim na pripreme. Jos kad se na to doda izjava Susica da bi "Dzeko igrao i da dodje sat prije utakmice", pije vode, jer je time vjerovatno pokusao na neki nacin kod naroda kupiti vrijeme za Dzekin dolazak, jer nije znao kada ce i hoce li tu noc kada je Spahic otisao po njega doci. A za tucu Spahica i Dzeke ne znam, mozda je bilo varnica, ali Spaha i Dzeko su veliki prijatelji, sumnjam da je bilo tuce.
Kako god, necega tu ima, nesto se desava, to je sasvim sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.