BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

FliX
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la FliX » 08 sep 2013, 00:18

Ja ne mogu shvatit kolko ovdje ima bukvalaca. Ma nije im vise ni bukva ravna. Cuj tuca Dzeko-Spahic i to jos kao prolazi ta prica :lol:

Slovacka 0 - 5 Bosna :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2013, 00:42

slika

Stadion pod Dubnom

Mjesto: Zilina
Kapacitet: 11.000

Evo i stadion u kojem cemo igrati. Malen, kompaktan, i mislim da ce biti paklena atmosfera. Ne vjerujem u ove najave da ce biti 6.000 nasih, mislim da ce ih biti oko 4-5 hiljade, dok ce kod Slovaka sigurno porasti interes za ovim mecom nakon pobjede u Zenici. Sto znaci trebalo bi biti odprilike pola nasih.

[youtube][/youtube]

Tu su igrali 22.03 protiv Litvanaca. Utakmica je zavrsila 1:1.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 sep 2013, 00:46

ja volim ove male stadione jer na njima naša repka igra najbolje .. ovaj podsjeća na onaj stadion u Rigi :mrgreen: iskreno sam se obradovao kad sam vidio da se igra u Žilini, a ne u Bratislavi, itd
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2013, 00:48

I meni su ovi dragi, pogotovo ako je pola kapaciteta stadiona nasi navijaci. Samo se nadam da travnjak nece biti ovako los kao protiv Litvanaca. Mada najaljivali su kisu za utorak, tako da ce biti zeznuto.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 08 sep 2013, 00:53

Ekskluzivno!!!

Razlog poraza BiH:

- Potukli se Šunjic i Cocalic....ovaj dosao u Zenicu i htio nasilu uc u sastav a ovaj mu nije dao... Karabeg ih pokusao rastavit pa onda sunjic, cocalic, dzeko i elvedin varupa ( slucajno se zadesio ) pretukli Karabega. U toku tekme povrijedio se Avdija i nije ga imo ko zavit jer je ovaj pretucen. Kako je avdija izaso, ostalima se vise i nije igralo, sem spahicu i begovicu, al kad su vidjeli da ostali stoje, spaha je odlucio da sam sebi da gol, a begovic nije htio da brani.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2013, 00:56

Sve manje mislim na Zenicu i debakl a sve vise na Zilinu i drugu sansu. Nema druge, stisnimo redove, to je to. Jedna utakmica, 90 minuta, velika podrska, samo i o ebi odlucujemo...

IGRAJ BOSNO I HERCEGOVINO!!!

Digni se iz pepela,
Kao sto put do sada
Sad s mirisom ljiljana
LJUBAVI MOJA!!!

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 08 sep 2013, 01:04

Consigliere je napisao/la:Sve manje mislim na Zenicu i debakl a sve vise na Zilinu i drugu sansu. Nema druge, stisnimo redove, to je to. Jedna utakmica, 90 minuta, velika podrska, samo i o ebi odlucujemo...

IGRAJ BOSNO I HERCEGOVINO!!!

Digni se iz pepela,
Kao sto put do sada
Sad s mirisom ljiljana
LJUBAVI MOJA!!!

slika
.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 sep 2013, 01:08

Ja mislim da je kriv Valentin Incko što smo izgubili,ovo nam je bio uslov da dobijemo datum za pregovore sa EU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 sep 2013, 01:10

jasta je napisao/la:Ekskluzivno!!!

Razlog poraza BiH:

- Potukli se Šunjic i Cocalic....ovaj dosao u Zenicu i htio nasilu uc u sastav a ovaj mu nije dao... Karabeg ih pokusao rastavit pa onda sunjic, cocalic, dzeko i elvedin varupa ( slucajno se zadesio ) pretukli Karabega. U toku tekme povrijedio se Avdija i nije ga imo ko zavit jer je ovaj pretucen. Kako je avdija izaso, ostalima se vise i nije igralo, sem spahicu i begovicu, al kad su vidjeli da ostali stoje, spaha je odlucio da sam sebi da gol, a begovic nije htio da brani.
Pretukli Karabega???????????????????? Pa sram ih bilo, ko ce sad praviti sise :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2013, 01:13

Koliko se nasih navijaca ocekuje u Zilini, treba momcima podrska moze mi njih iznenadit !

Ako Bog da pobjediti tamo a onda rjesavat probleme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gunner14
Kontakt:

Post Postao/la gunner14 » 08 sep 2013, 01:14

ja se vala ne sjecam kad je nas zadnji put neka reprezentacija nadigrala u u obe utakmice.. igrali smo i protiv jacih ekipa od slovacke ali su nas uvijek dobili samo jednom tako da ne sumnjam da cemo u zilini biti mnogo bolji..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2013, 01:15

Elegant je napisao/la:Koliko se nasih navijaca ocekuje u Zilini, treba momcima podrska moze mi njih iznenadit !
Marjan kaze 6.000. Znaci od te cifre onda oduzmes 1.000 do 1.500 i dodjes do broja navijaca koji ce biti na tekmi :mrgreen:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 08 sep 2013, 01:15

Ljudi ba nemojte se brinut.

Slovacka 0 - 5 Bosna

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 sep 2013, 01:17

Od 6000-8000 se očekuje,treba momcima pružiti podršku pa nisu preko noći zaboravili igrati.Siguran sam da znaju kako su svi loše odigrali i razočarali naciju,i isto tako će sve učiniti da to porave u utorak.Zajedno do pobjede !!!!!!!!!!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 sep 2013, 01:18

Protiv Slovacke zelim vidjeti sledece igrace u prvih 11:

-----------------------------------Begovic------------------------------
-----------Mujdza-------Bicakcic--------Spahic-------Salihovic-----
-------------------------Rahimic----------Pjanic----------------------
------------Hajrovic---------------------------------Lulic-------------
------------------------Ibisevic-----------Dzeko------------------------

Ostati pri ovoj 4-4-2 formaciji koju je glupson sam uigrao i koja je do sada dobro funkcionisala dok je nije sam izmjenio do ludila. Protiv Slovacke i fizicki jakih reprezetacija trebas imati brze i prodorne igrace u timu kao i razbijace. Logicno da odpadaju Misimovic i Medunjanin a ulaze Rahimic i Hajrovic. Ocekujem u takvoj formaciji podpunu slobodu u igri prema naprijed od Pjanica, kao i prodornost desno od Mujdze i Hajrovica, kao ljevo od Salihovica i Lulica. Naprijed bi Dzeko imao Ibisevica pored sebe sto je do sada funkcionisalo jako dobro.

Po potrebi bi ubacio Misimovica oko 85te minute i Medujanina oko 75te za Pjanica i Zahirovica oko 80te za Rahimica.

Jedino i jedino ovako mozemo dobiti Slovake u utorak, inace baraz.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 08 sep 2013, 01:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 08 sep 2013, 01:19

Elegant je napisao/la:Koliko se nasih navijaca ocekuje u Zilini, treba momcima podrska moze mi njih iznenadit !

Najavljuje se 6 000, mada to zvuči nategnuto jer stadion prima samo 11 000.Vidjećemo.

Ne mogu da dočekam utorak, ovu utakmicu iščekujem više nego onu jučerašnju.Loš je trenutak za ovako važnu utakmicu, nenormalno loš, ali ako to momci prevaziđu, donijeće nam bez sumnje najvažniju pobjedu u historiji.Naježim se kad razmišljam o tekmi jbt. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 sep 2013, 01:22

Shanks je napisao/la:

Najavljuje se 6 000, mada to zvuči nategnuto jer stadion prima samo 11 000.Vidjećemo.

Ne mogu da dočekam utorak, ovu utakmicu iščekujem više nego onu jučerašnju.Loš je trenutak za ovako važnu utakmicu, nenormalno loš, ali ako to momci prevaziđu, donijeće nam bez sumnje najvažniju pobjedu u historiji.Naježim se kad razmišljam o tekmi jbt. :)
Ovo je definitivno najvaznija utakmica od svih. Znaci najvaznija jer odlucujue vjerovatno dali idemo kao prvi u Brazil ili kao drugi u nepovrat. Hvata me nevoza vec sada kada pomislim samo na vaznost te utakmice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Pitar85
Kontakt:

Post Postao/la Pitar85 » 08 sep 2013, 01:23

Bezbeli cu sam sebi staviti omcu oko vrata, ali nema veze, ovdje su ionako WC "spustasi" i pljuvaci ;)

Navodno, Dzeko je bio u BiH otpocetka priprema, u Sarajevu, ali se nije prikljucio repki zbog Hajrovica.
Autom po njega je dosao Spahic, bukvalno moleci ga da krene s njim na pripreme. Jos kad se na to doda izjava Susica da bi "Dzeko igrao i da dodje sat prije utakmice", pije vode, jer je time vjerovatno pokusao na neki nacin kod naroda kupiti vrijeme za Dzekin dolazak, jer nije znao kada ce i hoce li tu noc kada je Spahic otisao po njega doci. A za tucu Spahica i Dzeke ne znam, mozda je bilo varnica, ali Spaha i Dzeko su veliki prijatelji, sumnjam da je bilo tuce.

Kako god, necega tu ima, nesto se desava, to je sasvim sigurno
Bosna i Hercegovina, Sarajevo, Juventus... Pratim ja i ostalo, ali njih volim, za njih navijam

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2013, 01:29

Sutra u 17:10 ZDF (Njemacki kanal) pokazuje reportazu o nasem nogometu, i jucerasnjoj utakmicu protiv Slovacke.

slika

Reporter sa Predragom Pasicem.

slika

ZDF-ov tim pod ''ludim'' uslovima u Zenici kako sam navodi.

slika

Bosna i Hercegovina prvi put na SP? Tako spremni mi oni ne izgledaju.. (Njihov reporter na Twitteru)

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 08 sep 2013, 01:30

Pitar85 je napisao/la:Bezbeli cu sam sebi staviti omcu oko vrata, ali nema veze, ovdje su ionako WC "spustasi" i pljuvaci ;)

Navodno, Dzeko je bio u BiH otpocetka priprema, u Sarajevu, ali se nije prikljucio repki zbog Hajrovica.
Autom po njega je dosao Spahic, bukvalno moleci ga da krene s njim na pripreme. Jos kad se na to doda izjava Susica da bi "Dzeko igrao i da dodje sat prije utakmice", pije vode, jer je time vjerovatno pokusao na neki nacin kod naroda kupiti vrijeme za Dzekin dolazak, jer nije znao kada ce i hoce li tu noc kada je Spahic otisao po njega doci. A za tucu Spahica i Dzeke ne znam, mozda je bilo varnica, ali Spaha i Dzeko su veliki prijatelji, sumnjam da je bilo tuce.

Kako god, necega tu ima, nesto se desava, to je sasvim sigurno

De ne lupetaj bogati, cuj Spaha isao po njega, do nasi mediji ne bi skuzili da je Spaha otisao iz Hotela, daj bogati.Covjek imao svoji privatni obaveza, bas ce on zbog jednog Hajrovica odreci se repke.Ovu se ciste nebuloze rtrda s foruma i par medija tipa oni iz tv1 :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.