Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 17:35

samson je napisao/la:Mah, ja sam vec u tekmama Livera i City-ja primjetio da Dzeko protiv Skrtela nis ne moze. Jednostavno mu ne lezi lik. Kada dodje do tekme repki, naboj je jos veci i Dzeko izgleda jos jadniji. Ima priliku da se iskupi za cetiri dana. On, kaoi i ostala mu bratija mamlazi. Ne dobiju li revans, ukinuti ih do daljnjeg jer sve zajedno postaje vec degutantno ...
Dzeko je tom Skrtelu i njegovoj posranoj Slovackoj dao gol u gostima prosli put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 sep 2013, 17:39

u Bratislavi kad je Dzeko dao gol nije igrao Skrtel! inace u dresu Citya se protiv Liverpula nikad nije naigrao kad ga je ovaj cuvao... i nije bilo realno ocekivati da ce seu Zenici nas Zmaj naigrati pored njega,tako ce biti i u Zilini,nazalost.... kako god imaju igraci iz drugog plana koji mogu ugroziti njihov gol

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 sep 2013, 17:45

Cartman je napisao/la:
samson je napisao/la:Mah, ja sam vec u tekmama Livera i City-ja primjetio da Dzeko protiv Skrtela nis ne moze. Jednostavno mu ne lezi lik. Kada dodje do tekme repki, naboj je jos veci i Dzeko izgleda jos jadniji. Ima priliku da se iskupi za cetiri dana. On, kaoi i ostala mu bratija mamlazi. Ne dobiju li revans, ukinuti ih do daljnjeg jer sve zajedno postaje vec degutantno ...
Dzeko je tom Skrtelu i njegovoj posranoj Slovackoj dao gol u gostima prosli put.
I? Dao je i Liverpool-u. To ipak ne znaci da je odigrao na nivou ili da je bio blizu istog. Sinoc se upravo to desilo ..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 sep 2013, 17:47

bosnas_ je napisao/la:u Bratislavi kad je Dzeko dao gol nije igrao Skrtel! inace u dresu Citya se protiv Liverpula nikad nije naigrao kad ga je ovaj cuvao... i nije bilo realno ocekivati da ce seu Zenici nas Zmaj naigrati pored njega,tako ce biti i u Zilini,nazalost.... kako god imaju igraci iz drugog plana koji mogu ugroziti njihov gol
I meni u sjecanju da nije igrao ali nisam mogao naci na netu ..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 17:51

Ján Mucha - Jan Durica, Peter Pekarík, Kornel Salata - Miroslav Karhan, Marek Sapara, Miroslav Stoch, Vladimír Weiss - Erik Jendrisek, Filip Sebo, Stanislav Sestak

2010, Slovačka, prvih jedanaest.

2:3 smo dobili, Džeko je zabio treći gol u 60 minuti nakon asistencije Harisa ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2013, 17:59

Ne moze Dzeko protiv Skrtela, pogotovo ne nakon svijeca lopti. :D

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 07 sep 2013, 18:04

Ljudi, pustite Edina, svako ko imalo poznaje fudbal vidio je da je kriva postavka nase igre na terenu, protivnik potcijenjen, neko je mislio da ekipu u fudbalu cini samo napad pa se grdno prevario. Nadam se samo da se mozemo vratiti nakon ovog poraza.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 07 sep 2013, 18:11

Koliko nam je samo nedostajao sinoc.Da smo ga imali siguran sam da nebi zijanili.
Vrati se Edine bices opet glavni!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 sep 2013, 18:39

samson je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
I? Dao je i Liverpool-u. To ipak ne znaci da je odigrao na nivou ili da je bio blizu istog. Sinoc se upravo to desilo ..
tada ga je čuvao carragher , a ne škrtel , dobro se sjećam .

Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 07 sep 2013, 18:40

Hocu Edu iz Wolfsburga !!!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 07 sep 2013, 18:42

ibish1995 je napisao/la:Hocu Edu iz Wolfsburga !!!
Evo ti **** iz gaca.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 18:50

neo je napisao/la:
ibish1995 je napisao/la:Hocu Edu iz Wolfsburga !!!
Evo ti **** iz gaca.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
:lol: :lol: :lol:

Ljudi, shvatite da u onoj formaciji, Messi ne bi mogao nista. Ispade Dzeko krivac... :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ZvijezdaGranda
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGranda » 07 sep 2013, 19:31

Dzeko dosao na pripreme i na utakmicu skroz nafunduren, haman Amra imala menzu cijelu sedmicu ili s posla kresati sa strane pa Dzeko ne dobija redovno....

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 sep 2013, 20:15

Valjas 100 puta nevaljas jednom i odma nevaljas takav smo mi narod.Pa ko nema privatnih problema,kolko je ovaj nas Dzeko uvalio golova do sad.Dzeko kralju izdrzi ove 3 tekme daj sve od sebe usutkaj ove koji samo gledaju lose a dobro im iz glave zacas izadje.Odvali jos ove 3 tekem daj sve od sebe budi najbolji strijelac kvalifikacija budi Sarajevski mangup.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 07 sep 2013, 21:41

Amra ovo Amra ono, kao da nemate sestre i majke. Bas bi volio vidjeti kako bi se ponasali da se vase tako spominje.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2013, 21:46

ZvijezdaGranda je napisao/la:Dzeko dosao na pripreme i na utakmicu skroz nafunduren, haman Amra imala menzu cijelu sedmicu ili s posla kresati sa strane pa Dzeko ne dobija redovno....
Ti imas opravdanje (nick) ali ne znam zasto drugi prosipaju ovoliku kolicinu primitivizma i gluposti u vezi njegovog privatnog zivota. Eto, drugi fudbaleri ne gu-ze, samo on pa se to mora naglasiti kad li je i da li mu je dala. Ili je mozda pocela davati nekom drugom...

UZASNI STE! Da ne upotrijebim neku drugu rijec, nije dozvoljeno.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 22:02

Radit ce ponovo Banovici express! :lol:

OT: Kanite se Dzeke. Previse nas je sve zaduzio, da se spominje nakon jedne lose partije.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 sep 2013, 22:41

Ja bi volio da ga Safet ostavi na klupi prvo poluvrijeme da se decko ohladi malo,pa ga u drugom ubaciti da pogodi koji put ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 07 sep 2013, 23:01

Pa susic mu je fino dao doznanja da ga moze bolit **** za repku i da se moze setat po terenu kad je reko onda da je dzeko doso na dan utakmice da bi ga postavio da igra. Dzeko odma skonto ovaj pape levat gleda me ko Boga sta cu se bezveze trudit.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2013, 23:26

Nije problem poraz nego sinocnja igra,njih 9-10 igra konstantno kvalifikacije izuzev BIcakcica i Vrsajevica i opet smo sinoc izgledali ko da se prvi put vidimo na terenu..
Nije problem u tome sto DZeko je bio zatvoren ali sto nije vratio se po loptu da proba nesto opucati sa 20 metara ako vec nisu isli ubacaji..Jednostavno vise od pola njih je odigralo ko preko qrca utakmicu i u tome je problem sto je sve bilo odlicno kroz kvailfikacije i najednom ovakvo spustanje..a sve je bilo sumnjivo njegovim nedolaskom na pripreme

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, HariTz i 25 gostiju.