Šta bi sada trebala Makedonija, da plače?
Šta bi trebala BiH nakon Grčke prije 10-tak godina?
Greške se uvijek dešavaju i zanimljivo uvijek "slabijim" na papiru, tako u svim sportovima. Fair play

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
tunceri,nije vise za ozbiljne kosarke.Kanter ili Asik isto sranje.filip13 je napisao/la:kanter je odsutan zbog nekog sukoba sa tanjevićem ili ga nije ni pozvao?
tunceri fali zbog čega?
lumani je napisao/la:tunceri,nije vise za ozbiljne kosarke.Kanter ili Asik isto sranje.filip13 je napisao/la:kanter je odsutan zbog nekog sukoba sa tanjevićem ili ga nije ni pozvao?
tunceri fali zbog čega?
Asik je napadački limitiran igrač dok je Kanter ubitačan.lumani je napisao/la:tunceri,nije vise za ozbiljne kosarke.Kanter ili Asik isto sranje.filip13 je napisao/la:kanter je odsutan zbog nekog sukoba sa tanjevićem ili ga nije ni pozvao?
tunceri fali zbog čega?
Neutral je napisao/la:Asik je napadački limitiran igrač dok je Kanter ubitačan.lumani je napisao/la:tunceri,nije vise za ozbiljne kosarke.Kanter ili Asik isto sranje.filip13 je napisao/la:kanter je odsutan zbog nekog sukoba sa tanjevićem ili ga nije ni pozvao?
tunceri fali zbog čega?
@Filip
Mislim da je Enes naveo pripremu za novu sezonu kao glavni razlog. Više mislim da je zbog slabe minutaže na posljednjem velikom prvenstvu.
Majke ti ,sta toliko prizivas Kantera?Pa taj jos uvijek nije nista uradio na ozbiljnom nivou kosarke,a kad vidim tvoj post,pomislio bi da je Karl Malone...Neutral je napisao/la:Asik je napadački limitiran igrač dok je Kanter ubitačan.lumani je napisao/la:tunceri,nije vise za ozbiljne kosarke.Kanter ili Asik isto sranje.filip13 je napisao/la:kanter je odsutan zbog nekog sukoba sa tanjevićem ili ga nije ni pozvao?
tunceri fali zbog čega?
@Filip
Mislim da je Enes naveo pripremu za novu sezonu kao glavni razlog. Više mislim da je zbog slabe minutaže na posljednjem velikom prvenstvu.
Neutral je napisao/la:Haj mi samo reci jednu reprezentaciju koja ne bude oštećena na nekom prvenstvu. Ja govorim o tadašnjem rosteru i igri Turske koja je bila odlična. Čak i u finalu su igrali dobro dok se Hedo nije povrijedio.
Greške se uvijek dešavaju i zanimljivo uvijek "slabijim" na papiru, tako u svim sportovima. Fair play
Znas, mene ne mozes da prefarbas jeftinom sofistikom.Neutral je napisao/la:Haj mi samo reci jednu reprezentaciju koja ne bude oštećena na nekom prvenstvu. Ja govorim o tadašnjem rosteru i igri Turske koja je bila odlična. Čak i u finalu su igrali dobro dok se Hedo nije povrijedio.
Neutral je napisao/la:Jedna pobjeda tada bi najvjerovatnije značila prolaz dalje:)
A sjećam se utakmice Srbija-Španija. Miloš Teodosić i trica iz svlačionice![]()
Ima tu bruka oštećenih ekipa, nema tu priče. Srbija jeste oštečena ali nažalost neće biti ni prva ni posljednja koja je to osjetila na svojoj koži. Ne opravdavam ja to, sportista sam, nepravda boli, posebno kada je sam osjetiš.
filip13 je napisao/la:kanter ne izgleda viši od poštara a trebao bi biti po zvaničnim mjerama
NEZALAGANJE je napisao/la:@Neutral Jedno je potencijal,a sasvim nesto drugo pretvoriti ga u produktivnost na parketu.On je vec 3 god u NBA ligi,a ja nisam vidio nista od njega,tako da ne znam kakvu bi to razliku on pravio u korist Turske!?Jedan Ilyasova koji je dokazano dobar igrac,ne moze da se sastavi s loptom,a ne da im Kanter nesto pomogne...Nije njima problem unutrasnja linija,to znaju i ptice na grani...Usput,20-10 je norma Duncana i Garnetta,a kojoj jedan Kanter nikada nece biti ni blizu,makar i ne izlazio s parketa!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.