Ako nemoze podnijeti konkurenciju u vidu Izeta Hajrovica nek se upuca.111 je napisao/la:ma ja ba, šta ce Džeko prvi strijelac citavih kvalifikacija....šta ce ono, pored jednog Izeta Hajrovića...šta ima on pricati Izetu, kad ne bi ni igrao da je Zlatan u sastavu BiH i da su babi muda...ima da šuti dok Izet yebe keveemir18 je napisao/la:Dzeko glumi nesto,ak kad ga je Zabar drzo na klupi nije smio zucnut.
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Post ovog sanjia treba uokvirit. Koje gluposti majko mila. Ali sto taj redar ima dobar sluh yebote, sve uhvatio sta je receno.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Od sinoc citamo pljuvane po igracima selektoru itd.... iznose se neke teorije o sukob izmedu nekih igraca malo je reci smijesno,teorije zavjere neke nide veze i to sve nakon prvog poraza u kvalifikacijama nakon godinu dana sta bi tek bilo da imamo samo 6 bodova gol razliku -10 itd..... i nikakve sanse za odlazak na SP jadan smo mi narod sa ovakvim navijacima na forumu
Cekali ste godinu dana da imate materijala za pljuvanje,psovanje itd..... fuj,fuj

Cekali ste godinu dana da imate materijala za pljuvanje,psovanje itd..... fuj,fuj

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DooVe je napisao/la:Čuj spuco ga šakom HAHAHAHHAHAHAHA joj de zaključajte temu do utorka bojim se da server neće moći da izdrži silne gluposti...
Sakom, stocem, kursem kako hoces. Covjece rekao sam sta sam cuo i da takodjer ja ne vjerujem u ovaj bukvalni scenarij, i niko tebe ne tjera da vjerujes, gluposti negluposti.
Bolje da nisi ovo postavljao vjeruj mi... ova ti glupost nije trebala.sanji je napisao/la:DooVe je napisao/la:Čuj spuco ga šakom HAHAHAHHAHAHAHA joj de zaključajte temu do utorka bojim se da server neće moći da izdrži silne gluposti...
Sakom, stocem, kursem kako hoces. Covjece rekao sam sta sam cuo i da takodjer ja ne vjerujem u ovaj bukvalni scenarij, i niko tebe ne tjera da vjerujes, gluposti negluposti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ovo je jace od svih turskih sapunica 

AlemC85 je napisao/la:jedan od rijetkih ljudi na ovim prostorima koji je imao kako sjajnu igračku karijeru, a sada trenersku je VAHA HALILHODŽIĆ..kada je on mogao otjerati jednog Ronaldinha iz PSG-a, niko mu nije smio ni pisnuti, čovjek ima autoritet, i ime koje je krvavo izgradio...safet je suprotnost....
ako je ovo istina za Edina, neka ide u 3 p.m.....ako misli bilo ko od njih biti iznad repke, onda mrš, pa makar nikada ne otišli na velika takmičenja...

Cak je kukao na upravu,zasto su ovog igraca ''kotarisali''skoro pa budzasto na osnovu njegovog kvaliteta.
Tako da ...mani te se suplje.Nego @sanji opet neartikulisane zvuke pusta.''jaro iz sekurite-e

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma znas sta,, boli me sta ti mislis i slicne tebe, niko Vas ne tjera da vjerujete, ali nemojte se sprdati sa mnom, i da si ti redar i vidis da je frka neka fol ne bi ukljucio sve senzore da smeknes sta se dogadja? Ponvaljam posljednju put, ovo je samo prica, koju ja takodjer ne vjerujem, i mene popustite vise.Cartman je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Post ovog sanjia treba uokvirit. Koje gluposti majko mila. Ali sto taj redar ima dobar sluh yebote, sve uhvatio sta je receno.
Nisu to nikakve teorije zavjere vec cinjenca da se Izet pokenjao po Džeki na svom facebooku...i to je bilo prije par mjeseci....nije ni ušao u reprezentaciju, a vec je tad kenjao po njenom najboljem igraciYucca je napisao/la:Od sinoc citamo pljuvane po igracima selektoru itd.... iznose se neke teorije o sukob izmedu nekih igraca malo je reci smijesno,teorije zavjere neke nide veze i to sve nakon prvog poraza u kvalifikacijama nakon godinu dana sta bi tek bilo da imamo samo 6 bodova gol razliku -10 itd..... i nikakve sanse za odlazak na SP jadan smo mi narod sa ovakvim navijacima na forumu![]()
![]()
![]()
Cekali ste godinu dana da imate materijala za pljuvanje,psovanje itd..... fuj,fuj![]()

I na kraju, Pape pozvao dvolicnjaka

sanji@ sto ti je ovo trebalo
covjece izmisljati ove nebuloze strasno

covjece izmisljati ove nebuloze strasno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
idi prati barcelonu , boga ti.111 je napisao/la:Nisu to nikakve teorije zavjere vec cinjenca da se Izet pokenjao po Džeki na svom facebooku...i to je bilo prije par mjeseci....nije ni ušao u reprezentaciju, a vec je tad kenjao po njenom najboljem igraciYucca je napisao/la:Od sinoc citamo pljuvane po igracima selektoru itd.... iznose se neke teorije o sukob izmedu nekih igraca malo je reci smijesno,teorije zavjere neke nide veze i to sve nakon prvog poraza u kvalifikacijama nakon godinu dana sta bi tek bilo da imamo samo 6 bodova gol razliku -10 itd..... i nikakve sanse za odlazak na SP jadan smo mi narod sa ovakvim navijacima na forumu![]()
![]()
![]()
Cekali ste godinu dana da imate materijala za pljuvanje,psovanje itd..... fuj,fuj![]()
![]()
nikakvog poštovanja ni respekta...mali je gnjida koja ne zaslužuje dres svetinje (kako sam Džeko kaže)....koketirao je sa Švicom, sanjao njihov poziv i kad su ga ljudi odyebali, prebacio su kod nas
![]()
![]()
I na kraju, Pape pozvao dvolicnjaka![]()
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Everything you read on the internet must be true, because you read it on the internet.
-Abraham Lincoln
Bilo kako bilo, mi nista ne pomazemo sa situacijom. Znate i sami da i ljudi koji nisu clanovi foruma citaju ovo, pa ce neko kopirati nesto, proslijediti itd. pa cemo poceti citati i van BiH da vladaju neredi u reprezentaciji i kako je informacija dosla iz "pouzdanih" izvora. Koliko god mi zeljeli da znamo zasto nisu igrali kako treba i sta se desava, neznamo i ne pomazemo sa ovim sta radimo, shvatite to. Po meni, niko nije igrao kako treba, jer smo spori bili, nismo mogli sastaviti 2 pasa, prema tome prekrizite ovo, desi se svakome da podbaci (ne opravdavam igru od juce) i na njima je da pokazu koliki su profesionalci i mogu li da okrenu situaciju u svoju korist. Trebamo sad da svi mislimo o buducnosti i tekmi kod Slovaka i nadati se da smo nesto naucili iz svega ovoga. Imamo kvalitet da pobijedimo Slovake i ostale dvije tekme koje su ostale u kvalifikacijama zato najbolja stvar koju mi mozemo uraditi je da navijamo za njih i da se nadamo najboljem.
Hoce li ovo o cemu govorim iko htjeti da razumije i da okrenemo situaciju ili cemo nastaviti i dalje da radimo sto ne trebamo, to je drugo.....
-Abraham Lincoln
Bilo kako bilo, mi nista ne pomazemo sa situacijom. Znate i sami da i ljudi koji nisu clanovi foruma citaju ovo, pa ce neko kopirati nesto, proslijediti itd. pa cemo poceti citati i van BiH da vladaju neredi u reprezentaciji i kako je informacija dosla iz "pouzdanih" izvora. Koliko god mi zeljeli da znamo zasto nisu igrali kako treba i sta se desava, neznamo i ne pomazemo sa ovim sta radimo, shvatite to. Po meni, niko nije igrao kako treba, jer smo spori bili, nismo mogli sastaviti 2 pasa, prema tome prekrizite ovo, desi se svakome da podbaci (ne opravdavam igru od juce) i na njima je da pokazu koliki su profesionalci i mogu li da okrenu situaciju u svoju korist. Trebamo sad da svi mislimo o buducnosti i tekmi kod Slovaka i nadati se da smo nesto naucili iz svega ovoga. Imamo kvalitet da pobijedimo Slovake i ostale dvije tekme koje su ostale u kvalifikacijama zato najbolja stvar koju mi mozemo uraditi je da navijamo za njih i da se nadamo najboljem.
Hoce li ovo o cemu govorim iko htjeti da razumije i da okrenemo situaciju ili cemo nastaviti i dalje da radimo sto ne trebamo, to je drugo.....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
I ja sam nesto slicno cuo ovoj sanjijevoj prici. Samo u mene jaran meni rece da je Spaha uletio nogom na Dzeku.
pi.
hajd bježi tamoviKK je napisao/la:idi prati barcelonu , boga ti.111 je napisao/la:Nisu to nikakve teorije zavjere vec cinjenca da se Izet pokenjao po Džeki na svom facebooku...i to je bilo prije par mjeseci....nije ni ušao u reprezentaciju, a vec je tad kenjao po njenom najboljem igraciYucca je napisao/la:Od sinoc citamo pljuvane po igracima selektoru itd.... iznose se neke teorije o sukob izmedu nekih igraca malo je reci smijesno,teorije zavjere neke nide veze i to sve nakon prvog poraza u kvalifikacijama nakon godinu dana sta bi tek bilo da imamo samo 6 bodova gol razliku -10 itd..... i nikakve sanse za odlazak na SP jadan smo mi narod sa ovakvim navijacima na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
nikakvog poštovanja ni respekta...mali je gnjida koja ne zaslužuje dres svetinje (kako sam Džeko kaže)....koketirao je sa Švicom, sanjao njihov poziv i kad su ga ljudi odyebali, prebacio su kod nas
![]()
![]()
I na kraju, Pape pozvao dvolicnjaka![]()
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Tweeds_10 je napisao/la:I ja sam nesto slicno cuo ovoj sanjijevoj prici. Samo u mene jaran meni rece da je Spaha uletio nogom na Dzeku.
Ovako?

Ja bi u Žilini igrao sa jednim špicem! Ibija na klupu a Silajdzic nek se hrve sa Škrtelom!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- Goalgetter
- Kontakt:
Sreca pa Reuf Karabeg razdvoji Spahu od DzekeAlenHalilovic je napisao/la:Tweeds_10 je napisao/la:I ja sam nesto slicno cuo ovoj sanjijevoj prici. Samo u mene jaran meni rece da je Spaha uletio nogom na Dzeku.
Ovako?![]()
![]()

ovu vuče na indijske sapunice jer nemaju kraj, kao ni ova diskusijacalcio je napisao/la:ovo je jace od svih turskih sapunica

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bernd Stange: Ja sam izmlatio i Dzeku i Hajrovica u svlacionici. Sljedeci na listi je Kolasinac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.