BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
znate kako se kaže, u svakoj laži ima malo istine ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dzeko glumi nesto,ak kad ga je Zabar drzo na klupi nije smio zucnut.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma jok nista od ove price pa gdje ce to biti kod nas,a znamo kako je bilo pred Portugal i sto Miske nije htio da igra tako da ovdje nesto smrdi i to dobro 

Mehmed Mesa Bazdarevic
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja sam najbogatiji covjek na planeti.JTS je napisao/la:znate kako se kaže, u svakoj laži ima malo istine ..
U ovoj lazi nema nazalost nimalo istine.

Nekad je bolje šutjeti kad već ne znaš je li informacija istinita.Da ti dočaram na veoma glupom primjeru ali tako je najbolje.Napišem ja lijepo "sanji-eva" sestra se satire od qrca, svi je bubaju, nisam ja, ali pričo mi je jedan jaran valjda on čuo od nekoga na forumu ili na fb.I ta informacija se proširi a bude čista laž.Kontaš ?sanji je napisao/la:
Mozes se ti smijati,, ja sam rekao da ne tvrdim ovo, jer ne znam , nisam bio prisutam, samo sam napisao sta sam cuo. Ali vjerujem da ima ako nista malo istine u svemu ovome. A ako se sve ovo potvrdi ( nadam se da ce kad tad izaci istina na povrsinu) neka se svi stide,, fuj fuj fuj,, nismo ni zasluzili brazil, sad mi je lakse puno.
Mi smo šampioni u duminama i teorijama zavjera.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ima, da si covjekcalcio je napisao/la:Ja sam najbogatiji covjek na planeti.JTS je napisao/la:znate kako se kaže, u svakoj laži ima malo istine ..

kako god da bilo , istina ili ne .. zar nije i vama vedo izgledao nekako tmurno i mrzovoljno na onom intervjuu tokom prvog treninga (utorak ja mislim) .. vrlo neobično za njega.
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
OVO ME DOKRAJCILO HAHAHAAHAHAHAsanji je napisao/la: i uletio Spaha i spuco Dzeku sakom u glavu.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
dobarcalcio je napisao/la:Ja sam najbogatiji covjek na planeti.JTS je napisao/la:znate kako se kaže, u svakoj laži ima malo istine ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Kontakt:
silna utjehaFliX je napisao/la:Ima, da si covjekcalcio je napisao/la:Ja sam najbogatiji covjek na planeti.JTS je napisao/la:znate kako se kaže, u svakoj laži ima malo istine ..
U ovoj lazi nema nazalost nimalo istine.![]()
![]()

Sve to stoji, i ja prvi ne vjerujem u ovaj scenarij, samo sam rekao sta sam cuo maloprije, ipak je ovo forum,pa rekoh da podjelim sa Vama. Ali mislim da ima malo istine u svemu ovome,to je moje misljenje.bagrcavi je napisao/la:Nekad je bolje šutjeti kad već ne znaš je li informacija istinita.Da ti dočaram na veoma glupom primjeru ali tako je najbolje.Napišem ja lijepo "sanji-eva" sestra se satire od qrca, svi je bubaju, nisam ja, ali pričo mi je jedan jaran valjda on čuo od nekoga na forumu ili na fb.I ta informacija se proširi a bude čista laž.Kontaš ?sanji je napisao/la:
Mozes se ti smijati,, ja sam rekao da ne tvrdim ovo, jer ne znam , nisam bio prisutam, samo sam napisao sta sam cuo. Ali vjerujem da ima ako nista malo istine u svemu ovome. A ako se sve ovo potvrdi ( nadam se da ce kad tad izaci istina na povrsinu) neka se svi stide,, fuj fuj fuj,, nismo ni zasluzili brazil, sad mi je lakse puno.
Mi smo šampioni u duminama i teorijama zavjera.
Ma ja sve vise sticem dojam da pojedine igrace boli neka stvar i za reprezentacijom,i Brazilom i navijacima koji cijelu noc stoje u redu da kupe kartu,samo mi nije jasno kako mozes biti takav karakter.....
Mehmed Mesa Bazdarevic
- calcio
- Kontakt:
Da je Seo bio tu sve bi ih pobacoBadrHari je napisao/la:OVO ME DOKRAJCILO HAHAHAAHAHAHAsanji je napisao/la: i uletio Spaha i spuco Dzeku sakom u glavu.

jedan od rijetkih ljudi na ovim prostorima koji je imao kako sjajnu igračku karijeru, a sada trenersku je VAHA HALILHODŽIĆ..kada je on mogao otjerati jednog Ronaldinha iz PSG-a, niko mu nije smio ni pisnuti, čovjek ima autoritet, i ime koje je krvavo izgradio...safet je suprotnost....
ako je ovo istina za Edina, neka ide u 3 p.m.....
ako misli bilo ko od njih biti iznad repke, onda mrš, pa makar nikada ne otišli na velika takmičenja...
ako je ovo istina za Edina, neka ide u 3 p.m.....

Vidjet' ces Dzeki sljive u Zilini pa kad se poklopimo svicalcio je napisao/la:Da je Seo bio tu sve bi ih pobacoBadrHari je napisao/la:OVO ME DOKRAJCILO HAHAHAAHAHAHAsanji je napisao/la: i uletio Spaha i spuco Dzeku sakom u glavu.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Čuj spuco ga šakom HAHAHAHHAHAHAHA joj de zaključajte temu do utorka bojim se da server neće moći da izdrži silne gluposti...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
A mogli ste cuti poslije utakmice intervju Safeta i Misketa, neka galama u pozadini ustvari svadja prepirka i dernjava ovo je vrlo moguce da se desilo mozda nisu detalji neki tacni oko nokauta itd. Ali sukob je neki bio...sanji je napisao/la:Evo sad sam bio na kafi sa jaranom , i njegov najbolji prijatelj zivi u zenici i radi kao obezbjedjenje tamo. Kaze da se cuo danas sa njim i pitao ga sta se to tamo dogadja? Ovaj momak iz obezbjedjenja mu rekao da je pakao u svlacionici, kaze kad se zavrsila utakmica kao Dzeko rekao Hajrovicu," sta je Ronaldo,sto ne zabi gol,izgubismo radi tebe" a ovaj mu odgovrio kao " ne znam Dzeko sto se ljutis toliko, kad malo bolje razmislis Ibrahimovic je bolji od tebe,sta je tu problem" kao Dzeke kreno na Hajrovica da ga bije, i uletio Spaha i spuco Dzeku sakom u glavu,i rekao,"ovo si ti Edine sve kriv, morao sam dolaziti po tebe kuci i moliti te da dodjes da igras( zato je Dzeko kasnio,nije htio ni doci vec je Spaha isao po njega i molio ga da dodje) i unio si nemir u cijelu repku". Na kraju su uletili ovi iz obezbjedjenja i razdvojili ih. Ja ne tvrdim da se sve ovako dogadjalo samo kazem sta sam cuo maloprije.

HZ87
ma ja ba, šta ce Džeko prvi strijelac citavih kvalifikacija....šta ce ono, pored jednog Izeta Hajrovića...šta ima on pricati Izetu, kad ne bi ni igrao da je Zlatan u sastavu BiH i da su babi muda...ima da šuti dok Izet yebe keveemir18 je napisao/la:Dzeko glumi nesto,ak kad ga je Zabar drzo na klupi nije smio zucnut.

- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci suze mi na oci iduEvo sad sam bio na kafi sa jaranom , i njegov najbolji prijatelj zivi u zenici i radi kao obezbjedjenje tamo. Kaze da se cuo danas sa njim i pitao ga sta se to tamo dogadja? Ovaj momak iz obezbjedjenja mu rekao da je pakao u svlacionici, kaze kad se zavrsila utakmica kao Dzeko rekao Hajrovicu," sta je Ronaldo,sto ne zabi gol,izgubismo radi tebe" a ovaj mu odgovrio kao " ne znam Dzeko sto se ljutis toliko, kad malo bolje razmislis Ibrahimovic je bolji od tebe,sta je tu problem" kao Dzeke kreno na Hajrovica da ga bije, i uletio Spaha i spuco Dzeku sakom u glavu,i rekao,"ovo si ti Edine sve kriv, morao sam dolaziti po tebe kuci i moliti te da dodjes da igras( zato je Dzeko kasnio,nije htio ni doci vec je Spaha isao po njega i molio ga da dodje) i unio si nemir u cijelu repku". Na kraju su uletili ovi iz obezbjedjenja i razdvojili ih. Ja ne tvrdim da se sve ovako dogadjalo samo kazem sta sam cuo maloprije.

Uleti Spaha i spuco Dzeku sakom u glavu

Mada salu na stranu, do sukoba moguce da je doslo u svlacionici, mada ovo ovdje sto se prica zvuci pretjerano..
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 sep 2013, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.