BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

neo
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la neo » 07 sep 2013, 22:20

bagrcavi je napisao/la: Je li to Hajrovic slagao nesto !?
Hajrović je lupio toliku glupost da ibretiš pet dana.Ako je uopšte ono izjavio...[/quote]

Slagao nista nije :) Da je Ibra igrac BIH Dzeko bi presjedio ovu utakmicu na klupi, ili bi usao kao dzoker.

Sta se kojeg kurca vadite na to ko je igrao za koga, ko je koga izabrao. Sinoc su svi do jednog za **** igrali a ne za rperezentaciju BIH. Onako kako su igrali, svi nabrojani bolje i da nisu. Sta pricas to !?

**** se meni za Hajrovica, no rekao je ISTINU! To Dzeki treba reci, nama treba TOP DZEKO, a ne kloc DZEKO.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 07 sep 2013, 22:21

slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2013, 22:22

valterboy je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 sep 2013, 22:23

SAZNAT CE SE KAD TAD !
Ponedjeljak- Nas najbolji igrac prijeti nedolaskom na okupljanje- razlog- Izet Hajrovic.
Utorak- Nogometni savez u tajnosti kupuje avionsku kartu i salje kapitena da se ovo zataska i da nas reprezentativac potrci na zenickom travnjaku.
Srijeda- Safet Susic ostaje dosljedan sebi i pokusava da urazumi reprezentativce i da napravi iole normalnu atmosferu, to mu je onemoguceno, gubi primat i rijec glavnu u svlacionici ( Opa, zar je i ovo moguce ) ?
Cetvrtak- Sumorno jutro, osjeca se teska atmosfera, noge teske, podjeljeni osjecaji, ruzne face, nema osmijeha, nema bratstva koji nas je nosio citave kvalifikacije ! Postavlje se pitanje da li jedan igrac, pod podrskom 1-2 stara igraca moze ovoliki unijeti nemir ?
Petak- sve vidjeno na terenu- " POBJEDJUJU " SUSICA, A gube najbitniju utakmicu u historiji .. I sto je zacudjuce bas ta okosnica ekipe pruza najslabiju partiju, a taj igrac odigrava najlosiju utakmicu mozemo reci za reprezentaciju.
Safet Susic ubacuje Izeta Hajrovica i jos vise potpaljuje vatru, kad vec nije uspio uvesti red, kako ga sad sacuvati ?
SUBOTA - DAN POSLIJE PORAZA, narod povrijedjen i uvrijedjen, a i dalje se suti ...
NAJBOLJE DA SE SVE PRESUTI !
ODAVNO SMO SAMI SEBI ISPISALI NAJTUZNIJU STRANICU HISTORIJE I NAJBOLNIJU !
SRAM DA VAS BUDE !

nadjoh na fb..ima istine garant ko god da je napisao..nazalost
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 sep 2013, 22:24

neo je napisao/la: Slagao nista nije :) Da je Ibra igrac BIH Dzeko bi presjedio ovu utakmicu na klupi, ili bi usao kao dzoker.

Sta se kojeg kurca vadite na to ko je igrao za koga, ko je koga izabrao. Sinoc su svi do jednog za **** igrali a ne za rperezentaciju BIH. Onako kako su igrali, svi nabrojani bolje i da nisu. Sta pricas to !?

**** se meni za Hajrovica, no rekao je ISTINU! To Dzeki treba reci, nama treba TOP DZEKO, a ne kloc DZEKO.
Da Ibra igra za Bosnu i Hercegovinu, igrao bi u tandemu sa Edinom Džekom, najboljim bosansko-hercegovačkim fudbalerom ili ti ga nogometašem.
Ne bi škodilo malo podrške momcima.I dalje smo prvi na tabeli.
DRUG NEBI TI PUNCA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 22:26

Koja reprezentacija ili ekipa igra još sa dva napadača? :)

Vedad čisti napadač je gubitak na krilu. Ako i postoje nesuglasice oko Hajrovića treba im svima šamar opaliti. Jesu li oni pojedinačno važniji od same reprezentacije? Igrače dolaze i odlaze a repka ostaje. Neka se stide ako je to u pitanju.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 sep 2013, 22:27

Evo sad sam bio na kafi sa jaranom , i njegov najbolji prijatelj zivi u zenici i radi kao obezbjedjenje tamo. Kaze da se cuo danas sa njim i pitao ga sta se to tamo dogadja? Ovaj momak iz obezbjedjenja mu rekao da je pakao u svlacionici, kaze kad se zavrsila utakmica kao Dzeko rekao Hajrovicu," sta je Ronaldo,sto ne zabi gol,izgubismo radi tebe" a ovaj mu odgovrio kao " ne znam Dzeko sto se ljutis toliko, kad malo bolje razmislis Ibrahimovic je bolji od tebe,sta je tu problem" kao Dzeke kreno na Hajrovica da ga bije, i uletio Spaha i spuco Dzeku sakom u glavu,i rekao,"ovo si ti Edine sve kriv, morao sam dolaziti po tebe kuci i moliti te da dodjes da igras( zato je Dzeko kasnio,nije htio ni doci vec je Spaha isao po njega i molio ga da dodje) i unio si nemir u cijelu repku". Na kraju su uletili ovi iz obezbjedjenja i razdvojili ih. Ja ne tvrdim da se sve ovako dogadjalo samo kazem sta sam cuo maloprije.

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 07 sep 2013, 22:28

jasko_juve je napisao/la:SAZNAT CE SE KAD TAD !
Ponedjeljak- Nas najbolji igrac prijeti nedolaskom na okupljanje- razlog- Izet Hajrovic.
Utorak- Nogometni savez u tajnosti kupuje avionsku kartu i salje kapitena da se ovo zataska i da nas reprezentativac potrci na zenickom travnjaku.
Srijeda- Safet Susic ostaje dosljedan sebi i pokusava da urazumi reprezentativce i da napravi iole normalnu atmosferu, to mu je onemoguceno, gubi primat i rijec glavnu u svlacionici ( Opa, zar je i ovo moguce ) ?
Cetvrtak- Sumorno jutro, osjeca se teska atmosfera, noge teske, podjeljeni osjecaji, ruzne face, nema osmijeha, nema bratstva koji nas je nosio citave kvalifikacije ! Postavlje se pitanje da li jedan igrac, pod podrskom 1-2 stara igraca moze ovoliki unijeti nemir ?
Petak- sve vidjeno na terenu- " POBJEDJUJU " SUSICA, A gube najbitniju utakmicu u historiji .. I sto je zacudjuce bas ta okosnica ekipe pruza najslabiju partiju, a taj igrac odigrava najlosiju utakmicu mozemo reci za reprezentaciju.
Safet Susic ubacuje Izeta Hajrovica i jos vise potpaljuje vatru, kad vec nije uspio uvesti red, kako ga sad sacuvati ?
SUBOTA - DAN POSLIJE PORAZA, narod povrijedjen i uvrijedjen, a i dalje se suti ...
SRAM DA VAS BUDE !

Pa kako smo djelovali na terenu,izgleda da u ovome ima mnogo istine,ma **** ti onda nas nismo ni zasluzili Brazil,kako ih samo nije stid naroda o boze dragi :oops:
Mehmed Mesa Bazdarevic

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 sep 2013, 22:30

sanji je napisao/la:Evo sad sam bio na kafi sa jaranom , i njegov najbolji prijatelj zivi u zenici i radi kao obezbjedjenje tamo. Kaze da se cuo danas sa njim i pitao ga sta se to tamo dogadja? Ovaj momak iz obezbjedjenja mu rekao da je pakao u svlacionici, kaze kad se zavrsila utakmica kao Dzeko rekao Hajrovicu," sta je Ronaldo,sto ne zabi gol,izgubismo radi tebe" a ovaj mu odgovrio kao " ne znam Dzeko sto se ljutis toliko, kad malo bolje razmislis Ibrahimovic je bolji od tebe,sta je tu problem" kao Dzeke kreno na Hajrovica da ga bije, i uletio Spaha i spuco Dzeku sakom u glavu,i rekao,"ovo si ti Edine sve kriv, morao sam dolaziti po tebe kuci i moliti te da dodjes da igras( zato je Dzeko kasnio,nije htio ni doci vec je Spaha isao po njega i molio ga da dodje) i unio si nemir u cijelu repku". Na kraju su uletili ovi iz obezbjedjenja i razdvojili ih. Ja ne tvrdim da se sve ovako dogadjalo samo kazem sta sam cuo maloprije.
:lol: :lol: :lol: :lol:
slika

ja imam i snimak iz svlačionice
DRUG NEBI TI PUNCA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2013, 22:31

bagrcavi je napisao/la:
sanji je napisao/la:Evo sad sam bio na kafi sa jaranom , i njegov najbolji prijatelj zivi u zenici i radi kao obezbjedjenje tamo. Kaze da se cuo danas sa njim i pitao ga sta se to tamo dogadja? Ovaj momak iz obezbjedjenja mu rekao da je pakao u svlacionici, kaze kad se zavrsila utakmica kao Dzeko rekao Hajrovicu," sta je Ronaldo,sto ne zabi gol,izgubismo radi tebe" a ovaj mu odgovrio kao " ne znam Dzeko sto se ljutis toliko, kad malo bolje razmislis Ibrahimovic je bolji od tebe,sta je tu problem" kao Dzeke kreno na Hajrovica da ga bije, i uletio Spaha i spuco Dzeku sakom u glavu,i rekao,"ovo si ti Edine sve kriv, morao sam dolaziti po tebe kuci i moliti te da dodjes da igras( zato je Dzeko kasnio,nije htio ni doci vec je Spaha isao po njega i molio ga da dodje) i unio si nemir u cijelu repku". Na kraju su uletili ovi iz obezbjedjenja i razdvojili ih. Ja ne tvrdim da se sve ovako dogadjalo samo kazem sta sam cuo maloprije.
slika

Sad ce sport centar objaviti sa naslovom EKSKLUZIVNO !!!!!!!! :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 sep 2013, 22:32

:lol: :lol: :lol:

ali stvarno, ako je ovo istina, neka Edin ide u pičq materinu .. jedan je Bogotac Pantela :mrgreen:
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 07 sep 2013, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 sep 2013, 22:32

Ako je nekome ego veci od uspjeha drzave i cijelog tima,onda i ne zasluzujemo da idemo bilo gdje...Samo,ne vjerujem u te price rekla-kazala...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 sep 2013, 22:33

jasko_juve je napisao/la:SAZNAT CE SE KAD TAD !
SRAM DA VAS BUDE !

A haj moze li ovako.

PETAK- SUSIC PROCITAN NASI IGRACI PROSUTI PO TERENU I ZASLUZENA POBJEDA SLOVAKA.
ZMAJEVI OSUNECENI I SPUSTENI NA ZEMLJU, BOSNA NIJE VELESILA SVJETSKA.
tacka.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 07 sep 2013, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 07 sep 2013, 22:34

bagrcavi je napisao/la:
slika

Mozes se ti smijati,, ja sam rekao da ne tvrdim ovo, jer ne znam , nisam bio prisutam, samo sam napisao sta sam cuo. Ali vjerujem da ima ako nista malo istine u svemu ovome. A ako se sve ovo potvrdi ( nadam se da ce kad tad izaci istina na povrsinu) neka se svi stide,, fuj fuj fuj,, nismo ni zasluzili brazil, sad mi je lakse puno.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 07 sep 2013, 22:34

A boze ko me natjera da citam ovaj forum sa ovakvim postovima ljudi na cemu ste :roll: :roll: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2013, 22:35

Ljudi, zar sumnjate u istinitost necijeg anonimnog posta na fejsbuku? Kuda ide ovaj svijet, toliko je nepovjerenja medju nama... tccc

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2013, 22:35

Da si ubacio "**** li ti majku u picku" i "usta cu ti razvalit" u ovo sto je Dzeko rekao, zvucalo bi mnogo uvjerljivije.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 sep 2013, 22:36

budimo iskreni, jedino sam kod Luleta, Spahe i Hareta vidio neku želju u petak .. ostali ništa :D a sad mi se po glavi mota i onaj video gdje Vedo daje intervju, a sav nekako sjeban :?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 sep 2013, 22:36

ma ne ulazim u ove price rekla-kazala dok ne bude nesto provjereno...ne zelim ni da vjeurjem da su toliko neozbiljni prema narodu kojem je prakitcno jos samo to ostalo...

al da nesto ne stima vidio sam kad Miske i Vedo daju izjave jel bio ponedjeljak ili utorak. Miske oborio glavu, jedva nesto, kiseli osmijeh. A Vedo vazda zajebant, nasmijan, a sad ko da mu je po familije umrlo kako je izgledao. Mislio sam da je zbog sljive to al ko zna...
edit: da da Jts bas o tom pricam, :D ja mislio covjeku zbog sljive nije ni do ceg :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 sep 2013, 22:38

Jedina stvar koja me tjesi je ta da u Slovackoj necemo gola primit. Znate ono pravilo po jedan gol u dvomecu ;)
Eh sad koliko cemo ih dati :? JA KAZEM 5

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.