Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Čak mislim da je dio novca koji je mali prevarant uplatio otišao na transfer Balea,zato je on i utajio porez da ne pomaže Madridu a ne zato što je prevarant.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jest ovaj momak opsjednut Messijem.madridist je napisao/la:Čak mislim da je dio novca koji je mali prevarant uplatio otišao na transfer Balea,zato je on i utajio porez da ne pomaže Madridu a ne zato što je prevarant.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Koja propaganda,pojedini zadnjih 50 strana pišu o transferu Balea ,ja napišem dva posta o malom prevarantu čisto da se ne zaboravi da se tu radi o običnim prevarantima(dokazano) a ono odma opali o opsjednutosti,goebbelseovski..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
a i ti gori što mu odgovarašmadridist je napisao/la:Koja propaganda,pojedini zadnjih 50 strana pišu o transferu Balea ,ja napišem dva posta o malom prevarantu čisto da se ne zaboravi da se tu radi o običnim prevarantima(dokazano) a ono odma opali o opsjednutosti,goebbelseovski..
naprijed rejal
- anonymousHD
- Kontakt:
A zašto na toj slici ne piše podatak kako je Messi odigrao jedno deset utakmica manje? 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato sto si na temi Real Madrida.mandraX je napisao/la:A zašto na toj slici ne piše podatak kako je Messi odigrao jedno deset utakmica manje?
Ko ga j3be sto nije igro.mandraX je napisao/la:A zašto na toj slici ne piše podatak kako je Messi odigrao jedno deset utakmica manje?
Pise na dresu Messia.mandraX je napisao/la:A zašto na toj slici ne piše podatak kako je Messi odigrao jedno deset utakmica manje?
patuljak uzimao pauzu da utaji porezmandraX je napisao/la:A zašto na toj slici ne piše podatak kako je Messi odigrao jedno deset utakmica manje?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Odakle ti ovo da je dokazano ?madridist je napisao/la:Koja propaganda,pojedini zadnjih 50 strana pišu o transferu Balea ,ja napišem dva posta o malom prevarantu čisto da se ne zaboravi da se tu radi o običnim prevarantima(dokazano) a ono odma opali o opsjednutosti,goebbelseovski..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
marcelo se povrijedio upravo , nadam se da nije nista ozbiljno , sam se ozlijedio , samo pao na travu , koljeno ili misic u pitanju :S poluvrijeme je pa ne znam sta je i kako je
gore što je sam pao ...Furymaker je napisao/la:marcelo se povrijedio upravo , nadam se da nije nista ozbiljno , sam se ozlijedio , samo pao na travu , koljeno ili misic u pitanju :S poluvrijeme je pa ne znam sta je i kako je
Vođa zna.
Pa boli vas briga , kupili ste sebi 100 miliona vrijednog lijevog beka 
izasao je iz igre , maxwell umjesto njega , ili je oprez u pitanju ili je nesto teze :S
Princ od Velsa u subotu zabija hat-trick.a nije valjda opet nastradao (Marcelo)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Novi igrac

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Jesi li bas morao zauzeti pola stranice sa ovom gluposcu?
- Nail for Real
- Kontakt:
I ostavili Concentraanerkolfc je napisao/la:Pa boli vas briga , kupili ste sebi 100 miliona vrijednog lijevog beka
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.