Dino ce sigurno biti glavni trener dugo vremena(jedino ako ne pukne tikva izmedju njega i Amara).Rios je napisao/la:Ok,Amar se ne vraca na mjesto trenera,dosadilo mu to vise..Ako je to tako onda je suludo pricati da on i dalje odredjuje sastav,taktike i sl..Prvo,rekao je da mu je to dosadilo,drugo ne vjerujem da je Amar takav covjek da bi se petljao u posao koji vise nije njegov..
Bilo bi mi drago da se konacno tacno precizira sta je njegova funkcija u klubu..Da znamo tacno Amar Osim je to i to..Ovako samo nagadjamo..
I na kraju,ne bi bilo lose razmisliti o drugom treneru,nije meni Dino neki strucnjak..U karijeri je vodio jos Celik i bio Amarov pomocnik koliko ja znam..
Milimor Odovic bi bio dobro rjesenje,legenda je nasa i zasluzio je priliku..Uz to je i za nase uslove vrlo dobar trener kojeg mozemo priustiti..A koliko znam i Amar Osim ga jako cijeni..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Dakle serija i dalje traje kad ce nastavak.Hajmo nije ovo lose Osim za dovodzenje i prodaju igraca,Odu dovest on zasluzuje da bude trener.Safet i ovaj slovanac dosli popunjena odbrana,dakle jos 2 igraca nam fali jedan krilni i spic i zatvorit epizodu.Ako se to sve odradi u ovoj pauzi vracamo se puno jaci .
Nadam se da ce se Osim vratiti na staru poziciju kada vidi da ovako ne ide.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- corleone87
- Kontakt:
Ma nafatace Amar do sljedece tekme jos igraca samo sabura. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Naravno da Amar ima pravo na svoj lični izbor, i ako smatra da se je zamorio i istrošio na mjestu šefa stručnog štaba to je pošteno i to je OK. U ostalom nešto slično je uradio i Gvardiola kada se zasitio svega i na godinu dana apstinirao od fudbalskih uzbuđenja. Međutim šta Amar nema pravo, to je da nam na mala vrata "naturi" Dinu Đurbuzovića za vođu ove ekipe. Mislim da niko od navijača nema ništa protiv Dine i da su svi ZA da on i dalje obavlja funkciju koju je imao i dok je Amar vodio ekipu, ali sam više nego siguran da niko nebi volio da on naslijedi Amara na klupi jer mislimo da on nije taj potrebni kapacitet za Želju. Pa ako tako misli veliki broj navijača bio bi red od uprave da za to mjesto nađe adekvatnu zamjenu.
- JosipBukal
- Kontakt:
Pod hitno treba pričati sa Mešom da zamjeni Dinu ako želimo da nastavimo gdje smo stali
Moja neka želja već odavno je da Amar ima funkciju Mamića u Dinamu, jer to su ljudi koji znaju s parama. Nek Amar bude šta hoće u klubu, trebamo mu dati tu slobodu. Previše se on trošio na teren. Da imamo normalnu Upravu i predsjednika ne bi bilo problema, ali i on ovako vidi da ne ide. Rezultati su tu, a para nema. Nesposobni dovesti igrača, sponzora itd. Eh, nek se on povuče, nek razmišlja samo o tako tim stvarima, a na klupu dovesti STRUČNJAKA, a ne prevaranta Đurbuzovića. Ima trenera koji bi mogli voditi Želju veoma uspješno, čak i u našoj ligi. A možda ne bi bilo loše da ekipu vode dvojica trenera u usponu iz omladinskog pogona, tandem Adžem - Mulalić naprimjer...
- zeljo4life
- Kontakt:
Da malo ne pretjerujete ovo za Mesu??? Pa nema teorije da on dodze...mislim da imaju realnije opcije,ako bi se mjenjao Dino(a za tim nema potrebe)...Ima Oda,ja bi njega volio vidjeti na klupi plus sto je vec radio sa Sefom...JosipBukal je napisao/la:Pod hitno treba pričati sa Mešom da zamjeni Dinu ako želimo da nastavimo gdje smo stali
Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
?mulumbu1921 je napisao/la:znate li u koliko ce biti tekma i hoce li biti subota ili nedjelja?

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Oca mi moga, mene je pomalo strah sada 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ta lova po mom misljenju nece nikad doci na Grbavicu a evo i zasto..Rios je napisao/la:Ma buraz od te love nema nista..Pisi propalo..terabajt je napisao/la:Zna li neko vise sta je bilo sa onom lovom od sehica. Pricalo se skoro da bi mogla leci do kraja mjeseca ili je to suplja bila ?
Uefin sud taj klub koji je duzan moze uvesti sankcije zabrane za sva euro takmicenja..(a ovaj tim znamo da nema kvalitet ni borbu za to a sad su u 2. ligi,al opet i u kupu tesko sta da mogu)...tako da njih sad recimo boli k**a..
jbg turci su to najveci trgovci i prevaranti..
To je jedino do njihovog saveza koji im nemoze u tom slucaju nista...
E jedino otici gore i moliti nekako ili traziti rate,ili cak neke pozajmice ili igrace..druge nam nema..
Budemo li cekali i sjedili moze se klub 3 puta ugasiti a mi necemo nista kesirati..
SAMO SE NADAM DA SE SCENARIO NECE DESITI I DA CE ME NEKAD DEMANTOVATI ALI...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- bistrikboy
- Kontakt:
Dino je trener i to je to.Dobar je on strucnjak samo nije jak na izjavama,doduse i mi smo pomalo navikli na Amarove izjave pa sad je sve cudno sta god Dino kazezeljo4life je napisao/la:Da malo ne pretjerujete ovo za Mesu??? Pa nema teorije da on dodze...mislim da imaju realnije opcije,ako bi se mjenjao Dino(a za tim nema potrebe)...Ima Oda,ja bi njega volio vidjeti na klupi plus sto je vec radio sa Sefom...JosipBukal je napisao/la:Pod hitno treba pričati sa Mešom da zamjeni Dinu ako želimo da nastavimo gdje smo stali
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dini mozda fali strogoce a kakav je nas mentalitet i mozak samo cvrsta ruka ih dovede u red. Ja bi i bic donio na trening i uveo ono sto je jagodic . Kakvo partijanje po nocnim klubovima odma pola plate odbit. Jos se to slikovaje i na fb stavlja.
Demantovat ću te ja,u ponedjeljak je na UEFINOJ arbitraži presuđeno u našu koristSouthboy je napisao/la:Ta lova po mom misljenju nece nikad doci na Grbavicu a evo i zasto..Rios je napisao/la:Ma buraz od te love nema nista..Pisi propalo..terabajt je napisao/la:Zna li neko vise sta je bilo sa onom lovom od sehica. Pricalo se skoro da bi mogla leci do kraja mjeseca ili je to suplja bila ?
Uefin sud taj klub koji je duzan moze uvesti sankcije zabrane za sva euro takmicenja..(a ovaj tim znamo da nema kvalitet ni borbu za to a sad su u 2. ligi,al opet i u kupu tesko sta da mogu)...tako da njih sad recimo boli k**a..
E jedino otici gore i moliti nekako ili traziti rate,ili cak neke pozajmice ili igrace..druge nam nema..
Budemo li cekali i sjedili moze se klub 3 puta ugasiti a mi necemo nista kesirati..
SAMO SE NADAM DA SE SCENARIO NECE DESITI I DA CE ME NEKAD DEMANTOVATI ALI...

kad treba crnjačiti mi smo prvi tu,kad se nešto dobro uradi svi se prave budale
uživajmo dok je Brke!
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ako ne plate koje su posljedice ?Southboy je napisao/la:Demantovat ću te ja,u ponedjeljak je na UEFINOJ arbitraži presuđeno u našu koristRios je napisao/la:Ta lova po mom misljenju nece nikad doci na Grbavicu a evo i zasto..terabajt je napisao/la:Zna li neko vise sta je bilo sa onom lovom od sehica. Pricalo se skoro da bi mogla leci do kraja mjeseca ili je to suplja bila ?
Ma buraz od te love nema nista..Pisi propalo..
SAMO SE NADAM DA SE SCENARIO NECE DESITI I DA CE ME NEKAD DEMANTOVATI ALI...,imaju 14 dana roka žalbe,zvali su naše da plate bez kamate,naši odbili
![]()
uživajmo dok je Brke!
NO PYRO NO PARTY
Mogu im zabraniti dovodjenje stranih igraca, mogu im zabraniti odigravanje iduce utakmice, ma ima tih caka samo ako ovi iz Uefe i turskog saveza budu voljni da ih pritisnu, jer ima bas dosta instrumenata prinude za placanje....Buu je napisao/la:Ako ne plate koje su posljedice ?Southboy je napisao/la:Demantovat ću te ja,u ponedjeljak je na UEFINOJ arbitraži presuđeno u našu koristRios je napisao/la: Ta lova po mom misljenju nece nikad doci na Grbavicu a evo i zasto..
SAMO SE NADAM DA SE SCENARIO NECE DESITI I DA CE ME NEKAD DEMANTOVATI ALI...,imaju 14 dana roka žalbe,zvali su naše da plate bez kamate,naši odbili
![]()
uživajmo dok je Brke!
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Malo sam se raspitao oko ovog duga Mersina,kakve su opcije. Oni dug moraju platiti,oko dinamike placanja se klubovi mogu dogovarati,oko kamate takodje. Kad se iscrpe mogucnosti dogovora,oni dobijaju rok od uefe,ako ga ne ispostuju slijede sankcije nekim redoslijedom,otprilike;zabrana trnsfera,zabrana nastupa u takmicenjima koje organizira uefa,zatim nalog nacionalnom savezu o zabrani takmicenja koja organizuje nacionalni savez.
to je otprilikem tako. Ja sam potpuno uvjeren da ce platiti s kamatom.
to je otprilikem tako. Ja sam potpuno uvjeren da ce platiti s kamatom.
Za Sergeja Ticu ste odugovlačili plačanje 75 000 $ više od 4 god...istu stvar vam sada turci rade. Mersin je 2 liga i libo ih taki za dug osim ako im uefa priprijeti kaznom neigranja domačeg takmičenja...ostalo ih ne interesuje...jer da je obrunuto do sad bi platili bar pola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.