KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

fera
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la fera » 21 dec 2009, 12:44

nerminh74 je napisao/la:
newbie je napisao/la:Realno ocekivao sam da ce nas razbiti ali ovo je dobar rezultat uzimajuci u obzir ne igranje najboljeg igraca Sehovica!
Polako ih vraca u formu Sehovac.
da je igrao kapiten kako igra u zadnje vrijeme, tj. umislio da je LJ pa nemora igrati odbranu i mora samo sutati za 3, onda bi rezultat daleko gori bio
ja ne znam samo zbog cega se on digao ovako... on nikada nece biti neki dobar kosarkas jer mu je inteligencija na nuli.
You are someone else I am still right here

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 dec 2009, 13:49

Hajd' mogu da shvatim i toliko psovanje po Konakovicu, upravi, pa cak i Vukoicicu, ali sta vam je za Boga miloga uradio Sehovic??
Sport je lijek za tijelo i duh.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 21 dec 2009, 15:14

storm_raider je napisao/la:Hajd' mogu da shvatim i toliko psovanje po Konakovicu, upravi, pa cak i Vukoicicu, ali sta vam je za Boga miloga uradio Sehovic??
jbg ocekuje se od tog igraca da svaku utakmicu zabija preko 20, preko 10 skokova, 17 osvojenih lopti uz procenat suta preko 80%,

nevjerovatno je da ljudi nadju zamjerke igracu ciji je tim uvjerljivo zadnji a on podera, prvi je skakac i strijelac, najvise osvojenih lopti,

7. najbolji strijelac, 10. skakac lige, od toga 8. po broju ofanzivnih skokova, i drugi osvajac lopti, covjek igra povrijedjen sto je razlog nesto losijih igara i odmah se ovako pljuje
Cuva Bog Zelju svog!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 dec 2009, 16:10

pa vidite da ovaj fera samo pljuje
pljuje momka koji igra strasno ove sezone ali eto on je sigurno neki strucnjak ili propali zavisni kosarkas
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 21 dec 2009, 16:53

Tako je prošle sezone bilo i sa Ikonićem.Čim odigra jednu dvije lošije odmah ne zaslužuje platu,prosjek igrač...
Isto da su roboti pa da svaku utakmicu odigraju na nivou.Treba gledati učinak kroz cijelu sezonu a da Šehović se štedi u odbrani nebi imao toliki broj ukradenih lopti niti skokova jer upravo za skok je preduslov zalaganje igrača.Mora nekad forsirati trojku kad nema ko preuzeti odgovornost, imamo lošiju ekipu nego prijašnjih sezona al eto dovođenjem pojačanja i to se mjenja.Copelend i Kojadinović su već ušli u formu a i Sarajlija dolazi sebi.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 21 dec 2009, 18:35

seha nikad nece bit ko ikona...on forsira trojku i kad treba i kad ne treba....on jednostavno nije kalibar igraca koji moze biti lider u ekipi...ne znam jel ukupan broj ulaza pod kos u dosadasnjem dijelu sezone premasio cifru 2..njega je najlakse cuvat, samo se priljepis uz njega jer unaprijed znas da nece ic na dvokorak....druga je stvar sto se radi o zaista borbenom i zahvalnom igracu kojeg svaka ekipa treba da ima....
I feel devotion!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 dec 2009, 22:29

ipsa je napisao/la:seha nikad nece bit ko ikona...on forsira trojku i kad treba i kad ne treba....on jednostavno nije kalibar igraca koji moze biti lider u ekipi...ne znam jel ukupan broj ulaza pod kos u dosadasnjem dijelu sezone premasio cifru 2..njega je najlakse cuvat, samo se priljepis uz njega jer unaprijed znas da nece ic na dvokorak....druga je stvar sto se radi o zaista borbenom i zahvalnom igracu kojeg svaka ekipa treba da ima....
uzeo si mi rijeci iz usta, sa tim da je na pocetku igrao granitnu odbranu, u zadnje virjeme toga nema i sto me nervira kada na svoje greske iskaljuje na drugima
ako se vrati borbenost sa pocetka sezone prvi cu ga hvaliti, ali ovako necu

PS
nikada nisam da na ikonica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 dec 2009, 22:59

tax je napisao/la:pa vidite da ovaj fera samo pljuje
pljuje momka koji igra strasno ove sezone ali eto on je sigurno neki strucnjak ili propali zavisni kosarkas
ja samo kritikujem igraca koji je shvatio kapitensku traku kao vlastitu promociju... štedi se u odbrani maximalno u napadu forsira. njegov prekrsaj nad jeretinom 3 sekunde do kraja cetvrtine i to pod kosem buducnosti je meni jedan od najglupljih poteza koje sam ikad vidio... on igra odbranu skoro uvijek samo na liniji dodavanja i onda kad tu ispadne i ako neko preuzme njegovog igraca on ostavi tog drugog i uvijek protivnici iaju višak. šeha nece nikad biti ono sto je bio ikona.
i koga i sta ja to pljujem ? jesi ti procitao i jedan moj post prije ovoga ?
edit: sto se tice njegovih ulaza... milion puta sam vidio da ima prostora lagano uci na lijevu stranu i zavrsisti to al on se zaleti na desnu stranu nema veze sto je tamo guzva i sto ima 3 igraca tamo i sto nece sigurno zabiti kos tako...
i naravno nek se spusti malo nek se prestane derati na druge igrace i nek igra odbranu i ja sve povlacim.

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 21 dec 2009, 23:45

zna li neko ko ce doci kao pojacanje do nove godine

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 dec 2009, 00:00

pljuvanje je kod nas postalo uobicajeno i to po principu pljuvacemo samo najbolje,danas Seha,juce Bavcic,Ikonic,Vasiljevic,sutra ko zna. Nekoliko najaktivnijih forumasa su umislili da znaju sve o kosarci i jedino oni imaju pravo na misljenje,a drugi su neznalice i derbi navijaci,pa su privatizirali temu.
A kada ispucaju sve dubioze onda nadju nekog krivca za svoje frustracije i to po pravilu onog ko je najbolji i najmanje kriv.
Zato predlazem da iskljuce racunar,ponesu rodni list i 2 slike i pravac trening Bosne pa da sehi i dr. neznalicama pokazu par poteza.
vozdrica

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 dec 2009, 00:18

Denizmare je napisao/la:pljuvanje je kod nas postalo uobicajeno i to po principu pljuvacemo samo najbolje,danas Seha,juce Bavcic,Ikonic,Vasiljevic,sutra ko zna. Nekoliko najaktivnijih forumasa su umislili da znaju sve o kosarci i jedino oni imaju pravo na misljenje,a drugi su neznalice i derbi navijaci,pa su privatizirali temu.
A kada ispucaju sve dubioze onda nadju nekog krivca za svoje frustracije i to po pravilu onog ko je najbolji i najmanje kriv.
Zato predlazem da iskljuce racunar,ponesu rodni list i 2 slike i pravac trening Bosne pa da sehi i dr. neznalicama pokazu par poteza.
vozdrica
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .........ovo je najjaca izjava....posto sam se osjetio prozvanim....ako mi dokazes da je bavcic nekada bio nas najbolji igrac ja cu da kazem da sam najveci idiot koji je dosao na ovaj forum..........onda ako si negdje citao kada sam se ja konstruktivno raspravljao sa ipsom (ovim putem ga pozdravljam :D :D :D ,evo naprimjer da sam prvi rekao da seha treba da bude vodja i novi kapiten).....onda ako si bio na dosta tekmi ove godine vidio bi nekoliko stvari:
- suad sehovic 70 posto svojih poena postize u prvoj cetvrtini....tu krade minimalno dvije lopte i pretezno stavi dvije lopte za tri....
- suad sehovic je igrac koji ima procenat za tri 29, 7 posto ( to je skanadolozno za prvog beka sutera)
- suad sehovic je igrac koji se uvijek dere na malog bozu, na hajrica, felu ne smije jer se zna da su zajebani likovi.....taj isti bozo malo pomalo sve bolje i bolje igra.........
- u posljednje 4 utakmice 6 od 25 za tri :o :o :o .......suterske veceri protiv buducnosti 3/10, hemofarma 1/5, heliosa 1/6..........
- kada mu stavis naprimjer simonovica ili ruzica ili opacka on je nula nazalost...znaci samo veceg od njega...
- to je covjek kojem je vlada u lice reko ili ti ili ja....bilo je na kraju ipak seha.....napucava sebi statistiku (nada se da ce dule da ga vidi za repku)
- ikona se ispucavo prosle godine u drugom dijelu kada smo lagano plovili nlb - om.......
- sale vasiljevic, kockar zajebo nenu zajebo sve redom ( da je onda ostao titula bi nasa bila) - bremer se povrijedio....i opet je ovaj igrac drag svima nama pravim navijacima bosne.....
imamo pravo da privatiziramo temu jer zivimo za ovj klub.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 dec 2009, 11:53

neno#4 je napisao/la:- to je covjek kojem je vlada u lice reko ili ti ili ja....bilo je na kraju ipak seha.....napucava sebi statistiku (nada se da ce dule da ga vidi za repku)
ovo prvi put cujem
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 dec 2009, 12:02

Nisam rekao da je Bavcic bio najbolji,vec ga se smatralo klocem i bio je stalno prozivan,a bilo je mnogo gorih od njega.Podrska se davala raznim Bremerima,BB i ostalima koji su tu bili do prve bolje ponude. Da je Seha pogodio sve to sto si ti naveo u njegovoj statistici igrao bi u Realu,a ne u Bosni.
U ovako losoj ekipi neko mora preuzeti odgovornost,a to je sada on. Dalje,ono sto sam rekao za Bavcica vrijedi i za Sehu,sto se ne prozivaju oatali,Felix koji je fulio 60 zicera,stalno se zavlaci pod kos,gubi lopte,Coplend koji takodje nije nista posebno i da ne nabrajam ostale kloceve.
Moja poenta je u tome ,kao navijaca kojem je stalo bo Bosne,sto se godinama uzdizu likovi sa strane,a domaca igraci(a sehu izmedju ostalih smatram domacim) najvise kritikuju i PSIHICKI ubijaju od strane navijaca. A sto se Bavcica tice sada igra u jacem klubu solidno,izgleda moze svugdje osim u Bosni.
Smeta mi sto nasa djeca priliku dobiju u 22 god kad su vec trebali biti formirani igraci i onda propadaju.
Da se dala prilika mladjim isplivao bi vec neko,ali ne ,nikoga to ne zanima.
A vi malo cesljajte koji jos kloc ima slobodan da nas ,,pojaca,, a Sehu cemo otjerati jer nabija statistiku i igra slabu odbranu...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 22 dec 2009, 13:46

Denizmare je napisao/la:Nisam rekao da je Bavcic bio najbolji,vec ga se smatralo klocem i bio je stalno prozivan,a bilo je mnogo gorih od njega.Podrska se davala raznim Bremerima,BB i ostalima koji su tu bili do prve bolje ponude. Da je Seha pogodio sve to sto si ti naveo u njegovoj statistici igrao bi u Realu,a ne u Bosni.
U ovako losoj ekipi neko mora preuzeti odgovornost,a to je sada on. Dalje,ono sto sam rekao za Bavcica vrijedi i za Sehu,sto se ne prozivaju oatali,Felix koji je fulio 60 zicera,stalno se zavlaci pod kos,gubi lopte,Coplend koji takodje nije nista posebno i da ne nabrajam ostale kloceve.
Moja poenta je u tome ,kao navijaca kojem je stalo bo Bosne,sto se godinama uzdizu likovi sa strane,a domaca igraci(a sehu izmedju ostalih smatram domacim) najvise kritikuju i PSIHICKI ubijaju od strane navijaca. A sto se Bavcica tice sada igra u jacem klubu solidno,izgleda moze svugdje osim u Bosni.
Smeta mi sto nasa djeca priliku dobiju u 22 god kad su vec trebali biti formirani igraci i onda propadaju.
Da se dala prilika mladjim isplivao bi vec neko,ali ne ,nikoga to ne zanima.
A vi malo cesljajte koji jos kloc ima slobodan da nas ,,pojaca,, a Sehu cemo otjerati jer nabija statistiku i igra slabu odbranu...
u pravu si za bosninu djecu ali ima tu dosta i do njih, bavcic se forsirao pa nista od njega, igra epizodne uloge kao i vecina koja ode vani, nije kalibar jednog hukica, kikanovica, teletovica, bajramovica ...

BB je za njega M.J
Cuva Bog Zelju svog!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 dec 2009, 14:14

slazem se za BB,ali treba li nam igrac za jednu sezonu,a kakav je covjek pokazao je prije mjesec. Isforsirali smo Bavcica OK,koji je jos domaci igrac isforsiran jednu sezonu u zadnjih 7-8 god,a da nije samo popunjavao mjesto na klupi nego je imao malo ozbiljniju minutazu. Probaj jednu god ako mislis da nema potencijal noga,ali ga nemoj drzati 3 god na klupi.
Zato sam protiv pljuvanju domacih igraca koji niti dobiju pravu sansu,a prvi su na udaru kritika posebno ako valjaju. Jer je cinjenica da nemamo niti cemo imati para za dobre,ali stvarno dobre strane igrace...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 dec 2009, 15:26

hajmo momci sretno u zagrebu. jest da nema previse razloga za optimizam ali ko zna cuda su uvijek moguca...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 dec 2009, 18:41

bosna na poluvremenu u Zagrebu gubi 20 razlike,na pomolu je jos jedna katastrofa! mislim ocekivan je poraz,ali ovakva razvaljotka je stvarno jos jedno ponizenje!

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 22 dec 2009, 18:46

pa moj bosnas ti si taj koji na forumu govori možemo pobjedit zagreba u gostima,razbit ćemo širokog 20 razlike

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 dec 2009, 20:42

nikada nisam rekao da cemo pobjediti Zagreb u gostima,a sa Rakocevicem,oporavljenim Zlajom,Sehovicem i jos jednim pojacanjem cemo pobjediti Siroki,uto sam ubjedjen! ali problem je u necemu drugom,imamo nesposobnog direktora Bukvu-kenjca,koji polako ali sigurno poput najvecih parazita u historiji bh sporta unistava jedan sportski kolektiv! vjerovali ili ne Bukva je slagao da je Rakocevic potpisao ugovor sa Bosnom,i covjek je blizu angazmana u Rusiji!..pa koji kreten moras biti da na taj nacin prevaris svoje navijace i javnost! druga velika laz je da ce Milosevic doci u Bosnu,to je nemoguce jer bi u tom slucaju preuzeli obavezu od Zvezde u iznosu od 100 000 KM prema Slobodi,ali taj famozni kenjac nas po ko zna koji put laze i pravi budalama,zato i jesmo zadnji na tabeli! Treba ovom idiotu u kkbosna zabraniti ulaz u prostorije kluba kao i u dvoranu Zetra(zahvaljujuci njegovom zaslugom Bosna danas svoje utakmice igra u Zetri umjesto u svom domu Mirza Delibasic,uzas)
Reci NE kenjcu na celu bivseg evropskog prvaka!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 22 dec 2009, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 22 dec 2009, 20:54

bosnas prijatelju koliko si se uzbudio ni pisati ne mozes kako treba...take it easy :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.