Dzeko je tom Skrtelu i njegovoj posranoj Slovackoj dao gol u gostima prosli put.samson je napisao/la:Mah, ja sam vec u tekmama Livera i City-ja primjetio da Dzeko protiv Skrtela nis ne moze. Jednostavno mu ne lezi lik. Kada dodje do tekme repki, naboj je jos veci i Dzeko izgleda jos jadniji. Ima priliku da se iskupi za cetiri dana. On, kaoi i ostala mu bratija mamlazi. Ne dobiju li revans, ukinuti ih do daljnjeg jer sve zajedno postaje vec degutantno ...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
u Bratislavi kad je Dzeko dao gol nije igrao Skrtel! inace u dresu Citya se protiv Liverpula nikad nije naigrao kad ga je ovaj cuvao... i nije bilo realno ocekivati da ce seu Zenici nas Zmaj naigrati pored njega,tako ce biti i u Zilini,nazalost.... kako god imaju igraci iz drugog plana koji mogu ugroziti njihov gol
I? Dao je i Liverpool-u. To ipak ne znaci da je odigrao na nivou ili da je bio blizu istog. Sinoc se upravo to desilo ..Cartman je napisao/la:Dzeko je tom Skrtelu i njegovoj posranoj Slovackoj dao gol u gostima prosli put.samson je napisao/la:Mah, ja sam vec u tekmama Livera i City-ja primjetio da Dzeko protiv Skrtela nis ne moze. Jednostavno mu ne lezi lik. Kada dodje do tekme repki, naboj je jos veci i Dzeko izgleda jos jadniji. Ima priliku da se iskupi za cetiri dana. On, kaoi i ostala mu bratija mamlazi. Ne dobiju li revans, ukinuti ih do daljnjeg jer sve zajedno postaje vec degutantno ...
I meni u sjecanju da nije igrao ali nisam mogao naci na netu ..bosnas_ je napisao/la:u Bratislavi kad je Dzeko dao gol nije igrao Skrtel! inace u dresu Citya se protiv Liverpula nikad nije naigrao kad ga je ovaj cuvao... i nije bilo realno ocekivati da ce seu Zenici nas Zmaj naigrati pored njega,tako ce biti i u Zilini,nazalost.... kako god imaju igraci iz drugog plana koji mogu ugroziti njihov gol
Ján Mucha - Jan Durica, Peter Pekarík, Kornel Salata - Miroslav Karhan, Marek Sapara, Miroslav Stoch, Vladimír Weiss - Erik Jendrisek, Filip Sebo, Stanislav Sestak
2010, Slovačka, prvih jedanaest.
2:3 smo dobili, Džeko je zabio treći gol u 60 minuti nakon asistencije Harisa
2010, Slovačka, prvih jedanaest.
2:3 smo dobili, Džeko je zabio treći gol u 60 minuti nakon asistencije Harisa

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne moze Dzeko protiv Skrtela, pogotovo ne nakon svijeca lopti. 

-
- Kontakt:
Ljudi, pustite Edina, svako ko imalo poznaje fudbal vidio je da je kriva postavka nase igre na terenu, protivnik potcijenjen, neko je mislio da ekipu u fudbalu cini samo napad pa se grdno prevario. Nadam se samo da se mozemo vratiti nakon ovog poraza.
Koliko nam je samo nedostajao sinoc.Da smo ga imali siguran sam da nebi zijanili.
Vrati se Edine bices opet glavni!
Vrati se Edine bices opet glavni!
tada ga je čuvao carragher , a ne škrtel , dobro se sjećam .samson je napisao/la:I? Dao je i Liverpool-u. To ipak ne znaci da je odigrao na nivou ili da je bio blizu istog. Sinoc se upravo to desilo ..Cartman je napisao/la:Dzeko je tom Skrtelu i njegovoj posranoj Slovackoj dao gol u gostima prosli put.samson je napisao/la:Mah, ja sam vec u tekmama Livera i City-ja primjetio da Dzeko protiv Skrtela nis ne moze. Jednostavno mu ne lezi lik. Kada dodje do tekme repki, naboj je jos veci i Dzeko izgleda jos jadniji. Ima priliku da se iskupi za cetiri dana. On, kaoi i ostala mu bratija mamlazi. Ne dobiju li revans, ukinuti ih do daljnjeg jer sve zajedno postaje vec degutantno ...
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Hocu Edu iz Wolfsburga !!!
Evo ti **** iz gaca.ibish1995 je napisao/la:Hocu Edu iz Wolfsburga !!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Consigliere
- Kontakt:
neo je napisao/la:Evo ti **** iz gaca.ibish1995 je napisao/la:Hocu Edu iz Wolfsburga !!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ljudi, shvatite da u onoj formaciji, Messi ne bi mogao nista. Ispade Dzeko krivac...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Dzeko dosao na pripreme i na utakmicu skroz nafunduren, haman Amra imala menzu cijelu sedmicu ili s posla kresati sa strane pa Dzeko ne dobija redovno....
Valjas 100 puta nevaljas jednom i odma nevaljas takav smo mi narod.Pa ko nema privatnih problema,kolko je ovaj nas Dzeko uvalio golova do sad.Dzeko kralju izdrzi ove 3 tekme daj sve od sebe usutkaj ove koji samo gledaju lose a dobro im iz glave zacas izadje.Odvali jos ove 3 tekem daj sve od sebe budi najbolji strijelac kvalifikacija budi Sarajevski mangup.
Amra ovo Amra ono, kao da nemate sestre i majke. Bas bi volio vidjeti kako bi se ponasali da se vase tako spominje.
Ti imas opravdanje (nick) ali ne znam zasto drugi prosipaju ovoliku kolicinu primitivizma i gluposti u vezi njegovog privatnog zivota. Eto, drugi fudbaleri ne gu-ze, samo on pa se to mora naglasiti kad li je i da li mu je dala. Ili je mozda pocela davati nekom drugom...ZvijezdaGranda je napisao/la:Dzeko dosao na pripreme i na utakmicu skroz nafunduren, haman Amra imala menzu cijelu sedmicu ili s posla kresati sa strane pa Dzeko ne dobija redovno....
UZASNI STE! Da ne upotrijebim neku drugu rijec, nije dozvoljeno.
- Consigliere
- Kontakt:
Radit ce ponovo Banovici express!
OT: Kanite se Dzeke. Previse nas je sve zaduzio, da se spominje nakon jedne lose partije.

OT: Kanite se Dzeke. Previse nas je sve zaduzio, da se spominje nakon jedne lose partije.
Fit Tony: I keep my friends close...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja bi volio da ga Safet ostavi na klupi prvo poluvrijeme da se decko ohladi malo,pa ga u drugom ubaciti da pogodi koji put 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa susic mu je fino dao doznanja da ga moze bolit **** za repku i da se moze setat po terenu kad je reko onda da je dzeko doso na dan utakmice da bi ga postavio da igra. Dzeko odma skonto ovaj pape levat gleda me ko Boga sta cu se bezveze trudit.
Nije problem poraz nego sinocnja igra,njih 9-10 igra konstantno kvalifikacije izuzev BIcakcica i Vrsajevica i opet smo sinoc izgledali ko da se prvi put vidimo na terenu..
Nije problem u tome sto DZeko je bio zatvoren ali sto nije vratio se po loptu da proba nesto opucati sa 20 metara ako vec nisu isli ubacaji..Jednostavno vise od pola njih je odigralo ko preko qrca utakmicu i u tome je problem sto je sve bilo odlicno kroz kvailfikacije i najednom ovakvo spustanje..a sve je bilo sumnjivo njegovim nedolaskom na pripreme
Nije problem u tome sto DZeko je bio zatvoren ali sto nije vratio se po loptu da proba nesto opucati sa 20 metara ako vec nisu isli ubacaji..Jednostavno vise od pola njih je odigralo ko preko qrca utakmicu i u tome je problem sto je sve bilo odlicno kroz kvailfikacije i najednom ovakvo spustanje..a sve je bilo sumnjivo njegovim nedolaskom na pripreme
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, dedo26, Lekqqq1921 i 29 gostiju.