hvala tiLenBias je napisao/la:jeste, samo malo cvrsca cini mi se ali tu je to, nije skupo, 2-3 marke kako naletis

vjerovatno cu ovako kazem mjesec dana

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hvala tiLenBias je napisao/la:jeste, samo malo cvrsca cini mi se ali tu je to, nije skupo, 2-3 marke kako naletis
Vjeruj mi da se ne zezamlikusa je napisao/la:ne zezaj moram pazit makar mjesecPapastathopoulos je napisao/la:Potkosuljomlikusa je napisao/la:cime brisete displej ? Maramica ili da uzmem onu krpicu od cvika
neces, ima maski koje itekako uljepsaju mobitel dok folija nikakvog efekta nema na izgledneo je napisao/la:Kakve folije, kakve gel maske. Pobogu, ja sam kupio telefon a ne on meneEvo imam s3, cuvam ga koliko mogu, al brate necu ga napraviti ruznim raznim gel maskama i folijama.
Ako je AT&T mreža, fabrički unlock je jeftin.Unofficialpage je napisao/la:Danas sam dobio iPhone 5, majkemi dobio, nisam kupio Imam problem s njim. On je zakljucan to jest ne radi ni jedna druga kartica osim jedne americke. Ne znam kako se zove. Kako da ga otkljucam? Postojili kakav nacin da se to otkluca?
U BiH vrijedi ona da je davanje novca na dobar mobitel bacanje tog istog.Chuckie je napisao/la:Ako je AT&T mreža, fabrički unlock je jeftin.Unofficialpage je napisao/la:Danas sam dobio iPhone 5, majkemi dobio, nisam kupio Imam problem s njim. On je zakljucan to jest ne radi ni jedna druga kartica osim jedne americke. Ne znam kako se zove. Kako da ga otkljucam? Postojili kakav nacin da se to otkluca?
Ako nije, onda google > R-SIM.
A što to, "majkemi dobio"? Kao da je zločin kupiti iPhone.
E haj to objasni covjeku koji to ne prati.neo je napisao/la:Ne ukoliko ti je potreban zaistaJa sam imao mjesec dana nokio neku staru dok sam bio na prelazu izmedju dva smartphonea i bas bezveze situacija koja me nervirala. Ovako sada sa s3 sve na dohvat ruke, od posla, emaila, faxa, i slicno.
Imam taj mobitel al ne razumijem.medSa je napisao/la:Eh može li mala pomoć? Ovako imam Xperiu Tipo i imam problemčić, kako da kad slušam neki mp3 uklonim sliku sa tog mp3 (ono pjesma ide u playeru (koji god sam pokušao ona bi i dalje išla), a slika bude tu iako je davno obrisana), može li se to kako riješiti, nervira me opasno. Nadam se da razumijete pitanje i da će te mi pomoći
Ma u mene bude jedna moja slika koju sam obrisao sa fona, ali i dalje je ostala kao cover za 90% pjesama koje imam na mobitelu, ne znam šta da radim koji god sam player koristio isto mi bilo koristio sam i onaj njegov i vlc evo i winanp i sve isto, nije to nikakav problem samo me nervira etoOtelo je napisao/la:Imam taj mobitel al ne razumijem.medSa je napisao/la:Eh može li mala pomoć? Ovako imam Xperiu Tipo i imam problemčić, kako da kad slušam neki mp3 uklonim sliku sa tog mp3 (ono pjesma ide u playeru (koji god sam pokušao ona bi i dalje išla), a slika bude tu iako je davno obrisana), može li se to kako riješiti, nervira me opasno. Nadam se da razumijete pitanje i da će te mi pomoći
Mada ja listam pjesme sa onog playera sto se prikaze kad je zakljucan i uvijek mi bude ista slika(u mom slucaju je cover albuma "Kuca casti" ).
Čuj čim ima kameru 5mpx odma mu je bljak. Kakve veze imaju mpx sa kvalitetom slike?Neutral je napisao/la:S3 mini mi se zaista sviđa ali kada vidim 5.0mp odmah mi je bljak. Uspoređivao sam kameru sa Lumia 520 i Arc S (8.0mp). Hajde pogodite ko ima bolju kameru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.