Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nadam se da ove povrede nece sjebati nam dalji tok sezone,jer nam se fakat prečesto znalo dešavati da na reprezentativnim pauzama zijanimo igrace na duzi period..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ozil u mecu za Njemacku imao 99% pass accuracy i od toga 4 kljucna pasa.

Zamisli sad povrijedi se Ozil. 

A tek su mu 24 

Vazno je da se veceras nije niko povrijedio... inace penal koji je Ramsey pretvorio u pogodak je ujedno i napravljen nad njim 

-
- Kontakt:
PIKE je napisao/la:Zamisli sad povrijedi se Ozil.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- ronweasley
- Kontakt:
A budući da sad igra za Arsenal to je i više nego realna mogućnost.PIKE je napisao/la:Zamisli sad povrijedi se Ozil.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Vidim nekima bi tada bilo puno srce?ronweasley je napisao/la:A budući da sad igra za Arsenal to je i više nego realna mogućnost.PIKE je napisao/la:Zamisli sad povrijedi se Ozil.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- ronweasley
- Kontakt:
Kojim to nekima prijatelju? Ako misliš na mene, ja nisam jedan od njih. Prvo zato što mi je to jedan od dražih igrača u današnjem fudbalu, a drugo zato što nikad nikom nisam želio povredu, pa tako ni njemu.Gunner4 je napisao/la:Vidim nekima bi tada bilo puno srce?ronweasley je napisao/la:A budući da sad igra za Arsenal to je i više nego realna mogućnost.PIKE je napisao/la:Zamisli sad povrijedi se Ozil.
A ovaj komentar nije bio provokacija nego šala koju ti očito nisi shvatio. Ne možeš poreći da se evo unazad nekoliko sezona najviše povrijeđuju upravo igrači Arsenala.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Još kad munara osvane pokraj Emiratesa, a Diaby predvodi džemat dok Ozil mujezini.
Cuo sam da ce @Henderson dobiti wild-card pozivnicu da se priključi džematu.

Ne bih mijenjao moju džamiju kraj plaže za kišnu džamiju u Londonu. Džaba to sve, kada meni cure u bikiniju dolaze da im držim predavanja.PIKE je napisao/la:Još kad munara osvane pokraj Emiratesa, a Diaby predvodi džemat dok Ozil mujezini.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:Ne bih mijenjao moju džamiju kraj plaže za kišnu džamiju u Londonu. Džaba to sve, kada meni cure u bikiniju dolaze da im držim predavanja.PIKE je napisao/la:Još kad munara osvane pokraj Emiratesa, a Diaby predvodi džemat dok Ozil mujezini.
Cuo sam da ce @Henderson dobiti wild-card pozivnicu da se priključi džematu.Moj dječački san se ostvario.

-
- Kontakt:
citam postove...
ovaj gio10 je najveci ljubomorni jad kojeg sam ikad vidio...
Ajd da vidim po čemu si to zakljucio, citiraj postove, stavi nesto sumnjivo, pa da se i ja zapitam da li sam toliko ljubomoranshereWillpower je napisao/la:citam postove...
Ja te volim, volim Željo..
sherewillpower dobar ti nick

[youtube][/youtube]
naše pojačanje
1 pogrešan pas samo 

[youtube][/youtube]
naše pojačanje

Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne mogu dočekat sljedeću tekmu da gledam vezni red Ramsey - Wilshere, po krilima Walcott, Cazorla, AMF Ozil i špic Giroud, jadan Sunderland 

Trenutno korisnika/ca: Invincibles14, kakarut i 2 gosta.