Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 sep 2013, 10:50

lumani je napisao/la: Pratim ja Bavketa od utakmice protiv Hemofarma u skenderiji ;) Nisam se obracao tebi,nego prelistaj zadnjih 10 stranica...
ja sam u periodu 1989 - 2009 propustio mozda 3% posto domacih tekmi KK Bosna ;) poslije 2009 nisam otisao ni na jednu kosarkasku utakmicu :roll:
Znam Bavuca dok je igrao za Bosnu , nazalost nije ni imao od koga da uci (Menso Bajramovic) mozda malo od Zdovc-a ali se ganjao vise rezutat nego da se razviju Bavcic i Djedovic , pa ona afera sa beo basket igracima gdje Avdic i Konakovic dobijali % :roll: hele nejse ali mogao je i sam malo vise uloziti u sebe , evo Djedovic je ipak kako tako uspio , mada nije ni on u potpunosti iskoristio potencijal :roll: , dok Bavcic moje je misljenje je bio bolji kao junior nego sad :roll:

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 07 sep 2013, 11:39

Čini mi se da Nihad preuzima ulogu lidera ekipe. Ni od koga.
Mirza je, nažalost, odigrao 6-tu tekmu zaredom (tri zadnje pripremne i ove tri) sa jadnim procentom šuta od 19-27%. Jedino gdje ga se može realno pohvaliti je odbrana protiv Srbije i skokovi juče, 11 komada.
Inače, :roll:
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 sep 2013, 11:43

Nihad je zagalamio na gordica ja mislim kad se ovaj spetljao sa loptom i pao , a bili smo na - 1 ako se ne varam. Normalno je da mu neko kaze da ne srlja

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 sep 2013, 11:53

LenBias je napisao/la:
lumani je napisao/la:Bavke se izgleda ismijava zbog izgleda sto je jako zalosno
ovo sam nebrojeno puta pomislio ali ne zelim da vjerujem kako postoje takvi ljudi, to bi bilo dno dna
Pa ko je isao na utakmice Bosne, dok je Edo bio tu, zna da je tako. Bavcic je uvijek bio kriv i njemu se uvijek psovalo. Iz Sarajeva sam i vezan sam za Bosnu cijeli svoj zivot, ali Edino samopouzdanje je unistila "objektivna" sarajevska publika. Klasicna sarajevska mahala, koja ponizava sve sto je bolje od njih. Nije Edo prvi, bilo je tu i vecih. Bio je tu i Mesa Selimovic, pa sve do Dzeke... I normalno da ce mu zadrhtati ruka i normalno da ce imati malo samopouzdanje i normalno da ce zbog, Boze mi oprosti, ismijavanja izgleda jednog poslijeratnog 100% bh. produkta u samom startu njegova karijera biti ogranicena. Sto je "najgore" od svega Bavke je samo takva ljudina, da bi se mnogi postidili samo da progovore 2-3 s njim na ulici.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 sep 2013, 12:02

storm_raider je napisao/la: Sto je "najgore" od svega Bavke je samo takva ljudina, da bi se mnogi postidili samo da progovore 2-3 s njim na ulici.
Istina :!:

Samo morao vise uloziti u sebe , kada je vidio da je Konakovicu vise stalo do % iz beobasketa pa da radi samostalno sa nekim trenerom , doduse tu smo isto tanki , nazalost :roll:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 sep 2013, 12:03

Sve na stranu , al bavcic nije uradio nista korisno u prve 2 utakmice . Nisam ga nikad nigdje ni spomenuo na ovoj temi a najmanje me zanima njegov izgled. Bio je los stvarno los...

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 07 sep 2013, 12:11

Ja sam ga uvijek ovdje branio i uvijek govorio da vise volim da igra on,nego li ono smece Savovic,al moramo biti iskreni lose igra Bavke na ovom prvenstvu,vidi se da igra pod velikom dozom straha.Na njemu se vidi da je zeljam pobjeda reprezentacije,prilikom svakog dobrog napada i poena on prvi se na klupi raduje i skace.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 07 sep 2013, 13:20

ima li gdje snimka prvog poluvremena protiv crnogoraca da se pogleda?
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 sep 2013, 14:48

Ultra05 je napisao/la:Ja sam ga uvijek ovdje branio i uvijek govorio da vise volim da igra on,nego li ono smece Savovic,al moramo biti iskreni lose igra Bavke na ovom prvenstvu,vidi se da igra pod velikom dozom straha.Na njemu se vidi da je zeljam pobjeda reprezentacije,prilikom svakog dobrog napada i poena on prvi se na klupi raduje i skace.
a to je ono sto sam govorio kada sam zelio savovica, a i kuzmica
ali oni nisu htjeli nas i gotova prica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 sep 2013, 15:03

nerminh74 je napisao/la:
Ultra05 je napisao/la:Ja sam ga uvijek ovdje branio i uvijek govorio da vise volim da igra on,nego li ono smece Savovic,al moramo biti iskreni lose igra Bavke na ovom prvenstvu,vidi se da igra pod velikom dozom straha.Na njemu se vidi da je zeljam pobjeda reprezentacije,prilikom svakog dobrog napada i poena on prvi se na klupi raduje i skace.
a to je ono sto sam govorio kada sam zelio savovica, a i kuzmica
ali oni nisu htjeli nas i gotova prica

bolje gledati Bavketa,nego prodane duse :!: :!: :!: bolje je biti zadnji,a voljeti svoje...obraz,ponos narode,nije ovo klub,ovo je drzava BIH:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 sep 2013, 16:57

Samo debili mogu govoriti o kvalitetama pojedinca kroz prizmu izgleda. U ovom slucaju Bavcica. Druga stvar je da taj isti Bavcic osim one jedne sezone u Bosni nije odigrao nista vise. Ili barem 5 utkmica u nizu. Covjek je jednostavno stagnirao kao malo ko u ovom sportu i to je cinjenica. Ja mu kao covjeku kroz zivot zelim sve najbolje, a isto tako zelim nekog boljeg u nasoj ekipi. Mada ta zamjena trenutno ne postoji ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 17:01

Upravo si sve rekao na kraju sa tim "zamjena trenutno ne postoji" ;)

Imamo odličnu generaciju mladih igrača, što će sigurno doprinjeti boljim igrama na sljedećim prvenstvima 8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 sep 2013, 17:50

bavcic nije ni naopako nas najgori igrac, nije ni u dva najlosija tako da sve to pada u vodu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

drmashh
Kontakt:

Post Postao/la drmashh » 07 sep 2013, 18:04

Ne bih sad da mijenjam aktuelne teme ali sam cuo ovih dana u Jesenicama od nekoliko nasih navijaca da je Nurkic imao sukob s Acom i da je to razlog njegovog nepojavljivanja s repkom.Ipak je puno ekipa s dobrim centrima gdje nas svi redovno nadskacu i trpaju pod kosem.Bavcicu kao covjeku i patrioti skidam kapu ali nije igrac za ovog nivoa gakmicenja.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 18:05

Sve je moguće ali nećemo sada o tim teorijama zavjere. Mi uvijek imamo neke izgovore za lošu igru.

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 07 sep 2013, 21:09

Sjajna atmosfera u našem timu, čak je i Sinanović počeo da daje koševe sa pola terena :D
Sa zalaganjem i borbom kao i jučer, možemo pobijediti Makedonce. Po meni, Aco će morati više koristiti Sinanovića protiv gorostasnih centara Makedonije. Evo i Zack priznaje da loše igra, imam osjećaj da će proraditi protiv Makedonaca, Gordić je konačno proradio nadam se da će i Zack. Idemo po drugu pobjedu!
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 sep 2013, 22:57

Znam da ovo više ne potpada pod ovu temu, al' jednostavno moram. Preldžiću poturico sretan povratak u 'stambol, 'ebo ti Kemo Ataturk sve tvoje!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 23:00

Ako već njega spominješ onda spomeni i sve one igrače koji igraju za susjede od fudbala, košarke, rukometa itd. Također nemoj zaboraviti spomenuti i 2-3 miliona Bošnjaka koji su migracijom otišli u Tursku gdje su zakonom morali uzeti tursko prezime :)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 sep 2013, 23:13

Neutral je napisao/la:Ako već njega spominješ onda spomeni i sve one igrače koji igraju za susjede od fudbala, košarke, rukometa itd. Također nemoj zaboraviti spomenuti i 2-3 miliona Bošnjaka koji su migracijom otišli u Tursku gdje su zakonom morali uzeti tursko prezime :)
Pa necemo od kulina bana prijatelju :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2013, 23:16

Za mene je svako isti ko izda BiH :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Google Adsense [Bot], Rimes87, TripleThreat, UtdBiH21 i 14 gostiju.