Moramo malo sazalimo se kad vidimo da se nema ko brinut' da ste zapusteni ..

ma idi ti u svoj sumarak skriveni

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moramo malo sazalimo se kad vidimo da se nema ko brinut' da ste zapusteni ..ency_hz87 je napisao/la:ma znam ja to brate,nego me nervira kad se ovdje javlja strumfic,al sta ces vole nas i brinu se o nama![]()
Mislis otvara se na drugom mjestu i glupo ti je to za ostale informacije meni na pm, hahaha, halo ba pa svako zna nase forume i svako moze procitati sve sto ga zanima.Respektiva je napisao/la:Braco Hordasi otvara nam se udruzenje za koji dan za ostale informacije i pitanja meni na pm .
ma idi ti u svoj sumarak skriveniirfan41 je napisao/la:Moramo malo sazalimo se kad vidimo da se nema ko brinut' da ste zapusteni ..ency_hz87 je napisao/la:ma znam ja to brate,nego me nervira kad se ovdje javlja strumfic,al sta ces vole nas i brinu se o nama![]()
![]()
Madafaka je napisao/la:Mislis otvara se na drugom mjestu i glupo ti je to za ostale informacije meni na pm, hahaha, halo ba pa svako zna nase forume i svako moze procitati sve sto ga zanima.Respektiva je napisao/la:Braco Hordasi otvara nam se udruzenje za koji dan za ostale informacije i pitanja meni na pm .
Jest i on glup reko je 100 puta i sad jos pali vatru svak vidi da nemamo igrackog kadra koji moze nesto i kad bi otisao u europu tesko je sa 13 igraca nesto vise..FK Sarajevo je napisao/la:Evo u sport avazu pise Cala kaze da mu trebaju pojacanja ali da jos nije napravio listu
I ja neshvatam pa nemoze osvojiti ligu i otici u Europu bez dobrih igraca i pojacanjaRespektiva je napisao/la:Jest i on glup reko je 100 puta i sad jos pali vatru svak vidi da nemamo igrackog kadra koji moze nesto i kad bi otisao u europu tesko je sa 13 igraca nesto vise..FK Sarajevo je napisao/la:Evo u sport avazu pise Cala kaze da mu trebaju pojacanja ali da jos nije napravio listu
A neznamo je li to istinairfan41 je napisao/la:ovi danaa se dizala prica oko miloševica i kako ga uprav ne želi ili kako smo mu duzni.
a ustvari jedna je istaina a to je da je cala rekao da dok je on na klupi milosevic nece igrati za nas, ovo je 100% tacna info od fudbalera. toliko o tome da smo duzni ili da ga uprava ne zeli.
a ko poznaje bilo kojeg igraca reci cemu isto za milosevica
FK Sarajevo je napisao/la:A neznamo je li to istinairfan41 je napisao/la:ovi danaa se dizala prica oko miloševica i kako ga uprav ne želi ili kako smo mu duzni.
a ustvari jedna je istaina a to je da je cala rekao da dok je on na klupi milosevic nece igrati za nas, ovo je 100% tacna info od fudbalera. toliko o tome da smo duzni ili da ga uprava ne zeli.
a ko poznaje bilo kojeg igraca reci cemu isto za milosevica
miky_hz je napisao/la:Tacno je da izmedju ostalog Cala ne zeli Milosa i kad je bila ona frka oko Hosica i oko toga dal ce igrati za nas,pitali su Calu sto ne kontaktira Milosa i on je rekao da mu je Hosa bolji igrac i da zato nece Milosa...na kraju nebi nista ni od Hose koji nije nasao zajednicki jezik sa Merdanovicem,a nista nebi ni od Milosa kojeg Cala nece...
P.S. eto momak iznad je postavio link pa posto imate puno pitanja za trenera pitajte ga sto vas zanima
miky_hz je napisao/la:Na Hasetovom turniru nece igrati nesto jaci sastav u odnosu na prethodne turnire...od prvotimaca vjerovatno ce samo igrati Dudo i Rizvanovic,vecina igraca nije u Sarajevu a neki i ne zele da igraju mali fudbal zbog mogucih povreda...sjetimo se da je prije Barberovic na malom fudbalu nogu slomio,takodjer i Lede je nogu lomio...tako da nece niko da rizikuje neku povredu...
Meni je Dudo fenomenalan igrac i na velikim golovima igra on super i u vezi i u odbrani samo mu fali brzineTheManiacs je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Na Hasetovom turniru nece igrati nesto jaci sastav u odnosu na prethodne turnire...od prvotimaca vjerovatno ce samo igrati Dudo i Rizvanovic,vecina igraca nije u Sarajevu a neki i ne zele da igraju mali fudbal zbog mogucih povreda...sjetimo se da je prije Barberovic na malom fudbalu nogu slomio,takodjer i Lede je nogu lomio...tako da nece niko da rizikuje neku povredu...
Dudo je lav na malonogometnim turnirima
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Proximic i 18 gostiju.