Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

juznjak>
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la juznjak> » 02 sep 2013, 22:44

emir79 je napisao/la:Ne znam stvarno ali Stevanovic ima kvalitet, vise je to puta dokazao u A reprezentaciji. Sta je sad u pitanju Bog dragi zna. A da se ne trudi na treningu u to bas i ne vjerujem.
Navijaci Elchea to kazu . Zasto bi mi izmisljali kada i oni misle da je materijal za prvu postavu ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2013, 00:12

juznjak> je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Ne znam stvarno ali Stevanovic ima kvalitet, vise je to puta dokazao u A reprezentaciji. Sta je sad u pitanju Bog dragi zna. A da se ne trudi na treningu u to bas i ne vjerujem.
Navijaci Elchea to kazu . Zasto bi mi izmisljali kada i oni misle da je materijal za prvu postavu ;)
Ako je istina da se ne trudi na treninzima,onda mi ga nije zao..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2013, 06:15

Nije normalan ako se ne trudi.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 03 sep 2013, 08:08

Svasta i ovdje procitati.. ovako se drama razvija.

'Rece mi jedan navijac Elche-a da se Stevanovic ne trudi'
- 'Ma onaj Steva se ne trudi, kazu Spanci, propo frajer'
-- 'Steta vala, propao talent. Kazu Spanci da se nije trudio.'
--- :?

Cula-kazala-bullshit.
shandrlike-tandrlike

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 03 sep 2013, 08:14

juznjak> je napisao/la:Kaze mi jedan navijac Elchea da se ne trudi mnogo na treninzima.
juznjak> je napisao/la:Navijaci Elchea to kazu . Zasto bi mi izmisljali kada i oni misle da je materijal za prvu postavu ;)
Uffff decko. :roll: Pa jel' navijac ili horda navijaca ovog cuvenog NOVOG la-liga kluba? Odakle nadjednom kontakti sa hordama navijaca?

Izmisljas samo ti, care. Haj priznaj, pola ti se oprasta. 8-)
shandrlike-tandrlike

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 sep 2013, 15:16

Zasto bih izmisljao Bog ti pamet dao :? pratim Elche godinama (koji btw jeste cuveni spanski klub,znam da si to cuveni mislio onako ironicno) dobar sam s par njih s foruma i fino su mi rekli : na moje pitanje
Juznjak> escribió:
Buenas noches desde Sarajevo. Podria jugar Stevanovic en proximo partido ?
mabaug.. » Sab Ago 31, 2013 9:06 am
Que entrene mejor y jugará . El entrenador pone a los mejores y si juega Aaron antes, lo está haciendo de pena.

Za misljenje horde navijaca jedino da odes s megafonom kada je tekma i fino ih pitas zasto Steva ne igra :mrgreen: 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2013, 00:01

Ne znam cime je zasluzio poziv?
1946

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 sep 2013, 00:26

Head je napisao/la:Ne znam cime je zasluzio poziv?
realno nicim,ni u svom klubu ne igra,cak nije ni na klupi zadnje 3 utakmice,i ne znam koji ga je djavo ubacivao u igru,pored Hajrovica koji dominira u svom klubu i jedan je od najboljih igraca lige...Steva prvo neka se dokaze u svom klubu pa neka onda igra u reprezentaciji,nikakav problem,ovako nam uopste nije od koristi nazalost!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 sep 2013, 00:41

pa hajde neka sad neko nesto kaze da horde guraju Husejinovica u repku. Pa momak to barem zasluzuje, igra u ekipi koja je jaca od pisljivog Elchea i to igra dosto dobro, iako ne igra svoju prirodnu poziciju. Ali eto...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 07 sep 2013, 02:42

Stevo,ti nisi kriv,kriv je onaj koji te uveo u igru.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 sep 2013, 06:30

Head je napisao/la:Ne znam cime je zasluzio poziv?
To isto pitanje treba postaviti za minimalno 5 reprezentativaca koji su pozvani, ružno je praviti iznimke...ustvari to pitanje postaviti u selektorovoj temi jer on zove i odlučuje.

Zovu se igrači (pa čak i igraju u reprezentativnim utakmicama) koji dosta vremena sjede po klupama u svojim klubovima i koji nemaju utakmica u nogama..problem je u selsektoru koji ih takve zove.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2013, 06:34

Mora se rec da je sve gori i gori, brine me Stevanovic, mnogo je obecavao prije samo pola godine, a sada se ne zna kad ce odigrat sljedecu utakmicu za klub...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 sep 2013, 08:36

dok ne uveze koju utakmicu u klubu ne treba ga pozivati vise, blamira se dzaba i sto je jos gore blamira nas
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 sep 2013, 08:42

otkad je došao u sevillu , nije odigrao 90 minuta profesionalnog fudbala (ja mislim da je u svim pripremnim utakmicama elchea bio izmijenjen do kraja utakmice) ..

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 07 sep 2013, 08:57

Neznam kojeg kurca ga ubacuje ikako
G BUSSA BUSS

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2013, 10:06

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa hajde neka sad neko nesto kaze da horde guraju Husejinovica u repku. Pa momak to barem zasluzuje, igra u ekipi koja je jaca od pisljivog Elchea i to igra dosto dobro, iako ne igra svoju prirodnu poziciju. Ali eto...
Ma pusti.

Ja ne krijem da mi je Said drag i naravno da bih volio da igra u repci.
Na stranu sto ga volim sigurno i ima vise kvaliteta od dvocja Visca,Stevanovic,na njihovoj poziciji bi odigrao odlicno,ima brzinu,dribling,zadnji pas.

Al' jok on igra standardno u ekipi koja je bila na pragu Lige prvaka i sad je u europa ligi a ovi igraju u drugoj Turskoj ligi i nekom Elcheu...
1946

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 07 sep 2013, 10:25

profesionalni fudbal je postao misaona imenica za ovog covjeka..a tako je obecavao
Unica grande amore

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 sep 2013, 15:51

Elche da igra u HNL-u svake sezone bi osvajao titulu sa 40 bodova prednosti u odnosu na Dinamo .Kakva su to poredjenja :roll: Mnogo je jaca konkurencija Stevanovicu u Elcheu nego Husjenovicu u Dinamu .

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 sep 2013, 15:53

joj drug kakav Elche pusti suplje :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 sep 2013, 18:04

Mogao bi Miro zaigrati u ovom kolu protiv Valladolida ,posto Aron Niguez ima nekih problema s povredom .
Ali hajde da vidimo hoce li uopste biti na klupi za rezervne igrace :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], CAGarfia, Goalgetter, HariTz, ovisnik, Sheyi i 49 gostiju.