Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Makedonija unisti Srbiju, ako ovako se nastavi na kraju ce nam se 4 ekipe boriti za to 3. mjesto 

makedonija pobjedjuje srbiju i to ubjedljivo
u jednu ruku mi je drago jer su ih bas pokrali, ali sada ostaju na zivotu i bice maksimalno nabrijani dok ce im moral otici pod nebo
bice u nedelju veoma teska utakmica i ako pobjedimo (a sa ovom pobjedom makedonije sanse su nam 49-51 za njih) onda iscrpljen pobjediti jaku litvaniju
stvarno neznam kako
stvarno se bojim da ce nas poraz protiv letonije pokopati kako smo i svo ocekivali
u jednu ruku mi je drago jer su ih bas pokrali, ali sada ostaju na zivotu i bice maksimalno nabrijani dok ce im moral otici pod nebo
bice u nedelju veoma teska utakmica i ako pobjedimo (a sa ovom pobjedom makedonije sanse su nam 49-51 za njih) onda iscrpljen pobjediti jaku litvaniju
stvarno neznam kako
stvarno se bojim da ce nas poraz protiv letonije pokopati kako smo i svo ocekivali
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
neka su se i Srbi spustili na zemlju..bice zanimljivo u ovoj grupi...
- sigurnoable
- Kontakt:
Dajte ljudi koji imaju priliku dodjite u Jesenice i podrzite nase zmajeve.To su zasluzili pokazimo im da ih podrzavamo, imate jedan dan prazan sutra da se snadjete nekako da dodjete do Jesenica.Karata ima svaki dan pred ulazom se prodaju.
NAPRIJED BOSNO!
NAPRIJED BOSNO!

Makedonija isto nema neku rotaciju kao i mi a kako ljudi igraju jbt SVAKA CAST

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
samo me zanima zasto je aco poveo sinanovica da mu sjedi na klupi
duboko se nadam da ce dobiti vise vremena protiv makedonaca kada je samardziski u igri
duboko se nadam da ce dobiti vise vremena protiv makedonaca kada je samardziski u igri
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
samo kažem da mi je kao igrač bezveze inače, danas je odigrao ok, ali što ne daš statistiku od prošle dvije utakmice:slavko je napisao/la:[
10 Gordic, N. 22 7/9 77,8 4/6 66,7 3/3 100,0 17
tebi je ovo bez veze
srbija:
11 1/4 25,0 1/3 33,3 0/1 0,0 0/0 0,0 0 0 0 0 3 2 0 0 1 -17 2
latvia
16 1/7 14,3 1/5 20,0 0/2 0,0 0/0 0,0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 -9 2
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
imal ko da stavi bih-cg snimak utakmice ili mozel se negdje naci slucajno
Spominjao sam već ranije Makedoniju. U oba meča su oštečeni a njihova volja i patriotizam su možda i najveći na ovom prvenstvu. Vode 21 razlike i ginu na terenu, Antić ih savjetuje, kritizira, a igrači to prihvataju bez ljutnje. Ako je danas neko upratio scenu kada je Nemanja htio povesti napad, a Nihad je odmahnuo rukom nezadovoljan tom odlukom. Za mene je to potpuno neshvatljivo u trenucima kada se lomi utakmica. To je samo mogao neko kao Nenad Marković koji je rekao Firiću da ode od njega jer će on završiti solo sve, istinski vođa ekipe je bio taj Neno.
Protiv ovakve Makedonije, Bosna teško može do pobjede. Prošlo prvenstvo nudili su nam pobjedu a mi to nismo znali iskoristiti. Valjda pokažemo i mi napokon tokom cijelog meča naš potencijal a ne samo u jednoj četvrtini.
Protiv ovakve Makedonije, Bosna teško može do pobjede. Prošlo prvenstvo nudili su nam pobjedu a mi to nismo znali iskoristiti. Valjda pokažemo i mi napokon tokom cijelog meča naš potencijal a ne samo u jednoj četvrtini.
Imas sutra reprizu u 13 casova FTVrefkec je napisao/la:imal ko da stavi bih-cg snimak utakmice ili mozel se negdje naci slucajno

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
Neutral je napisao/la:Spominjao sam već ranije Makedoniju. U oba meča su oštečeni a njihova volja i patriotizam su možda i najveći na ovom prvenstvu. Vode 21 razlike i ginu na terenu, Antić ih savjetuje, kritizira, a igrači to prihvataju bez ljutnje. Ako je danas neko upratio scenu kada je Nemanja htio povesti napad, a Nihad je odmahnuo rukom nezadovoljan tom odlukom. Za mene je to potpuno neshvatljivo u trenucima kada se lomi utakmica. To je samo mogao neko kao Nenad Marković koji je rekao Firiću da ode od njega jer će on završiti solo sve, istinski vođa ekipe je bio taj Neno.
pretjerujete u vezi Nenada

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 07 sep 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
MT3 je napisao/la:Imas sutra reprizu u 13 casova FTVrefkec je napisao/la:imal ko da stavi bih-cg snimak utakmice ili mozel se negdje naci slucajno
ja ne mogu da gledam reprizu , moram da kupim sijeno

Samo da vidimo jesu li nam zivi ovi hateri? Dobro, veceras su se prebacili na fudbal...Nema fajde ovdje pisati niti pricati nesto za vrijeme EP - a. Kad se ocisti od najezde polupismenih komentara i ljudi koji pogledaju tri utakmice godisnje, onda nastavljamo..
P.S. Volim te BiH!
P.S. Volim te BiH!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
otrese ga Krstic prekjucer ko vrecu cementa,a prije toga Krstic proba sa Teletovicem istu stvar i rasu ga MIrza ko rizu jest da su dobili obojica po licnu..SInanovic nema cvrstine s onakvom visinom treba da razgrce oko sebe vjerovatno Aco vise vjeruje Stipanovicunerminh74 je napisao/la:samo me zanima zasto je aco poveo sinanovica da mu sjedi na klupi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Prije prvenstva negdje jedno oko dva mjeseca sam cak mislim i ovdje napisao da su nam sanse negdje oko deset posto za prolaz dalje. Danas smo svi vidjeli u Jesenicama kako je ovo strasna i nezgodna grupa. Cak i da smo dobili Latviju, ne bi isli dalje. Ali, mnogo drugih stvari su nas nanervirale. Ovi momci su po drugi put imali sve idealne uslove za rad. Znaci tu je bilo sest avionskih letova koji su kostali masne pare, onda sve bilo vrhunski od hotela, pa do suplementacije, lijekova, ishrane i svih sitnih stvari. Omoguceno im je da prije prvenstva cak osjete Arenu u Jesenicama, pravljen im ispracaj, sve im uradjeno.
A onda se danas desio jedan krah i potop. Iskreno, ocekivao sam da ih jurimo cijelo vrijeme, ali da ne mozemo da ih natjeramo na rezervnu varijantu u igri, e to nisam. Vrtili su cijelo vrijeme pick, pa repick ako ne prodje i cijelo vrijeme na isti nacin igrali. Nismo imali svjezine isto kao da je cetvrta utakmica prvenstva, a to se nije smjelo dogoditi. Bez borbe i bez zalaganja. Najveci problem napada je bio taj sto Mirza jednostavno nije covjek koji moze igrace oko sebe uciniti boljim. Jednostavno nije. Crni opet nije napadao kos, samo u prvom dijelu utakmice je bio agresivan i to je to. Samo u prvoj cetvrtini, sve ostalo je bilo cista letargija. A bez njega pravog, mi nazalost nemamo sta da trazimo. Pomalo degutantno bi sad bilo rastavljati i secirati dijelove igre koji nisu valjali. Znali smo se vracati i iz tezih situacija, ali momci trebaju pogledati jedni druge u oci i krenuti dalje. Toliko mnogo se dalo za njih, a nazalost malo, premalo su danas vratili..
Sve super , najbolji post na temi ! , ali fali jos , sto se igrao zadnji onako jaki turnir , kada su se jos ispovrjedjivali i oigrali onako jadno ? Aco je taj sto je pripremao plan , zar se nije trebalo najvise pripremati za Latviju jer je to i prva i kljucna utakmica ? Meni je prva utakmica cisto Acina

mi bi bili odlicna ekipa da nam je bavcic najgori igrac kao sto vecina vas pise da jeste
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne znam sto se Bavcic toliko mrzi
Covjek je tu da obavi prljavi posao,nije on tu da kuca preko igraca.Prije je bio Bajramovic ,sada je Bavcic dezurni krivac..Svako nekad odigra lose,ali Bavke se izgleda ismijava zbog izgleda sto je jako zalosno...Go BIH. 

ovo sam nebrojeno puta pomislio ali ne zelim da vjerujem kako postoje takvi ljudi, to bi bilo dno dnalumani je napisao/la:Bavke se izgleda ismijava zbog izgleda sto je jako zalosno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kakav Bavcic dezurni krivac
, ko je to ikad rekao
to za izgled isto je debilizam
Ali hajmo realno Bavcic (pratio sam ga od juniora) je imao potencijala zbog svojih konstitucija da
postane Toni Kukoc
, ali nema ni gram ama bas ni gram kosarkaske inteligencije , kao ni samopuzdanja,
ne trenira dovoljno , mgao se i nabildati ako nista
nezasluzuje poziv za reprezenaciju a Boze sacuvaj da se neko nekom ruga i da ga svrstava u krivce kada covjek sluzi da se malo odmoti Teletovic , ja bih samo zelio da se nadje neko bolji makar i od juniora ako nema bolji , onda bi makar sticao iskustvo ntaj neki mladic jer za Bavcica nema koristi ga koristiti nista se ne dobije s njim 

Ali hajmo realno Bavcic (pratio sam ga od juniora) je imao potencijala zbog svojih konstitucija da
postane Toni Kukoc

ne trenira dovoljno , mgao se i nabildati ako nista

Kobe Bryant je napisao/la:Kakav Bavcic dezurni krivac, ko je to ikad rekao
to za izgled isto je debilizam
![]()
postane Toni Kukoc, ali nema ni gram ama bas ni gram kosarkaske inteligencije , kao ni samopuzdanja,
ne trenira dovoljno , mgao se i nabildati ako nistanezasluzuje poziv za reprezenaciju a Boze sacuvaj da se neko nekom ruga i da ga svrstava u krivce kada covjek sluzi da se malo odmoti Teletovic , ja bih samo zelio da se nadje neko bolji makar i od juniora ako nema bolji , onda bi makar sticao iskustvo ntaj neki mladic jer za Bavcica nema koristi ga koristiti nista se ne dobije s njim
Pratim ja Bavketa od utakmice protiv Hemofarma u skenderiji

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, xinxee i 23 gosta.