Tabela poslije 3. KOLA

Tabela poslije 3. KOLA

Tabela poslije 3. KOLA

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Idemo polako ka Fulham nivou, kakva cvajtadonCorleone1892 je napisao/la:Kockari još ne znaju za poraz. Solidno otvaranje nove sezone.
Svaka čast mojim suigračima na požrtvovanosti i zalaganju.![]()
Kockari do cvajte.![]()
Ma kakav Fulham ne daj mi Božeanonimni je napisao/la:Idemo polako ka Fulham nivou, kakva cvajtadonCorleone1892 je napisao/la:Kockari još ne znaju za poraz. Solidno otvaranje nove sezone.
Kockari do cvajte.![]()
![]()
Viper je napisao/la:Ispravite gol razliku Backspace Uniteda, postigli smo 2 gola a ne 1![]()
Viper (BackSpace United)
Marsa (BackSpace United)
VidjećemodonCorleone1892 je napisao/la:Ma kakav Fulham ne daj mi Božeanonimni je napisao/la:Idemo polako ka Fulham nivou, kakva cvajtadonCorleone1892 je napisao/la:Kockari još ne znaju za poraz. Solidno otvaranje nove sezone.
Kockari do cvajte.![]()
![]()
![]()
Iznenadit ćemo ih ko Liverpool ove sezone![]()
Ubacen.Moze tipovati.Sretno.deyo je napisao/la::ugeek: Zbog neodigravanja 3 utakmice a po clanu 3a( bla bla ) igrac fifa09 vise nije clan SS GONGASHA
Novi igrac Gongasha je Cautinho,i molim nadlezne da to registruju i po pravilniku vec moze da tipuje slijedece kolo
Hvala
Over and Out :ugeek:
Ulozi zalbu! Bit ce sigurno odbijenaDANTES je napisao/la:ma dajte nije.fer...... otkud sad da se tipuje i na.ove tekme? mislio sam da je samo na prvenstva... i sada odem da tipujem kada zaključano.... protestujem
Yebote, ja mislio 4-4. Svaka cast za hattrick, dadnes 3 gola i izgubis...Steta.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Jedinstvo izgubi 5-4, kako ja izračuna.Vjerujem da je i na ostalim mečevima bilo dosta golova. Upisah svoj prvi hat-trick, ali je slaba utjeha kad se izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.