Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Da, Da.Saurman je napisao/la:Večeras je po Europi sjevalo na sve strane a Robben,Kroos i Muller se upisali u strijelce dok je Mandžo utišao Marakanu.
Ta operacija je bila već prije planirana, znači sve ide po planu, nisu se pojavile nove komplikacije. E sad nakon ove operacije će se vjerovatno znati kako će dalje oporavak teći. Prije proljeća sigurno neće zaigrati. Vidjet ćemo....Bundesliga je napisao/la:Badstuber do kraja mjeseca nova operacija koljena, bas mu se nedaSamo da momak ne zavrsi kao Deisler, treba mu Bayo pruziti bezrezervnu podrsku. Inace dobri nasi Bavarci, za razliku od nase repke.
Ma ja mislim da ne bi cak trebali forsirati niti da igra ove sezone ikako, prosli put cim se vratio odmah su mu opet stradali ligamenti. Ja bih ga pustio da se oporavlja do sljedece sezone, pa da onda bude potpuno spreman.effe_sa je napisao/la:Prije proljeća sigurno neće zaigrati. Vidjet ćemo....
effe_sa je napisao/la:Toni sve bolji i bolji i sve više šuterski opasan.
A Mandžo opet trčao ko konj, iako sam tu utakmicu skroz djelimično gledao s obzirom da sam bio skoncentrisan na našu repku i Elf.....Samo u finišu Mandžo još rastrčan. I našim reprezentativcima bi mogao on biti primjer. A inače kad ga onako borbenog vidim, onda ga ne bi dao skoro ni za jednog drugog napadača na svijetu. Hebo balerinaste umjetnike (gle izraza....), kad onakvog ratnika imaš. Onakav zlata vrijedi....
Domuzari napokon shvatili poentuHans-Joachim Watzke glavni čovjek uprave Borusije iz Dortmunda je dao intervju za njemački "Kicker" i pri tome izjavio "Vidim Bayern Munchen na prvoj poziciji.Bayern je trenutno centar fudbalskog svijeta,da li se to nekom svidjelo ili ne.To se mora priznati i ako postoji neki rivalitet" dalje kaže..."Bayern je najbolja ekipa na svijetu,i ekipa sa najboljim vodstvom na svijetu"
Nema nikakvih, oporavlja se i nece ga biti iduce 3 sedmice.edotabako je napisao/la:Ima li kakvih vijesti u vezi Martineza ?
Omerbavarac je napisao/la:@Anele: to ti je ona stara njihova taktika, Kloppova taktika, prebaci lopticu na Bayern pa neka se oni nose s tim pritiskom a nisu ni svjesni da to Bayernu u svakom slucaju imponuje i daje dodatnu dozu agresivnosti i zelje za jos vecim uspjehom.
Nema nikakvih, oporavlja se i nece ga biti iduce 3 sedmice.edotabako je napisao/la:Ima li kakvih vijesti u vezi Martineza ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.