Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

the scouser
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la the scouser » 21 dec 2009, 19:34

rob do bagro je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:Ljudiumrla mi nene. evo maloprije se vratio, jbt kako sam se razoocaro u zivot :(
Primi moje saucesce...nek joj Allah podari lijep dzennet
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 21 dec 2009, 19:34

Phill, ne igraj se sa zivotom i ne diraj mi sport ;) ;)

Rz, jesi polozio zutobijeli :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 dec 2009, 19:41

Haha, pojas nije nikada važan , to ti najbolje znaš. Trenutno mi je ruka u gipsu, tako da sam na odmoru iako ću nešto pokušati ako Bog da.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 21 dec 2009, 19:45

Neutral je napisao/la:Haha, pojas nije nikada važan bio, to ti najbolje znaš. Trenutno mi je ruka u gipsu, tako da sam na odmoru iako ću nešto pokušati ako Bog da.
jel to povreda na treningu?? hihi, meni je jednom lik postavio koljeno u koje sam svom snagom udarila :mrgreen: poplavilo mi stopalo :mrgreen: al opet sam ga pobijedila,,, i ponizila :mrgreen:
ma prvih par pojasa je samo formalnost, par samoodbrana i onih folova, prosjecan fight i mozes proc,,

znas da razmisljam da se vratim treniranju :roll: :roll:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 dec 2009, 19:50

Da, na treningu, ali nije na Taekwando, već na jednome drugom. Vrati se, tako je najbolje. Nadam se da hoćeš ;)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 dec 2009, 19:52

imal ko da kosarku trenira :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 dec 2009, 19:54

MElloo je napisao/la:imal ko da kosarku trenira :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
ja trenirala .. davno... :D
Ja sam stvarno svasta probala.. Trenirala sam: rukomet, kosarku, odbojku, plivanje i par mjeseci isla na balet.. 8-)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 dec 2009, 19:57

Lily je napisao/la:
MElloo je napisao/la:imal ko da kosarku trenira :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
Ja sam stvarno svasta probala.. Trenirala sam: rukomet, kosarku, odbojku, plivanje i par mjeseci isla na balet.. 8-)
ja 7g kosarku a vec 1 god ne al opet ce vracam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 dec 2009, 20:31

[youtube][/youtube]
Jao Jao :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 dec 2009, 03:10

Ja treniro bacanje pogleda uvis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Treniram nogomet vec 6 godina ,igram stopera za kadete NK Bratstva BK :)

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 22 dec 2009, 03:13

kosarku duuuugo, preko 10 godina... i daj boze da nisam, proklet sport, bilo mi je bolje da sam trenirao bocanje... 8-)
BRAVE HEART 1979-2005

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 dec 2009, 03:14

ja treniram pisanje u dalj, ponekad i u vis. a rekrearivno se bavim pljuvanjem s preponama.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 dec 2009, 03:37

Wolverine je napisao/la:ja treniram pisanje u dalj, ponekad i u vis. a rekrearivno se bavim pljuvanjem s preponama.
Eh ti i ja bi se morali negdje sastati da se okusamo ,ko dalje pisa :mrgreen:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 22 dec 2009, 12:36

bavarian_bk je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:ja treniram pisanje u dalj, ponekad i u vis. a rekrearivno se bavim pljuvanjem s preponama.
Eh ti i ja bi se morali negdje sastati da se okusamo ,ko dalje pisa :mrgreen:
sta ima... :D :D ja sam rekorder :lol:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 dec 2009, 12:58

Lily je napisao/la:
Pa Lily, ti si stvarno svasta okusila od sporta..very nice :)
Ja sam neko vrijeme (nesto manje od godinu dana) davnih dana trenirao u Ciboninoj omladinskoj skoli (Vučići). Sjcam se ko da je bilo jucer, zeleni dresovi, ja broj 8, playmaker :mrgreen:
Boze dragi, kako smo mi losi bili :mrgreen: Sjecam se na jednoj utakmici smo izgubili 96:8 :D :mrgreen: :mrgreen: Ja dao 6 koševa i dobio iskljucenje jer sam galamio na suce :mrgreen: :mrgreen: mislim, stvarno su bili neposteni. Pravila su bila takva da nije imao pravo nastupa stariji od 16godina (tad sam ja imao 15). Medutim, ovi protivnici su svi bili preko 18 :mrgreen: i skoro svaki je bio visi od 195cm :mrgreen: a ja 169cm :mrgreen: :mrgreen: al guro sam se, nek se zna :mrgreen: na kraju prvenstva smo bili predzadnji ja mislim, nisam siguran, s negativnim omjerom minus 360 :mrgreen: :mrgreen: eh, ta stara vremena...kad se sjetim, bas je bilo fino i lijepo, nekako romanticno...ahh.... :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 dec 2009, 13:06

dubrava je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Pa Lily, ti si stvarno svasta okusila od sporta..very nice :)
Ja sam neko vrijeme (nesto manje od godinu dana) davnih dana trenirao u Ciboninoj omladinskoj skoli (Vučići). Sjcam se ko da je bilo jucer, zeleni dresovi, ja broj 8, playmaker :mrgreen:
Boze dragi, kako smo mi losi bili :mrgreen: Sjecam se na jednoj utakmici smo izgubili 96:8 :D :mrgreen: :mrgreen: Ja dao 6 koševa i dobio iskljucenje jer sam galamio na suce :mrgreen: :mrgreen: mislim, stvarno su bili neposteni. Pravila su bila takva da nije imao pravo nastupa stariji od 16godina (tad sam ja imao 15). Medutim, ovi protivnici su svi bili preko 18 :mrgreen: i skoro svaki je bio visi od 195cm :mrgreen: a ja 169cm :mrgreen: :mrgreen: al guro sam se, nek se zna :mrgreen: na kraju prvenstva smo bili predzadnji ja mislim, nisam siguran, s negativnim omjerom minus 360 :mrgreen: :mrgreen: eh, ta stara vremena...kad se sjetim, bas je bilo fino i lijepo, nekako romanticno...ahh.... :D
joj ja sam jedna vrsta propalog sportiste
krenuo davno s fudbalom i zavrsim u bolnici 2 sedmice radi upale pluca.mala pouza pa opet ko malo krenuo i onda mi popucaju ligamenti zgloba pa onda mjesec u gips.
nakon tog okrecem se kosarci,picio ja po treninzima i opet zglob,isti sad samo istegao ligamente i opet u gips sedmicu dana.
onda promjenim klub i uvom drugom me ko krene malo al opet belaj
na treningu dobijem po nosu,lik me spucao glavom u nos ja ko nokautiran na parket i opet bolnica na usivanje i ko malo ispravljanje nosne kosti auuu al je to bolilo i opet stanka koji mjesec,
kasnije se opet probao vratiti al nije islo.okanio sam se sporta sad za sad.sad jedino malo rekreativno ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 dec 2009, 13:12

@T-MAc, jebga, bas si baksuz...probaj neki sport gdje nema nikakvih kontakata ;) tako sam ja sad u zadnje vrijeme (ima ustvari par godina, onako rekreativno). Poceo igrat stolni tenis. E, to je meni predobar sport. I brz, dinamican, dobro se uznojis, potrebno samo dvoje (je.bote, ko da sex opisujem sad :mrgreen: ). Ma stolni tenis je pravi za nas malo starije. Doduse, imao sam jednu ozljedu u tome. Igrao parove i kako se kod vracanja loptice igraci moraju izmjenjivati, ja se nisam sklonio pa me suigrac opicio reketom po faci :mrgreen: :mrgreen: auu, al je tad bolilo..odmah je mec bio prekinut :mrgreen: :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 22 dec 2009, 13:15

ja trenirao fudbal 12 godina (9 u Zelji i 3 u Olimpiku) i okacio kopacke :D :D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 dec 2009, 14:02

da li iko ima link za neki online interaktivni kviz
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 dec 2009, 14:21

tax je napisao/la:da li iko ima link za neki online interaktivni kviz
Ja igram jedan,on je Srpski...dobije polja Beograd,Vojvodina...igraju tri igraca ti npr. napadas Vojvodinu i dobijes pitanje ako pogodis tvoja je ako ne nista onda...ali igra se u pare :)
A C A B !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.