Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nerkolfc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nerkolfc » 06 sep 2013, 16:50

BigBigBang je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Pretpostavljam da si se ti nakon toga iskljucio i pojma nemas sta se desavalo . Niko nece da ga proda u Arsenal , a kad tad ce dobiti ponudu nekog drugog kluba za njega . Ovo ljeto je imao najvece sanse da pređe kod vas al' nije , tako da te price o Januaru objesite macku o rep .
Dje si insajder, u januaru ce se sve iskritalisati, prije svega stanje na tabeli ce biti u normali pa cemo da vidimo hoce li ili nece prodati naravno i Suarezova forma i ucinak u Liverpoolu ove sezone.
Ako se ti vodis Suarezovim izjavama , ja se vodim izjavama vlasnika kluba i trenera . Kako god , bit ce opet zanimljivo .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 sep 2013, 16:54

S obzirom da ce Suarez potpisati novi ugovor gde ce biti prava otkupna klauzula, koja ce uzgred vaziti tek tamo na leto, mislim da je jasno da on ostaje bar do sledeceg leta, a sta ce tamo da se desi, to niko ne zna, mozda Arsenal uzme titulu, a mi budemo 7. pa ode u Arsenal, mozda Arsenal bude peti, a LFC ode u LS, to niko ne zna, a mozda jednostavno lik ode van Engleske na kraju sezone.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 16:57

Taj trener je izjavljivao da ce zavrsiti drugi pa onda u top 4 pa na kraju proglasio pobjedu na polju lijepe napadacke igre koju je samo on vidio a vlasnik obecao neka pojacanja i top igrace, rijeci tih ljudi nista ne znace. Uostalom oni su tu neku svoju imaginarnu pobjedu ostvarili jer su prislili igraca koji hoce ocajnicki da ide da ostane u klubu vec slijedeci prelazni rok od funti da im zjenice narastu.

Vjerujem da ce Suarez insistirati da ode vec na zimu, tesko ce izdrzati ovu nepravdu do ljeta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 sep 2013, 17:02

BigBigBang je napisao/la:Taj trener je izjavljivao da ce zavrsiti drugi pa onda u top 4 pa na kraju proglasio pobjedu na polju lijepe napadacke igre koju je samo on vidio a vlasnik obecao neka pojacanja i top igrace, rijeci tih ljudi nista ne znace. Uostalom oni su tu neku svoju imaginarnu pobjedu ostvarili jer su prislili igraca koji hoce ocajnicki da ide da ostane u klubu vec slijedeci prelazni rok od funti da im zjenice narastu.

Vjerujem da ce Suarez insistirati da ode vec na zimu, tesko ce izdrzati ovu nepravdu do ljeta.
Sljedeci put kad ga vidis , il' bilo koga od njegove blize rodbine , pozdravi ga il' reci da prenesu pozdrave . Reci mu da nam je svima zao sto nije uspio isplakati svoj izlaz iz kluba . Suarez je inace taj sto je poznat po svom postenju i fer igri . Tako mi ga je zao :( :(

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 sep 2013, 17:05

BigBigBang je napisao/la:Taj trener je izjavljivao da ce zavrsiti drugi pa onda u top 4 pa na kraju proglasio pobjedu na polju lijepe napadacke igre koju je samo on vidio a vlasnik obecao neka pojacanja i top igrace, rijeci tih ljudi nista ne znace. Uostalom oni su tu neku svoju imaginarnu pobjedu ostvarili jer su prislili igraca koji hoce ocajnicki da ide da ostane u klubu vec slijedeci prelazni rok od funti da im zjenice narastu.

"For me the ambition is to grow higher. We are 11 points off second and that can all turn around very quickly so you need to get consistency - and that is what we have at the minute."
Evo BR je rekao da ce zavrsiti drugi. :? To sto ti procitas u medijima headline, ne znaci da pise i u tekstu, izrazio covek ambiciju, ali nigde nije rekao da je cilj drugo mesto, kamoli da ce zavrsiti drugi.
Nije proglasio pobedu, vec je naglasio vidan napredak u igri, ali jbg, ti ni to ne shvatas. Vrlo olako izvrces reci, kao pravi troller.

Velika je nepravda ucinjena... :lol: Odrasti jbt vec jednom...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 sep 2013, 17:19

ramsey dominira u svakom smislu. Njegov gol drugi protiv fenera je gol mjeseca u Arsenalu a i takodje je igrač mjeseca. Koji preporod ovog čovjeka, a igra ključnu poziciju na terenu.

BRAVO RAMBO!
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 17:25

Tebi rajcice sve covjek treba crtati kakav ti napredak u igri spominjes i ko uopste igru spominje? Kad kazem imaginarnu pobjedu to je ono da su kao navijacima pokazali da ce zadrzati svoje igrace (koji inace placu da idu) i to im je ta imaginarna pobjeda i uspjeh koji ja spominjem.

Naravno da je nepravda, igrac je odigrao vrhunsku sezonu u nadi da ce otici u neku bolju sredinu kao sto mu je obecano ali prevaranti su preko njegovih ledja kupili jefitine poene kod navijaca kao sto sam gore naveo tu pobjedu i sad umjesto napretka u karijeri, slijedi sezona stagnacije a igrac u najboljim godinama, to je prava steta. Razlika u klasi je evidentna cim je firgo Fabregas Wengeru zaplakao da zeli kuci Vodja mu je ispunio to i pustio ga a onu zadnju sezonu Fabregas je zbog Wengera ostao i nije trazio da ide e sad zamisli da Suarez zbog lignje ostane to je nemoguce.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 sep 2013, 17:44

BigBigBang je napisao/la:Naravno da je nepravda, igrac je odigrao vrhunsku sezonu u nadi da ce otici u neku bolju sredinu kao sto mu je obecano ali prevaranti su preko njegovih ledja kupili jefitine poene kod navijaca kao sto sam gore naveo tu pobjedu i sad umjesto napretka u karijeri, slijedi sezona stagnacije a igrac u najboljim godinama, to je prava steta. Razlika u klasi je evidentna cim je firgo Fabregas Wengeru zaplakao da zeli kuci Vodja mu je ispunio to i pustio ga a onu zadnju sezonu Fabregas je zbog Wengera ostao i nije trazio da ide e sad zamisli da Suarez zbog lignje ostane to je nemoguce.
Nema nepravde, i to sto od Suareza zelis napraviti zrtvu je komedija, u svemu ovome on je najmanja cvecka. Nema nikakve imaginarne pobede, jednostavno je odlican posao odradjen i to je to, niko nije pobedjen ovde. :?
Naravno da je Wenger pustio Cesca i da je ovaj ostao zbog njega godinu pre, naravno da to nije slucaj Suareza i da je on na silu nateran da ostane pa makar umr'o. Pa kako mozes to napisati majke ti, kakvi su to dvostruki standardi ??? Niko njega na silu ne tera, on i ne mora da igra, ne mora da trenira, a kao sto vidimo trenira i igrace, sto znaci da nije na silu ostavljen, a mozda po tebi i znaci. Vec je obavljen dogovor sa Brendanom. Jest' nemoguce, za tebe, ali zato je moguce da Cesc ostane zbog Wengera, iako su slane odlicne ponude Barce. Vi ste to odbili, tako je i LFC odbio, e sad razlika je u karakterima jer Cesc nije dvorska luda, dok ovaj jeste, pa se preko medija napumpalo.

Fudbal je biznis, pricas o nekoj nepravdi, kakva si bre ti naivcina...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 17:52

hahahahaha pa cuj da prestane da trenira jes ti normalan? pa ko ce kupiti igraca sto pola godine ili godinu ne trenira a uostalom po ugovoru mora trenirati to je isto ko da ti ne dolazis na posao, problem je sto je igrac zelio ocajnicki da ode kako mu je obecano a ovi ga na ugovor ostavili, cuj razgovor sa Rodgerson haha sta razgovaro sa njim i predomislio se? hahahahaha

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 sep 2013, 18:13

BigBigBang je napisao/la:hahahahaha pa cuj da prestane da trenira jes ti normalan? pa ko ce kupiti igraca sto pola godine ili godinu ne trenira a uostalom po ugovoru mora trenirati to je isto ko da ti ne dolazis na posao, problem je sto je igrac zelio ocajnicki da ode kako mu je obecano a ovi ga na ugovor ostavili, cuj razgovor sa Rodgerson haha sta razgovaro sa njim i predomislio se? hahahahaha
Sto da ne, kao Tevez npr ??? :? Ugovor je tu da se krsi. Ne vidim tu nista smesno, ako su tvoje tvrdnje istinite, a on je takve naravni da se inati.

Napumpano preko medija, ispada da zamalo nije umro pokusavajuci da ode iz LFC, a zapravo njegova zelja je bila Real, i odlazak van Ostrva, a posle je pricao o nekakvom prekrsenom obecanju itd, da bi na kraju bilo sta je bilo. Tesko da mu je ista obecano, ali to je tvoje pravo da verujes njemu sto je on to rekao, ja cu verovatni Brendanu, jer je ipak dostojniji tog poverenja nego prevrtljivac. Ja ne vidim da on ne trenira posle tog razgovora i da nije otisao u Urugvaj da se inati, cak vidim da je vedar, da se smeje, i da je atmosfera u timu odlicna, naprotiv onim naznakama i pricama neki forumasa, da ce se ista narusiti. Cak ce potpisati novi ugovor, za koji mozda i nema potrebe, ali eto.
Cak deluje da je onaj stari posle tog razgovora, ali mozda je to jos jednom predstava Luisa Suareza. Naravno, Arsenal uvek moze poslati novu ponudu, verovatno ce dobiti isti odgovor, bar tamo do leta.

Tebi je lako da ovo gledas ocima kao nekakvu nepravdu, cuj nepravde, a momak za lovu igra i ima ugovor koji treba da postuje, a nije ga ispostovao. Pa da pljujes LFC, a da Suareza gledas kao zrtvu. Jer tebi je to bolja solucija.

Naivcina si bre teska...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 18:27

Vjerovanto je i napumpan onaj intervju gdje je on izjavio jos sam zovnuo novinare onog lista da naprave isti i naravno jos mu falsifikovali preuvelicali rijeci i sve izvukli iz konteksta jer on ocigledno nije zelio da ide a i da je zelio nije u Arsenal :lol: :lol: sve izjave su prenapuhane, toliko da su ga u klubu kaznili da trenira sa nekakvim klocevima to su sigurno uradili onako od sebe jer je sve uredu a ne sto je trazio transfer u Arsenal i jos dao intervju i govorio o lazima Rodgersa.

Jedina naivcina si ovde ti cuj onaj stari Luis i smeje se :lol: kad vec ocjenjujes po izgledu njegovo raspolozenje jesi ga vidio mozda na Anfieldu zagrljen sa zenom a faca ko sa azijske turneje da mu marku das koliko je zadovoljan ali dobro ja ne procjenjujem to po nekim facama vec po rijecima a one su bile jasne ovo ljeto. Tevez je jedan slucaj u hiljadu a i Teveza niko nije htio da kupi vec je samo iskoristio priliku da se ispali kuci jer ga uhvatila nostalgija a sa zadovoljstvom je nastavio primati platu naredne sezone i nije pomisljao na odlazak tako da ta dva slucaja ne idu.

Naravno da je nepravda igrac je prevaren i ostavljen da stagnira.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 sep 2013, 18:38

Niko ne kaze da on nije zeleo da ide, samo da je to sve napumpano do maxa, sto se na kraju i ispostavilo tako, rece covek da ce da ostane ove sezone na kraju. A i u tom intervjuu gde je pozvao novinare, nista nije rekao sem da LFC mora da postuje dogovor, a zapravo je on taj koji ga krsi. Zato je i kaznjen.
Ali vidimo da se situacija promenila, zasto, kako, pa razgovor sa upravom kluba i Brendanom. Cak se mislim i Kenny legenda umesao.
On je jednostavno zrtva neznanja njegovog agenta koji je zeleo da izvuce jos neku lovu nakon sto je to sa Thiagom uradio. Poznat je po svojim skandalima i novinarskim napumpavanjima, ali se isto tako zajebao malo.

Ja ne ocenjujem njegovo raspolozenje, vec vi iz Arsenala, jer ste stalno potencirali da kacite te slike, meni to nista ne znaci, jer sam cak i rekao da je mozda jos jedna predstava, ali ti opet ne citas ceo post.

Kakve veze ima sto je Tevez jedan u hiljadu ???

Nije on prevaren i ostavljen da stagnira, jer ne moze da stagnira kada igra u jednoj od najjacih liga sveta, a prevaren da ustvari, ali od strane svog nesposobnog agenta.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 18:56

Sta tu ima biti napumpano ili hoce da ide ili nece da ide nema tu napuhavanja, on je na sve nacine pokusavao da ode a to sto ti mislis da je njega njegov agent natjerao da trazi odlazak i tjesis se time je tvoj problem, eto Pero mu dosao i rekao mu "bjezi Sule stas u Luzerpulu haj ja cu ti naci bolji klub" i Suarez ga poslusao :lol: Taj razgovor sa Kennyem legendom je ja mislim sve promjenio... :mrgreen:

Nije krsenje ugovora trazenje da odes u drugi klub i da optuzujes menadzera da te je slagao ako jeste dakle iskazivanje nezadovoljstva nije krsenje ugovora kako ti hoces da predstavis i molio bi da sa tim krsenjem zavrsimo jer je ta tvoja tvrdnja presmijesna. Naravno da ce nezadovoljan igrac da stagnira pa igrao u ne znam ti kojoj ligi.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 sep 2013, 19:04

BigBigBang je napisao/la:Sta tu ima biti napumpano ili hoce da ide ili nece da ide nema tu napuhavanja, on je na sve nacine pokusavao da ode a to sto ti mislis da je njega njegov agent natjerao da trazi odlazak i tjesis se time je tvoj problem, eto Pero mu dosao i rekao mu "bjezi Sule stas u Luzerpulu haj ja cu ti naci bolji klub" i Suarez ga poslusao :lol: Taj razgovor sa Kennyem legendom je ja mislim sve promjenio... :mrgreen:

Nije krsenje ugovora trazenje da odes u drugi klub i da optuzujes menadzera da te je slagao ako jeste.
Pa to je problem, sto on nije znao sta hoce, to se vidi iz njegovih izjava, a ima ih par, sve samo kontradikcije. Nije ga agnet naterao, vec je iskoristio situaciju da dodatno napumpa situaciju, kao sto on i ume, skandal majstor.

Zapravo jeste, po ugovoru. Moras naci razliku izmedju fiktivnog i verbalnog dogovora (kojeg nije bilo sto je BR potvrdio a Suarez nije demantovao), i onoga sto je na papiru pravno i ustavom uredjeno. Tamo je sve lepo napisano, i Suarez se zajebao, tj opet ponavljam njegov agent. Klub mu moze izaci u susret i pustiti ga AKO je ponuda zadovoljavajuca i od pravog kluba sto nije bio slucaj. To mu je stavljeno do znanja i vidimo da ipak ostaje u LFC.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 19:08

Naravno da je znao sta hoce, zelio je odlazak iz kluba ukoliko dodje ponuda, ponude su dosle a ovi ga nisu pustili=Nezadovoljstvo.

Naravano da je on imao usmeni dogovor koji se ne moze dokazati ali sigurno je da su oni njega prevarili jer jos proslo ljeto se pricalo kako Suarez ce u slucaju da ne izbore LS ici. Tu je kriv on i prije svega nejgov menadjer sto su usmeni dogovor trebali prenijeti na papir sa pravom klauzulom a ne da ih prevare sa ovim sranjem 40 miliona i razmislajmo o ponudi hahaha

Sta je to u ugovoru lijepo napisano? da Suarez ne smije traziti transfer u drugi klub?

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 06 sep 2013, 19:31

Nisam 100% siguran ali ta klauzula u ugovoru je totalno tesko bila za protumaciti, ljudi su mislili da je klasicna release clause sto se na kraju drugacije ispostavilo. Eto nek mi neko objasni koji je cilj takve klauzule nego da onome ko je potpise zamazu oci. Ja to tako vidim.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 06 sep 2013, 19:44

Prdarajz u elementu.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 06 sep 2013, 19:54

Manite se glupe rasprave!

Zabili su i Rosicky i Ramiz :D

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 sep 2013, 20:01

Hebo vas Suki, dos'o je Ezil..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 20:14

Desole je napisao/la:Nisam 100% siguran ali ta klauzula u ugovoru je totalno tesko bila za protumaciti, ljudi su mislili da je klasicna release clause sto se na kraju drugacije ispostavilo. Eto nek mi neko objasni koji je cilj takve klauzule nego da onome ko je potpise zamazu oci. Ja to tako vidim.
Upravo to, Liverpool prevario Suarezovog agenta koji je glup ko tocak, jer on je mislio da potpisuje Release clause i da ista postoji i javili su Wengeru da ponudi ali ocigledno to nije bilo to. E sad se postavlja pitanje zar je moguce da agent jednog vrhunskog fudbalera i ne procita detalje te klauzulu pa da mu tako podvala, kakav moras biti diletant, te Guardiole su obicni kreteni. Dakle Liverpool prevario Suareza i njegovog agenta usmeno mu rekli da ce ga pustiti a pismeno podvalili klauzulu Suarez ima pravo biti ljuti i na menadzera a i na klub. Na menadzera sto je glup i nesposoban a na klub sto se sluzi mahalskim trikovima i prevarama na razini balkanskih prcija, tako nesto bi vjerovatno radio Braco Hadziosmanovic da vrsi funkciju u ovim poznatim klubovima.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.