Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Murga
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Murga » 06 sep 2013, 14:36

soxx je napisao/la:Samo je greska u ovoj slici

"8 Years without winning the PL THEY SAID"
"8 Years without winning a trophy"

Just sayin'

Nemojte misliti da zezam, jer mi je svejedno al vidim vi krecete u akciju pa samo dodajem benzina. xD
Nije greska. Vidis da se prica o EPL trofeju za svaki tim, ne bilo kakav trofej. Ali znam na sta mislis.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 sep 2013, 14:40

Opa, ja se nadam samo da cemo biti dobri do Januara, e onda je mozda najbitniji period, pod 1, Giroudu ce trebati odmora, mi na klupi imamo Sanoga, malog Henrya koji se nadam da ce zablistati, ali opet falice nam igrac jer nece Zirokopter umirati 90 minuta na terenu :mrgreen: :mrgreen:

Zato je napadac mislim nasa prva meta u januaru, mozda ne Suarez, mozda ne Benzema vec neki mladi dobar igrac jer to nama fali, sad nam fali jedno 15-20 m pojacanje u napadu, naprimjer moze se takvih igraca vec naci, Insigne, pogledajte momka, fantastican je, 22 godine i bice strasan.

A u slucaju da Real krene po Suareza ja bih volio Moratu, bice velika igracina..

A ako ocemo iskusnije, Jackson Martinez je tu 8-)

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 06 sep 2013, 14:48

BigBigBang je napisao/la:Strasna greska. Po meni je veca greska to sto ne znaju da broje jer da znaju dobili bi ipak da Liverpool nije osvojio titulu 23. godine.
LFC je osvojio titulu 1989/1990 sezone. Kad je ovo napravljeno, tad je jos bilo 22 godine, a za Arsenal se zaokruzivalo vec na 8 godina jer se znalo da nece ovojiti ligu. Tom logikom se moglo zaokruziti i za LFC na 23 godine, slazem se.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 sep 2013, 14:52

BigBigBang je napisao/la:U potpunosti razumijem frustracije Luisa Suareza, Liverpool mu je unistio sezonu nepustanjem u Arsenal, zamislite kako se on sad osjeca Ozil bi ga svojim asistencijama promovisao u kandidata za zlatnu loptu, Suarez bi zabio samo u ligi 35 komada a pod palicom velikog vodje bi jos vise napredovao. Uvjeren sam da ce ova nebeska nepravda biti ispravljena u januaru.
U kakvoj si ti zabludi, to je nevjerovatno :lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 sep 2013, 15:13

slika

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 06 sep 2013, 15:17

Murga je napisao/la:
soxx je napisao/la:Samo je greska u ovoj slici

"8 Years without winning the PL THEY SAID"
"8 Years without winning a trophy"

Just sayin'

Nemojte misliti da zezam, jer mi je svejedno al vidim vi krecete u akciju pa samo dodajem benzina. xD
Nije greska. Vidis da se prica o EPL trofeju za svaki tim, ne bilo kakav trofej. Ali znam na sta mislis.
Pa lik je postavio link sincearsenalwonlasttrophy ne lastPL

Uzeo sam ramseya u fantasy tim, budel preselio na klupu posteno ste me zeznuli :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 sep 2013, 15:18

Profulio sam dobar dio zbog odmora (nisam bio u Banovicima) ali ne mogu a da ne prokomentarisem ovaj mega transfer. Konacno se i to desilo. Amin!
Hejterima je naravno krivo, jer ce Ozil, uvjeren sam u to, biti medju najjacim kreativcima lige.
Iako nisam ocekivao bas puno od Girouda, ovo bi moglo promijeniti ocikevianja, i moja i sviju nas. Vidim da ga i bez Ozila ide ali, sa Ozilom mora bolje.

Bojim se samo da ovo nece uticati na Ramiza, u odlicnoj je formi. Definitivno zasluzuje da ostane u prvih 11. Ne znam kakve ce rotacije praviti Wenger, ali sigurno hoce rotirati. Ozil ce igrati, a nadam se i Ramsey.

DMF je bio potrebniji, krilo vjerovatno isto tako a mozda i golman i napadac. Ipak, dovodjenje Ozila je to sve zasjenilo.

P.S. Mozete pricati sta hocete. Mesut Ozil je najjace pojacanje EPLa u ovom prelaznom roku. Ubjedljivo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 15:25

Murga je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Strasna greska. Po meni je veca greska to sto ne znaju da broje jer da znaju dobili bi ipak da Liverpool nije osvojio titulu 23. godine.
LFC je osvojio titulu 1989/1990 sezone. Kad je ovo napravljeno, tad je jos bilo 22 godine, a za Arsenal se zaokruzivalo vec na 8 godina jer se znalo da nece ovojiti ligu. Tom logikom se moglo zaokruziti i za LFC na 23 godine, slazem se.
Nista mislio sam da je novo ali sad sam skontao da je proslogodisnje jer i od Arsenalove titule ima 9. godina a ovde stoji 8...

gio

U kakvoj sam zabludi i u vezi cega?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 06 sep 2013, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 06 sep 2013, 15:26

soxx je napisao/la:Pa lik je postavio link sincearsenalwonlasttrophy ne lastPL
OK, slazem se s tim. Ja sam mislio samo na EPL titulu.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 sep 2013, 15:27

Murga je napisao/la:
Naravno da će Arsenalovi fanovi misliti na EPL a Liverpoolovi na ostale trofeje.
Čitava politika

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 06 sep 2013, 15:38

gio10 je napisao/la:
Murga je napisao/la:
Naravno da će Arsenalovi fanovi misliti na EPL a Liverpoolovi na ostale trofeje.
Čitava politika
Iskreno receno meni ne smeta to sto nisu osvojili nista, a da bi mi bilo drago da osvoje nesto, naravno. Ne navijam za Arsenal radi trofeja, jednostavno sam uvijek volio taj klub, isto kao sto mi je West Ham drag klub. A sto se tice fudbala, u narednih 7 dana me interesuje samo reprezentacija :) Pozdrav.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 sep 2013, 15:42

Naravno da je repka najbitnija.

Ja sam samo naveo razlog zašto se iz dana u dan čitavo ljeto vrti jedna te ista priča i svađa..
Ali đaba kad imas kompleksasa i sa jedne i sa druge strane.

Nekad se fino i nasaliti, pa napisati nesto, ali evo ti primjer @BigBigBang zvani Paja, u svom svakom 2-3 postu spomene Liverpul u negativnom kontekstu.
Pa čovjek zna da je Liverpul unistio Suarezu sezonu. Na osnovu čega, na osnovu slika gdje nije bio nasmijan?
slika
Nije provokacija ali samo malo poređenje.
Pozdrav za sve normalne fanove Arsenala

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 06 sep 2013, 15:55

Ma ko previse uzima stvari srcu, nije dobro. Prepucavanje je uvijek bio dio navijaca, ali ja to uvijek uzmem na salu, isto kao i sliku koju sam postavio. Momak postavio link stranice koja broji odkad Arsenal nije osvojio nista, a ja postvim sliku koja radi to isto ali na drugi nacin. Samo pokazao ironiju tog djecijeg prepucavanja slikama itd. Ipak isto tako moram priznati da sam se nasmijao kad sam vidio sliku iako mi je Mesut drag igrac. Ko se nezna nasaliti na svoj racun (dok nije vrijedjanje), ne treba se ni saliti.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 sep 2013, 16:11

Prejaka slika al fkt :lol: :lol:

Idemo do titule 8-)

sa Ozilom do trofeja EPLa bez zajebancije, naravno sa zirokopterom u napadu

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 16:34

gio10 je napisao/la:Naravno da je repka najbitnija.

Ja sam samo naveo razlog zašto se iz dana u dan čitavo ljeto vrti jedna te ista priča i svađa..
Ali đaba kad imas kompleksasa i sa jedne i sa druge strane.

Nekad se fino i nasaliti, pa napisati nesto, ali evo ti primjer @BigBigBang zvani Paja, u svom svakom 2-3 postu spomene Liverpul u negativnom kontekstu.
Pa čovjek zna da je Liverpul unistio Suarezu sezonu. Na osnovu čega, na osnovu slika gdje nije bio nasmijan?
slika
Nije provokacija ali samo malo poređenje.
Pozdrav za sve normalne fanove Arsenala
hahaha pa covjek ti dao intervju i to se on javio novinarima gdje se zali da zeli da ide u Arsenal ali Rodgers ga ne pusta iako se usmeno dogovorio proslo ljeto da ostane i dalje u klubu pa ako ne izbore LS (a ni blizu LS nisu bili) da ce ga prodati, naravno seoski prevarant Rodgers to nije ispostovao a jos su ga zajebali za klauzulu gdje je on mislio da ima odsteta a ustvari je i nema ali to moze zahvaliti samo nepsosobnom menadjeru PEru Guardioli koji je kao i njegov buraz obicni diletant i ubleha kome su uvalili to u ugovor a da isti nije skontao sta je to zapravo. Te slike tuzne Suarezove face su samo slag na tortu a ovo su cinjenice to sto ti odbijas da povjerujes i mislis da je Suarez sretan sto je tu gdje jeste je tvoj problem. Suarez ako ima karakter osvetice se lignji za ovu prevaru.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 sep 2013, 16:39

Pretpostavljam da si se ti nakon toga iskljucio i pojma nemas sta se desavalo . Niko nece da ga proda u Arsenal , a kad tad ce dobiti ponudu nekog drugog kluba za njega . Ovo ljeto je imao najvece sanse da pređe kod vas al' nije , tako da te price o Januaru objesite macku o rep .

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 sep 2013, 16:40

PIKE, aj pucaj tvoje misljenje o Mesutu, bio si na kampovanju u Banovicima vidim pa sad napisi post jer si nam falio, fali nam tvoje momčilučko srce i da vidimo sta ti mislis i prognoziras ;)

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 06 sep 2013, 16:41

Rano ste poceli sa motanjem. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 sep 2013, 16:45

a vi nastavljate smarat na ovoj temi momački :mrgreen: .
monolože kad znaš mene slat u banoviće zbog trolovanja nekog koje si samo ti vidio, onda i ovo malo raščisti :ugeek:
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 16:46

nerkolfc je napisao/la:Pretpostavljam da si se ti nakon toga iskljucio i pojma nemas sta se desavalo . Niko nece da ga proda u Arsenal , a kad tad ce dobiti ponudu nekog drugog kluba za njega . Ovo ljeto je imao najvece sanse da pređe kod vas al' nije , tako da te price o Januaru objesite macku o rep .
Dje si insajder, u januaru ce se sve iskritalisati, prije svega stanje na tabeli ce biti u normali pa cemo da vidimo hoce li ili nece prodati naravno i Suarezova forma i ucinak u Liverpoolu ove sezone.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.