rob do bagro je napisao/la:Primi moje saucesce...nek joj Allah podari lijep dzennetWolverine je napisao/la:Ljudiumrla mi nene. evo maloprije se vratio, jbt kako sam se razoocaro u zivot
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- the scouser
- Kontakt:
Re: Chat
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Phill, ne igraj se sa zivotom i ne diraj mi sport
Rz, jesi polozio zutobijeli

Rz, jesi polozio zutobijeli

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Haha, pojas nije nikada važan , to ti najbolje znaš. Trenutno mi je ruka u gipsu, tako da sam na odmoru iako ću nešto pokušati ako Bog da.
jel to povreda na treningu?? hihi, meni je jednom lik postavio koljeno u koje sam svom snagom udarilaNeutral je napisao/la:Haha, pojas nije nikada važan bio, to ti najbolje znaš. Trenutno mi je ruka u gipsu, tako da sam na odmoru iako ću nešto pokušati ako Bog da.

ma prvih par pojasa je samo formalnost, par samoodbrana i onih folova, prosjecan fight i mozes proc,,
znas da razmisljam da se vratim treniranju

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Da, na treningu, ali nije na Taekwando, već na jednome drugom. Vrati se, tako je najbolje. Nadam se da hoćeš 

imal ko da kosarku trenira

ja trenirala .. davno...MElloo je napisao/la:imal ko da kosarku trenira![]()
![]()
![]()
![]()

Ja sam stvarno svasta probala.. Trenirala sam: rukomet, kosarku, odbojku, plivanje i par mjeseci isla na balet..

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ja 7g kosarku a vec 1 god ne al opet ce vracamLily je napisao/la:ja trenirala .. davno...MElloo je napisao/la:imal ko da kosarku trenira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam stvarno svasta probala.. Trenirala sam: rukomet, kosarku, odbojku, plivanje i par mjeseci isla na balet..

- rob do bagro
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja treniro bacanje pogleda uvis
Treniram nogomet vec 6 godina ,igram stopera za kadete NK Bratstva BK

Treniram nogomet vec 6 godina ,igram stopera za kadete NK Bratstva BK

kosarku duuuugo, preko 10 godina... i daj boze da nisam, proklet sport, bilo mi je bolje da sam trenirao bocanje...MElloo je napisao/la:imal ko da kosarku trenira![]()
![]()
![]()
![]()

BRAVE HEART 1979-2005
ja treniram pisanje u dalj, ponekad i u vis. a rekrearivno se bavim pljuvanjem s preponama.
-
- Kontakt:
Eh ti i ja bi se morali negdje sastati da se okusamo ,ko dalje pisaWolverine je napisao/la:ja treniram pisanje u dalj, ponekad i u vis. a rekrearivno se bavim pljuvanjem s preponama.

sta ima...bavarian_bk je napisao/la:Eh ti i ja bi se morali negdje sastati da se okusamo ,ko dalje pisaWolverine je napisao/la:ja treniram pisanje u dalj, ponekad i u vis. a rekrearivno se bavim pljuvanjem s preponama.

Pa Lily, ti si stvarno svasta okusila od sporta..very niceLily je napisao/la:ja trenirala .. davno...MElloo je napisao/la:imal ko da kosarku trenira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja sam neko vrijeme (nesto manje od godinu dana) davnih dana trenirao u Ciboninoj omladinskoj skoli (Vučići). Sjcam se ko da je bilo jucer, zeleni dresovi, ja broj 8, playmaker

Boze dragi, kako smo mi losi bili

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
joj ja sam jedna vrsta propalog sportistedubrava je napisao/la:Pa Lily, ti si stvarno svasta okusila od sporta..very niceLily je napisao/la:ja trenirala .. davno...MElloo je napisao/la:imal ko da kosarku trenira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam stvarno svasta probala.. Trenirala sam: rukomet, kosarku, odbojku, plivanje i par mjeseci isla na balet..![]()
Ja sam neko vrijeme (nesto manje od godinu dana) davnih dana trenirao u Ciboninoj omladinskoj skoli (Vučići). Sjcam se ko da je bilo jucer, zeleni dresovi, ja broj 8, playmaker![]()
Boze dragi, kako smo mi losi biliSjecam se na jednoj utakmici smo izgubili 96:8
![]()
![]()
Ja dao 6 koševa i dobio iskljucenje jer sam galamio na suce
![]()
mislim, stvarno su bili neposteni. Pravila su bila takva da nije imao pravo nastupa stariji od 16godina (tad sam ja imao 15). Medutim, ovi protivnici su svi bili preko 18
i skoro svaki je bio visi od 195cm
a ja 169cm
![]()
al guro sam se, nek se zna
na kraju prvenstva smo bili predzadnji ja mislim, nisam siguran, s negativnim omjerom minus 360
![]()
eh, ta stara vremena...kad se sjetim, bas je bilo fino i lijepo, nekako romanticno...ahh....
krenuo davno s fudbalom i zavrsim u bolnici 2 sedmice radi upale pluca.mala pouza pa opet ko malo krenuo i onda mi popucaju ligamenti zgloba pa onda mjesec u gips.
nakon tog okrecem se kosarci,picio ja po treninzima i opet zglob,isti sad samo istegao ligamente i opet u gips sedmicu dana.
onda promjenim klub i uvom drugom me ko krene malo al opet belaj
na treningu dobijem po nosu,lik me spucao glavom u nos ja ko nokautiran na parket i opet bolnica na usivanje i ko malo ispravljanje nosne kosti auuu al je to bolilo i opet stanka koji mjesec,
kasnije se opet probao vratiti al nije islo.okanio sam se sporta sad za sad.sad jedino malo rekreativno

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
@T-MAc, jebga, bas si baksuz...probaj neki sport gdje nema nikakvih kontakata
tako sam ja sad u zadnje vrijeme (ima ustvari par godina, onako rekreativno). Poceo igrat stolni tenis. E, to je meni predobar sport. I brz, dinamican, dobro se uznojis, potrebno samo dvoje (je.bote, ko da sex opisujem sad
). Ma stolni tenis je pravi za nas malo starije. Doduse, imao sam jednu ozljedu u tome. Igrao parove i kako se kod vracanja loptice igraci moraju izmjenjivati, ja se nisam sklonio pa me suigrac opicio reketom po faci
auu, al je tad bolilo..odmah je mec bio prekinut

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ja trenirao fudbal 12 godina (9 u Zelji i 3 u Olimpiku) i okacio kopacke

da li iko ima link za neki online interaktivni kviz
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja igram jedan,on je Srpski...dobije polja Beograd,Vojvodina...igraju tri igraca ti npr. napadas Vojvodinu i dobijes pitanje ako pogodis tvoja je ako ne nista onda...ali igra se u paretax je napisao/la:da li iko ima link za neki online interaktivni kviz

A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.