pa pogledaj statistiku..lik siluje..dao bi i ja amater 17 koševa ili 19 da ovoliko šutamgrgr je napisao/la:Ma slazem se stobom oko mirze samo ne kontam zasto mislis da djedovic pumpa statistiku ?ronweasley je napisao/la:@grgr
Nema prijatelju nikakve potrebe za sarkazmom. Stvarno.
Gledam na ovo što je objektivnije moguće. U porazu od Latvije Đedović je bio najbolji igrač BiH, što sam i napisao po završetku te utakmice. Dok su ga mnogi ovdje napadali, ja sam ga branio.
Kažu Mirzu udvajali pa nije mogao? A u trećoj četvrtini je mogao? Da "nije mogao disati od protivnika", valjda ne bi mogao ni tu treću četvrtinu.Ali ne. Jednu četvrtinu je izgledao kao da može šta hoće na terenu, razgrnuo Latvijce. U ostale tri ništa. Možda je bio umoran, ali to nas vraća na pitanje njegove fizičke spreme? Zašto se nije bolje pripremio za EURO? Zašto je dozvolio da dođe tu na ovako niskom nivou pripremljenosti?
Ali dobro, sad je ionako svejedno. Lako je biti general poslije bitko. Bezveze mi sad tu trunimo.
Latvija
N: 6/16 6/13 0/3 7/10 7skokova 6 ukradenih 38min!
T: 6/17 5/13 1/4 5/6 8skokova 2 izgubljene 36min
Srbija:
N: 6/17 5/13 1/4 5/6 7skokova 5 asista 39min!
T: 5/15 4/9 1/6 5/6 5skokova 3 izg 33 min
vidite li vi koliko je ovdje potrošenih odnosno ispucanih lopti..jbg-a ima i drugih igrača u repki, a ne njih dva samo
ova ekipa BiH je limitiran i jedino, ali samo jedino , ukoliko svi igraju kao 1, pogotovo u obrani, može se dobiti iole ozbiljnija ekipa..ali pošto je Aco "kralj" za obranu onda i to pada u vodu..igrači moraju shvatiti, a pogotovo 2 iznad da ih je 12 i da moraju biti kao jedan..jedino tako..a ako nastave ovako bit će ti reprize i u buduće..
a ovi što spominju neke igrače sad, ovaj vani ovaj unutra, lako je biti general poslije bitke..nemožeš na eurobasket voditi 5 klinaca..sad vam ne valja ni Mašić ni Gordić a prizivali ih prije kad je Naletilić bio drugi play ili Adamović! ja sam oduvijek govorio za Gordića da je bezvezan igrač dok ga je ako se dobro sjećam nerminh uvijek gotivio i hvalio ovdje po forumu..
zaključak: svi moraju biti kao jedan i odigrati timsku košarku ili će se događati što se događalo i do sad..Đedović i Teletović će zabiti svoje (i neke zavarati učinkom), potrošiti masu lopti a ono najbitnije, pobjeda, će ostati nekome drugome.