Miske igra šah, a mi gledamo doktora na djeluNoName je napisao/la:To igramo šah večeras?JTS je napisao/la:nema te šta biti strah, Miske igra mozgom .. kilaža nema veze sa pameću
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nece oni nama dati gol.Blaszczykowski je napisao/la:Evo vam tip, pa zaradite štogot - 2:1 (Vedo i Miske).
Sretno vcrs.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Daj tiket da vidimo.NoName je napisao/la:To igramo šah večeras?JTS je napisao/la:nema te šta biti strah, Miske igra mozgom .. kilaža nema veze sa pameću
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:Ziv bio pa i ja to docekao...NoName je napisao/la:Dreameru, jbg, nisam ti ja kriv što si friško oženjen, moju već odavno ne zanimam ni ja a kamoli moji listići![]()
on topic:
Optimista sam pred mec, ali ima i nervoze... Strah me te igre bez klasicnog DM i strah me Misketove forme tj kilaze. Valjda ce biti sve dobro...
SAMO OPTIMIZAM!!!!! ovo dobijamo momci 100%....zivi bili pa vidjeli!!!!!!!!! NEMA PREDAJE!!!!!!!! Ubicemo ih! CISTI KEC KO SUZA, ja sam cak odigro HC1!!!
prevelik optimizam ce nas veceras kostati..slovaci ce barem voditi..you wiil see
Unica grande amore
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Najbolji momenti od 1996 pa sve do 2013
taj video nije dobar za zdravlje, ozbiljno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
recite da sam lud, ali mislim da Liechtenstein može uzeti 1 bod protiv Grčke 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Suza,jeza,ponos super videoGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- NoName
- Kontakt:
Lud si.JTS je napisao/la:recite da sam lud, ali mislim da Liechtenstein može uzeti 1 bod protiv Grčke
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ako ćemo tako, onda može i protiv nas (nedaj Bože). Lopta je okrugla...JTS je napisao/la:recite da sam lud, ali mislim da Liechtenstein može uzeti 1 bod protiv Grčke
ne može
ali ozbiljno, oni će igrati bunker, a niti jedna repka osim nas ih nije nabila .. ne znam da li im je neko dao tri gola uopšte
namučili su i Hrvate, jedva ih dobiše i to pred kraj .. čuda se dešavaju, ja nekako vjerujem da ih mogu sjebat' 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- NoName
- Kontakt:
Ma ja mislim da je konačno vrijeme da i mi pobjedimo, nakon ova dva ubjedljiva poraza vrijeme je da i naši igrači pokažu od čega su napravljeni. Naš selektor bi napokon trebao početi pojedine igrače koristiti na pravi način i graditi tu timsku igru a ne da se sve svodi na individualne akcije. Takodjer, u odbrani moramo stajati čvršće nego u dosadašnjim utakmicama.
Sve mi se pomješalo.

Sve mi se pomješalo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da nisi fulao temuNoName je napisao/la:Ma ja mislim da je konačno vrijeme da i mi pobjedimo, nakon ova dva ubjedljiva poraza vrijeme je da i naši igrači pokažu od čega su napravljeni. Naš selektor bi napokon trebao početi pojedine igrače koristiti na pravi način i graditi tu timsku igru a ne da se sve svodi na individualne akcije. Takodjer, u odbrani moramo stajati čvršće nego u dosadašnjim utakmicama.
Sve mi se pomješalo.
mozeli mi neko rec i ako mi nedaj boze i kisamo sa slovacima i ne osvojimo prvo mjesto kakve su nam sanse da budemo najbolji drugoplasirani.glupo al et bas me interesuje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I ja gledam da ne priča o Aci i njegovim izabranicima, kad ono...Goalgetter je napisao/la:Da nisi fulao temuNoName je napisao/la:Ma ja mislim da je konačno vrijeme da i mi pobjedimo, nakon ova dva ubjedljiva poraza vrijeme je da i naši igrači pokažu od čega su napravljeni. Naš selektor bi napokon trebao početi pojedine igrače koristiti na pravi način i graditi tu timsku igru a ne da se sve svodi na individualne akcije. Takodjer, u odbrani moramo stajati čvršće nego u dosadašnjim utakmicama.
Sve mi se pomješalo.
Bezimeni mi je uvijek bio drag.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja to mislim. Pjanica kao pleya, Miske moze na dvicu a na 3. Lulic, 4. Vedo a kao centar DzekoNoName je napisao/la:Ma ja mislim da je konačno vrijeme da i mi pobjedimo, nakon ova dva ubjedljiva poraza vrijeme je da i naši igrači pokažu od čega su napravljeni. Naš selektor bi napokon trebao početi pojedine igrače koristiti na pravi način i graditi tu timsku igru a ne da se sve svodi na individualne akcije. Takodjer, u odbrani moramo stajati čvršće nego u dosadašnjim utakmicama.
Sve mi se pomješalo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
NoName je napisao/la:Ma ja mislim da je konačno vrijeme da i mi pobjedimo, nakon ova dva ubjedljiva poraza vrijeme je da i naši igrači pokažu od čega su napravljeni. Naš selektor bi napokon trebao početi pojedine igrače koristiti na pravi način i graditi tu timsku igru a ne da se sve svodi na individualne akcije. Takodjer, u odbrani moramo stajati čvršće nego u dosadašnjim utakmicama.
Sve mi se pomješalo.
Kosarka je na "drugom spratu"
P.S. Jesi ovo namjerno uradio ili sta..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma dobar je Bezimeni, jedan od rijetkih koji je preostao od ove stare ''raje''
.
Kad se sjetim Baraza 2009, Eurofije itd....
Kad se sjetim Baraza 2009, Eurofije itd....
da hoce vise izmislit kockaste lopte, mrzim tu izrekumandraX je napisao/la:Ako ćemo tako, onda može i protiv nas (nedaj Bože). Lopta je okrugla...JTS je napisao/la:recite da sam lud, ali mislim da Liechtenstein može uzeti 1 bod protiv Grčke
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.