Moderator/ica: rio_Ferdy88
:O za tebe je bolid kad uzme nekog na pravcu
a kakav je to bolid Ferrarija? stvarno mi nije jasno na sta se ovdje zali, Raikkonen sa svjezim gumama nije mogao da se priblizi Massi - MASSI , a kamoli da ga prestigne.. dok taj "Ferrari" kojeg ima Alonso bez ikakvih problema na pravcu uzeo i Mercedesa i Mclarena i jednog Red Bulla..
treba malo preformulisati recenicu.. bila je prednost na startu, Alonso je imao srece pa mu Grosjean zagradi 3 vozaca i pokloni mu pozicije, ali reci da su kvalifikacije krive jer Alonso u 35 krugova ne moze da sustigne 5-10 sekundi koje ima Vettel je smijesno.. al ne, samo blati po Ferrariju, blati po Vettelu..
isuvise si neintelegentan da bi razumio sta sam htio recidelko je napisao/la::O za tebe je bolid kad uzme nekog na pravcu
a kakav je to bolid Ferrarija? stvarno mi nije jasno na sta se ovdje zali, Raikkonen sa svjezim gumama nije mogao da se priblizi Massi - MASSI , a kamoli da ga prestigne.. dok taj "Ferrari" kojeg ima Alonso bez ikakvih problema na pravcu uzeo i Mercedesa i Mclarena i jednog Red Bulla..
treba malo preformulisati recenicu.. bila je prednost na startu, Alonso je imao srece pa mu Grosjean zagradi 3 vozaca i pokloni mu pozicije, ali reci da su kvalifikacije krive jer Alonso u 35 krugova ne moze da sustigne 5-10 sekundi koje ima Vettel je smijesno.. al ne, samo blati po Ferrariju, blati po Vettelu..'kljucaj temu xD nema vise svrhe ista pricati
Ma Vettel je po meni vec novi sampion i ako to naravno jos nije matematicki gotovo ali fakat ne vjerujem da ovoliku prednost moze izgubiti,danasnju trku sam zeljno iscekivao jer sve najbolje trke ikada u ovom sportu su se desavale na ovoj stazi,kad se samo sjetim onog fenomenalnog preticanja Hakinena tri kruga prije kraja voda mi na usta izadje,ali evo juce je ovo bila najgora trka koju sam ikad gledao u Belgiji a pratim ovaj sport vec 16 godina.Od kad su ukinuli dosipanje goriva za mene je ovaj sport izgubio svaku draz,sad su mi trke mucne al ono bas,Moto Gp je daleko zanimljiviji u svim pogledima.amerosm je napisao/la:Vettel rutinski dosao do pobjede i ubjedljive prednosti kada je poredak sto se tice vozaca u pitanju...
Sada samo treba pametno voziti i zavrsavati utrke medju top 5 i mislim da titula ne bi trebala doci u pitanje, jer ne vjerujem da Alonso moze imati seriju kao Vettel protekle sezone.
Lauda je u analizi za RTL izjavio da misli da je sampionat vec rijesen i da ocekuje da ce Vettel zvanicno postati sampion tri utrke prije kraja sezone - tj. na VN Abu Dhabija.
To su price za malu djecu, Vettel je trenutno broj 1 po svemu, ne razumijem sto vam to toliko smeta, jel vas ka.ra ovaj odvratni španac, pa vam je tako krivo.darker10 je napisao/la:Posjedni tog vozaca u ovakav Ferrari na deveto mejsto startnog grida pa bi vidili sta bi uradio.muXmania je napisao/la:Nevjerovatno kakvog vozaca imaju!darker10 je napisao/la:Nema,opet lose kvalifikacije odlucise,a i da je Alonso bio bolje plasiran tesko da bi nesto uradio.Nevjerovatno je kakav bolid ima Red Bull.
kako vi kazete "stručnjaci", činjenice govore potpuno suprotno.neurofunk je napisao/la:Vettel je odličan vozač ali nije najbolji. Alonso, Kimi i Hamilton ispred.
Izgleda da se još uvijek "pika staž" u formuli što se tiče ocjenjivanja kvaliteta vozačamuXmania je napisao/la:kako vi kazete "stručnjaci", činjenice govore potpuno suprotno.neurofunk je napisao/la:Vettel je odličan vozač ali nije najbolji. Alonso, Kimi i Hamilton ispred.
Najaca staza na svijetuItalia je napisao/la:jedina staza na kojoj prednost ipak dajem Ferarijevcima nego li Raikkonenu, cisto radi atmosfere na podijumu posle utrke
poslije MugellaManuel je napisao/la:Najaca staza na svijetuItalia je napisao/la:jedina staza na kojoj prednost ipak dajem Ferarijevcima nego li Raikkonenu, cisto radi atmosfere na podijumu posle utrke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.