Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 06 sep 2013, 00:30

Uslov za registraciju na forum bi trebao biti završena 4 razreda osnovne škole.Kako diskutovat s nekim ko piše će te?
Consigliere je napisao/la: I sta je dobro u tome? Covjek je s stom ekipom vratio Real tamo gdje mu je mjesto: postao prvak Spanije, osvojio Kup koji je bio drugorazredno takmicenje za nas cijelu deceniju i 3 puta igrali zavrsnicu lige prvaka. Polako se rasura najbolja Realova ekipa od 2002. :roll:
Najbolja ekipa koja je prošle sezone osvojila ništa?
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 sep 2013, 00:33

ne uplići brata tennanta u ovo :geek:
Vođa zna.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 06 sep 2013, 00:34

RealMoudrid je napisao/la:Da si glup ko kuurac.
Hvala.
naprijed rejal

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 sep 2013, 00:42

Sveti je napisao/la:
RealMoudrid je napisao/la:Da si glup ko kuurac.
Hvala.
Nema na čemu. Tu sam da vam objasnim ono što niste shvatili.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 sep 2013, 00:45

LBJ MVP je napisao/la: Najbolja ekipa koja je prošle sezone osvojila ništa?
slika
Modric je jedini dodataak ekipi koja je u sezoni 2011/2012 bila najveca sila u Evropi. Lutrija penala sprijecila ih je da postanu prvaci Evrope a Moua da udje u legendu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 sep 2013, 00:48

Consigliere je napisao/la: Modric je jedini dodataak ekipi koja je u sezoni 2011/2012 bila najveca sila u Evropi. Lutrija penala sprijecila ih je da postanu prvaci Evrope a Moua da udje u legendu.
Bespotreban dodatak.
Kako za samo godinu dana dođoše od najveće sile do ekipe koja izgubi ligu u novembru?
Na prošloj stranici se žališ što je došao Bale da uzima minute Canteranima,a u "najvećoj sili",koja ti ostala u lijepom sjećanju,tačno 0 Canterana dobilo šansu :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 sep 2013, 00:50

Čovjek koji je u historiji Madrida u prvu ekipu prekomandovao najviše canterana ne paše onima koji se zalažu za canterane i španjolizaciju Madrida?!

Objasnite mi logiku.

Hvala.
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 sep 2013, 00:52

LBJ MVP je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: Modric je jedini dodataak ekipi koja je u sezoni 2011/2012 bila najveca sila u Evropi. Lutrija penala sprijecila ih je da postanu prvaci Evrope a Moua da udje u legendu.
Bespotreban dodatak.
Kako za samo godinu dana dođoše od najveće sile do ekipe koja izgubi ligu u novembru?
Na prošloj stranici se žališ što je došao Bale da uzima minute Canteranima,a u "najvećoj sili",koja ti ostala u lijepom sjećanju,tačno 0 Canterana dobilo šansu :?
U svakoj drugoj ligi i Real iz prosle sezone bi bio prvak.... Mi za protivnika ipak imamo Barcelonu, greske ne smije biti.

Kako molim te? Pa kod Mourinha su debitovali i Morata i Jese i Nacho, a povratak Carvajala je dogovoren jos dok je on bio trener... Da ne spominjem fantasticne kupovine mladih igraca za sicu: Ozil, Khedira, Varane...
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 sep 2013, 01:00

Consigliere je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Bespotreban dodatak.
U svakoj drugoj ligi i Real iz prosle sezone bi bio prvak.... Mi za protivnika ipak imamo Barcelonu, greske ne smije biti.

Kako molim te? Pa kod Mourinha su debitovali i Morata i Jese i Nacho, a povratak Carvajala je dogovoren jos dok je on bio trener... Da ne spominjem fantasticne kupovine mladih igraca za sicu: Ozil, Khedira, Varane...
Samo ću reći Bundesliga.

Ja govorim o ekipi koja je osvojila ligu,koji ti nazivaš "najvećom silom".Koliko Canterana je tada igralo?
Ne znam u kojem je svijetu Khedira fantastična kupovina.
RealMoudrid je napisao/la:Čovjek koji je u historiji Madrida u prvu ekipu prekomandovao najviše canterana ne paše onima koji se zalažu za canterane i španjolizaciju Madrida?!

Objasnite mi logiku.

Hvala.
Zahvaljujem na persiranju.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 sep 2013, 01:10

LBJ MVP je napisao/la: Samo ću reći Bundesliga.

Ja govorim o ekipi koja je osvojila ligu,koji ti nazivaš "najvećom silom".Koliko Canterana je tada igralo?
Ne znam u kojem je svijetu Khedira fantastična kupovina.
To je postepen proces koji je vrhunac dozivio prosle sezone kad su Morata i Nacho prekomandovani u prvu ekipu i pokazalo se da se na njih racuna, nesto sto je bilo nezamislivo do tada. Najveca Morinhova pobjeda za vrijeme treniranja Madrida jeste promjena politike kluba, pocelo se sa kupovinom mladih, perspektivnih igraca.. Period koji je zavrsio davanjem 100 miliona eura za Balea...

Ovo za Khediru necu ni da prokomentarisem, vec su te pitati kakav si ti to navijac? I gledas li uopste utakmice kada kritikujes igraca za kojeg je Real odbio ponudu od 40 miliona?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 sep 2013, 01:21

Consigliere je napisao/la: Najveca Morinhova pobjeda za vrijeme treniranja Madrida jeste promjena politike kluba, pocelo se sa kupovinom mladih, perspektivnih igraca..
Samo što je platio nekog 40 miliona da se Xabi može nekad odmoriti i biti spreman za kraj sezone i na kraju sezone Xabi opet bio mrtav.
Isco,Carvajal i Illarra su stari i neperspektivni igrači.
Consigliere je napisao/la: Ovo za Khediru necu ni da prokomentarisem, vec su te pitati kakav si ti to navijac? I gledas li uopste utakmice kada kritikujes igraca za kojeg je Real odbio ponudu od 40 miliona?
Oni platili Fellainija haman 30 miliona i da njihove ponude ozbiljno shvatam :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 sep 2013, 01:34

Prekinucu raspravu jer ne vodi nikuda. Moje misljenje je da ce Perez ponovo naskoditi ekipi ovim kupovanjem na svoju ruku. Klasican primjer je Kaka- neplanski kupljen, skupo placen, previsoka plata s obzirom na zasluge.
Florentino je ekonomista prije svega, i stavlja profit prije sportskog uspjeha, a on moze ovamo izjavljivati sta god hoce. Za to mu treba trener kojem moze narediti a kod Mourinha to nije mogao.
Carlo izjavi jedno, za 2 dana se desava nesto drugo, znaci ima puno manja ovlastenja nego Mou. Strasno sam skeptican u vezo nove sezone. Ima previse nerjesenih pitanja, od golmana do napadaca da bi se ostvario uspjeh, nadam se da grijesim

I @LBJ, ja bi ga stavio na avatar jedino kad bi nam donio Decimu ;)

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 06 sep 2013, 01:55

[youtube][/youtube]

Carvajal postigao gol, autogol i 2 asistencije (u oba pravca je bio na nivou lol :D ), Morata 4 gola i Jese gol... Real pobjedio Austriju
RealMoudrid je napisao/la:slika
To je to! :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 sep 2013, 02:28

Consigliere je napisao/la:Prekinucu raspravu jer ne vodi nikuda. Moje misljenje je da ce Perez ponovo naskoditi ekipi ovim kupovanjem na svoju ruku. Klasican primjer je Kaka- neplanski kupljen, skupo placen, previsoka plata s obzirom na zasluge.
Florentino je ekonomista prije svega, i stavlja profit prije sportskog uspjeha, a on moze ovamo izjavljivati sta god hoce. Za to mu treba trener kojem moze narediti a kod Mourinha to nije mogao.
Carlo izjavi jedno, za 2 dana se desava nesto drugo, znaci ima puno manja ovlastenja nego Mou. Strasno sam skeptican u vezo nove sezone. Ima previse nerjesenih pitanja, od golmana do napadaca da bi se ostvario uspjeh, nadam se da grijesim

I @LBJ, ja bi ga stavio na avatar jedino kad bi nam donio Decimu ;)
Neće biti neki problem biti uspješniji od Mourinha.Koji i sa svim tim ovlastima koje si nabrojao je uzeo samo jednu ligu.

Diego je jedini problem u ovoj ekipi,ali ima o tome par dobrih postova na našem forumu.Mrsko mi sad kopirati.
Zašto je napadač nerješeno pitanje?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 sep 2013, 08:55

vjerovatno zato sto su benzema i panjina djelili minute prosle godine a benzema igra odlicno sam ove godine :lol: neki ljudi i dalje cini mi se komentarisu real madrid od prosle godine, probudite se malo, obrisat te oci, krmelje izvaditi i u nove pobjede, sezona je 2013/2014 :D kada se iker vrati na gol (i varane oporavi skroz, sto je manje bitno trenutno jer su pepe i ramos solidni) potreba za nerviranje i brigu ce biti svedena na minimum minimuma, da se razumijemo lopez dobro brani ali iker je iker, iker je simbol reala, lopez je simbol samo svoje blize familije
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 sep 2013, 10:49

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 sep 2013, 11:02

LBJ MVP je napisao/la: Zašto je napadač nerješeno pitanje?
Kako nije? Prodan Pipita, doveden niko. Morata je strasan talenat ali tesko da ce mu se dati prilika u ozbiljnijim utakmicama. Ostaje samo nervozni Benzema.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 06 sep 2013, 11:11

Ja ne mogu da vjerujem kako ti sam sebi skaces u stomak. Pa zar zaista I ocekujes da Morata koji realno jos nije izrastao u prvotimca bude ispred Benzeme? Koga ti sad ovdje branis, koga kudis, ja te ne mogu da pohvatam vise :-? Murinjo je istina preporodio Madrid, i za mene je jos uvijek najbolji trener na svijetu, ali covjek sto se tice cantere apsolutno nista posebno nije uradio, osim naravno logicnog stavljanja nekoliko talenata na klupu za zamjene, koji su ionako dobivali priliku na kapaljku.

Sent from my 2phone Smart
naprijed rejal

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 sep 2013, 12:26

Ko govori o Morinhu i omladincima? Covjek je pitao, zasto je pitanje napadaca ostalo nerijeseno i dobio je odgovor. Sta ti lupas?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 sep 2013, 13:10

Benzema je idealan za napadaca u Realu. Realu treba profil napadaca koji ne trosi previse lopti i koji jednako asistira i pogadja, a to je Benzema.

Morata daje dodatnu sirinu jer je on drugaciji tip igraca, dosta radi u defanzivi a fizicki izrasta u dominantan tip napadaca. Jese i Ronaldo mogu igrati spica. Ova ekipa je potpuna i niko, osim zamjene Siqueira-Coentrao, nije potreban.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.