Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Jest, vala. Samo se čovjek čudi kad uđe na teren, ništa mu jasno nije.PeteDunham je napisao/la:Sjetih se i Tomislava Tomovića, kao i Teri Kestla, pa i oni bi i dalje bili bolji od pola ekipe... Bavcica jedino za maskotu postaviti sa onom ružnom facom i grimasama, kad god fuli koš neko mu kriv al priznajem da me u svom ovom rasulu par puta nasmijao večeras
Imao je i Teri ispada upravu si, al' je to znao nadoknaditi... Boga mi Zacka su previše digli, pofinu je imao minutažu a 0 poena, stvarno amaterski..4stringsonly je napisao/la:Jest, vala. Samo se čovjek čudi kad uđe na teren, ništa mu jasno nije.PeteDunham je napisao/la:Sjetih se i Tomislava Tomovića, kao i Teri Kestla, pa i oni bi i dalje bili bolji od pola ekipe... Bavcica jedino za maskotu postaviti sa onom ružnom facom i grimasama, kad god fuli koš neko mu kriv al priznajem da me u svom ovom rasulu par puta nasmijao večeras
Nemoj zezati, znaš da je i Teri znao praviti budalaštine i gubiti lopte bezveze.
Tomovic nikad nije ni mogao igrati za repku, nit je igrao...Ali bi nam u ovoj ekipi dobro dosli npr. Ikonic, Z.Jovanovic, Djurasovic(jest da je solidan igrac, al je u odbrani dobar i bori se za skokove), pa npr. Bailey umjesto Wrighta(nezz da li je za koju igrao...), pa Planinic i Ramljak(steta sto odose kod komsija), pa ovi iz juniorske Nurkic,Buza,Vrabac ako nista da sjede ko Sinanovic i Pasalic, ne bi nas vise obrukali sigurno...PeteDunham je napisao/la:Imao je i Teri ispada upravu si, al' je to znao nadoknaditi... Boga mi Zacka su previše digli, pofinu je imao minutažu a 0 poena, stvarno amaterski..4stringsonly je napisao/la:Jest, vala. Samo se čovjek čudi kad uđe na teren, ništa mu jasno nije.PeteDunham je napisao/la:Sjetih se i Tomislava Tomovića, kao i Teri Kestla, pa i oni bi i dalje bili bolji od pola ekipe... Bavcica jedino za maskotu postaviti sa onom ružnom facom i grimasama, kad god fuli koš neko mu kriv al priznajem da me u svom ovom rasulu par puta nasmijao večeras
Nemoj zezati, znaš da je i Teri znao praviti budalaštine i gubiti lopte bezveze.
Ti se prije svega moras sjetit Imamovica i klike oko te klike. Tek nakon njega i njih dolaze sa tvoje strane navedeni slucajevi ..Kobe Bryant je napisao/la:Gledam Slovenija - Španija , vidim kako su Edo Murić i Mirza Begić jedni od glavnih igrača onda se sjetih i Emira Preldžića i kako bi bili i više nego solidni na ovom EP sa tim igračima .... njima nemam šta zamjeriti bili su mladi , ali im se naje*em svega njihovim roditeljima , oni su krivi , a usput da se sjetim familije i Seferoviću , Haliloviću , Srni, Ibrahimoviću ....
jel to sa sa autocorect na mobitelu , ako mi ima sta gore od toga....samson je napisao/la:Ti se prije svega moras sjetit Imamovica i klike oko te klike. Tek nakon njega i njih dolaze sa tvoje strane navedeni slucajevi ..Kobe Bryant je napisao/la:Gledam Slovenija - Španija , vidim kako su Edo Murić i Mirza Begić jedni od glavnih igrača onda se sjetih i Emira Preldžića i kako bi bili i više nego solidni na ovom EP sa tim igračima .... njima nemam šta zamjeriti bili su mladi , ali im se naje*em svega njihovim roditeljima , oni su krivi , a usput da se sjetim familije i Seferoviću , Haliloviću , Srni, Ibrahimoviću ....
To mi najvise smeta na ovom eurobasketu. Jednostavno se moralo nac' mjesta barem za Nurkica, ako ne i za Buzu. Mogli su da budu taj 11 i 12 igrac(ionako vise od 7-8 i ne igra) pa da skupe dragocjeno iskustvo. Od Bavcica tesko da bi mogli bit' gori..sigurnoable je napisao/la:Ne treba nama ni Wright ni Lance williams, mi imamo Nurkica, Vrabca mladog Djedovica i Emira Sulejmanovica.Ovim igracima ako se da sansa i skupe odredjenu kolicinu iskustva mi mozemo da budemo jedni od favorita na eurobasketima ali to ozbiljno govorim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.