Hahahhaha vala bas. O cemu se sve ovdje nece raspravljati.Cartman je napisao/la:Ma neka nam nadimak bude p.ederi, samo da je otic u Brazil.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hahahhaha vala bas. O cemu se sve ovdje nece raspravljati.Cartman je napisao/la:Ma neka nam nadimak bude p.ederi, samo da je otic u Brazil.
Yebiga, moramo igrat na gol vise, takva nam je ekipa jednostavno. U svakom slucaju sam siguran da se Slovaci ne mogu odbranit od nasih napada 90 minuta, nema sanse.Goalgetter je napisao/la:Samo se pitam kako sa ovakvom ofanzivno orijentisanom sredinom zaustaviti Hamsika. Vidjet' cemo, vjerujem da Pape zna sta radi.
Ali imam tako neki ruzan predosjecaj da cemo se pravo namuciti sa Slovacima, i da cemo primiti gol.
Goalgetter je napisao/la:Samo se pitam kako sa ovakvom ofanzivno orijentisanom sredinom zaustaviti Hamsika. Vidjet' cemo, vjerujem da Pape zna sta radi.
Ali imam tako neki ruzan predosjecaj da cemo se pravo namuciti sa Slovacima, i da cemo primiti gol.
U pravu si. Jos je plus sto igramo kod kuce, pa i protiv Spanaca smo na BP stvorili masu prilika, doduse protiv svakog protivnika dosada. Jedino da se zatvore kao Bjelorusi, sto sumnjam, jer moraju na pobjedu kao i mi, tako da cemo ofanzivno morati pogazati snagu.Cartman je napisao/la:Yebiga, moramo igrat na gol vise, takva nam je ekipa jednostavno. U svakom slucaju sam siguran da se Slovaci ne mogu odbranit od nasih napada 90 minuta, nema sanse.
Ne bih rekao negativan, samo malo pesimistican i sa losim predosjecajem, ali proce to. Do nervoze jeYucca je napisao/la:Ti si covjece od juce totalno negativanGoalgetter je napisao/la:Samo se pitam kako sa ovakvom ofanzivno orijentisanom sredinom zaustaviti Hamsika. Vidjet' cemo, vjerujem da Pape zna sta radi.
Nakon one partije Bevaba danas, bolje ti je da se ne javljas jedno mjesec dana.legenda reala je napisao/la:Yuca
Njih dvojica su ti skijaši, kad su oni znali igrati lopte![]()
Vidim ja da je tebi milo što je on podbacio, šta sutra gledaš Norveška-Kipar ili BIH-SlovačkaCartman je napisao/la:Nakon one partije Bevaba danas, bolje ti je da se ne javljas jedno mjesec dana.legenda reala je napisao/la:Yuca
Gledam Gorazde-Nevesinje.legenda reala je napisao/la:Vidim ja da je tebi milo što je on podbacio, šta sutra gledaš Norveška-Kipar ili BIH-SlovačkaCartman je napisao/la:Nakon one partije Bevaba danas, bolje ti je da se ne javljas jedno mjesec dana.legenda reala je napisao/la:Yuca
![]()
Nema ti Nevesinje ekipuCartman je napisao/la: Gledam Gorazde-Nevesinje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.