Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

JHam
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la JHam » 05 sep 2013, 21:12

Ja evo predlazem da McGee-a zovnu u repku, ako nista nebi nam skokova i odbrane falilo, dok nije zaigrao za Filipine(valjda se tako pise :roll: :roll: )...

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 05 sep 2013, 21:15

Sjetih se i Tomislava Tomovića, kao i Teri Kestla, pa i oni bi i dalje bili bolji od pola ekipe... Bavcica jedino za maskotu postaviti sa onom ružnom facom i grimasama, kad god fuli koš neko mu kriv al priznajem da me u svom ovom rasulu par puta nasmijao večeras :)
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 05 sep 2013, 21:16

PeteDunham je napisao/la:Sjetih se i Tomislava Tomovića, kao i Teri Kestla, pa i oni bi i dalje bili bolji od pola ekipe... Bavcica jedino za maskotu postaviti sa onom ružnom facom i grimasama, kad god fuli koš neko mu kriv al priznajem da me u svom ovom rasulu par puta nasmijao večeras :)
Jest, vala. Samo se čovjek čudi kad uđe na teren, ništa mu jasno nije.
Nemoj zezati, znaš da je i Teri znao praviti budalaštine i gubiti lopte bezveze.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 05 sep 2013, 21:19

4stringsonly je napisao/la:
PeteDunham je napisao/la:Sjetih se i Tomislava Tomovića, kao i Teri Kestla, pa i oni bi i dalje bili bolji od pola ekipe... Bavcica jedino za maskotu postaviti sa onom ružnom facom i grimasama, kad god fuli koš neko mu kriv al priznajem da me u svom ovom rasulu par puta nasmijao večeras :)
Nemoj zezati, znaš da je i Teri znao praviti budalaštine i gubiti lopte bezveze.
Imao je i Teri ispada upravu si, al' je to znao nadoknaditi... Boga mi Zacka su previše digli, pofinu je imao minutažu a 0 poena, stvarno amaterski..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 sep 2013, 21:22

Bavke dodaje loptu saigracima na klupi u pola napada :lol: još se cudi zasto je prekinut napad ko biva imao je dobar nijjet.

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 05 sep 2013, 21:27

[/quote]
Nemoj zezati, znaš da je i Teri znao praviti budalaštine i gubiti lopte bezveze.[/quote]

Imao je i Teri ispada upravu si, al' je to znao nadoknaditi... Boga mi Zacka su previše digli, pofinu je imao minutažu a 0 poena, stvarno amaterski..[/quote]

Zack je jedini odigrao zadnje tri pripremne kako treba, imao po 60-70% šuta. Ne znam šta mu bi danas. Ubio ga mali Marković.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 05 sep 2013, 21:29

PeteDunham je napisao/la:
4stringsonly je napisao/la:
Imao je i Teri ispada upravu si, al' je to znao nadoknaditi... Boga mi Zacka su previše digli, pofinu je imao minutažu a 0 poena, stvarno amaterski..
Tomovic nikad nije ni mogao igrati za repku, nit je igrao...Ali bi nam u ovoj ekipi dobro dosli npr. Ikonic, Z.Jovanovic, Djurasovic(jest da je solidan igrac, al je u odbrani dobar i bori se za skokove), pa npr. Bailey umjesto Wrighta(nezz da li je za koju igrao...), pa Planinic i Ramljak(steta sto odose kod komsija), pa ovi iz juniorske Nurkic,Buza,Vrabac ako nista da sjede ko Sinanovic i Pasalic, ne bi nas vise obrukali sigurno...

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 05 sep 2013, 21:35

Ne gledam na to jel mogao igrati za repku ili nije, samo kažem svoje mišljenje i ono što bi ja volio da vidim na terenu. Ikonić institucija, ako ništa dobili bi više poena što se tiče trica, takođe brz je i dobar je u skoku. Adin Vrabac ako nastavi ovako bi mogao biti jedna veoma bitna karika u budućnosti. Imamo mi omladinu, talentovanu, samo što ili odu da igraju za drugu zemlju ili jednostavno negdje nestanu kao da nisu ni postojali. Treba tu još ulaganja, truda, ali hajde iza najjače kiše sunce najviše sija...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 05 sep 2013, 21:42

slika

Sta je ovde pisac mislio reci?? Ovo pripremadjedovic zanemarite :lol: :lol:

Izgleda da je Djedovic jedan od rijetkih koji je pretrpio poraz, dok su ostali nasi igraci slavili :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 sep 2013, 22:01

Kao da Lance Wiliams ne bi dosad zaigrao za nas da je mogao, igrao je za U18 SAD-a nekad davno i nema valjda pravo igrati, dok bi se sve to izganjalo s Amerima da ga puste, trebalo bi dugo vremena ;)

A Tomović je play koji ni slobodno ne može pogoditi o čemu dalje da pričamo, smješno je i spominjati njega u kontekstu reprezentacije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 sep 2013, 22:07

igra je bila od solidne do katastrofalne pa do solidne

najveci uzrok je tome sto od udarnog trojca za sada je samo djedovic na nivou, dok je teletovic dosao nespreman ali sa stavom velike zvijezde (po meni samim tim pokazao da to nije i pokazao nepostovanje prema reprezentaciji i nama koji smo ga toliko bodrili ipratili), ali opet ima prolaznu ocjenu jer ipak nesto uradi, ali najvece razocaranje za sada je wright
ja sam se toliko radovao jer sam mislio da smo i mi uboli naseg bo maceleba, kada ono covjek jednostavno nezinteresovan
pa pobogu ako se nesto desilo i neko te uvrijedio, budi onda barem profesionalac i odigraj kako treba

znaci od sutra do zadnje utakmica svaka je biti ili nebiti
e pa stara poslovica kaze u muci se junaci prepoznaju i dodati cu jos jednu staru koju je rekla majka spartanca: evo ti tvoj stit i vrati se sa njim ili na njemu
isto tako kazem odigrajte kako ste igrali protiv gruzije u gruziji i oprostiti cu vam i poraz

PS
.ebo vas bavcic sta ga vise pljujete covjek je dosao opet da igra i igra zamjenu teletovicu i u tom periodu se bori iznudjuje faulove i igra odbranu daleko bolje nego teletovic
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 sep 2013, 22:32

Gledam Slovenija - Španija , vidim kako su Edo Murić i Mirza Begić jedni od glavnih igrača onda se sjetih i Emira Preldžića i kako bi bili i više nego solidni na ovom EP sa tim igračima .... njima nemam šta zamjeriti bili su mladi , ali im se naje*em svega njihovim roditeljima , oni su krivi , a usput da se sjetim familije i Seferoviću , Haliloviću , Srni, Ibrahimoviću ....

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 sep 2013, 22:43

Kobe Bryant je napisao/la:Gledam Slovenija - Španija , vidim kako su Edo Murić i Mirza Begić jedni od glavnih igrača onda se sjetih i Emira Preldžića i kako bi bili i više nego solidni na ovom EP sa tim igračima .... njima nemam šta zamjeriti bili su mladi , ali im se naje*em svega njihovim roditeljima , oni su krivi , a usput da se sjetim familije i Seferoviću , Haliloviću , Srni, Ibrahimoviću ....
Ti se prije svega moras sjetit Imamovica i klike oko te klike. Tek nakon njega i njih dolaze sa tvoje strane navedeni slucajevi ..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 05 sep 2013, 22:51

Ja znam da smo mi mogli upecat ovog Tyrese Ricea prije vrajta al petrovic je inzistirao na vrajtu... Ove 2 utakmice neprepoznatljiv bas me iznenadio ne znam sta je u pitanju nadam se da ce bit bolje. Ma mi smo bez sanse i da mozemo uzet ove 2 a i u to cisto sumnjam nema boga da uzmemo litvu . Ne zato sto su bolji nego zato sto mi te utakmice nikad ne dobijamo i to je to. Pokusat pobjedit nekog da se ne sramotimo. Danas su 3 igraca pokazala kako se bori ovo ostalo nista , mirza mi izgleda tako sporo u napadu ne znam zasto kao da se udebljao da igra ispod kosa i sam ne zna sta da radi dal da ide pod kos il da igra ko prije. Nikakva kritika danas se borio ko lav u odbrani al tanak u napadu doduse dok muha nije uso mi i nismo znali postavit napad za njegova istrcavanja tako da je suvisno kritikovat bilo koga. Krivac je jasno poznat ali neka nema veze... Ja cu radje gledat buzu kako se muci i prima 20 poena nego sutala koji stvarno lose igra uz to i ne pokusava da igra bolje ili mozda jednostavno ne zna. Pod hitno se bacit na rijesavanja slucaja sulejmanovic , nadam se da ce jusuf imat breakout sezonu. Cekamo mladog djedovica ako bude borben ko brat ne brinem se nista. Sve u svemu imamo kvalitetnu podlogu koja ce doc na svoje za nekih 3-5 godina. Ukoliko markovic bude biljezio ovako fine rezultate mislim da bi bio red da mu se da mjesto selektora i to je to. Danas sam psovao sve od reda sutra rastereceno gledam a ako ovako krenu opet lagano gasim tv jednostavno nemam zivce za istu pricu vec 20 godina i to je to. Svima svaka cast al ja da sam u kozi pojedinih sam bi nakon ovoga rekao da nema potrebe da se dalje racuna na mene...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 05 sep 2013, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 sep 2013, 22:52

samson je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Gledam Slovenija - Španija , vidim kako su Edo Murić i Mirza Begić jedni od glavnih igrača onda se sjetih i Emira Preldžića i kako bi bili i više nego solidni na ovom EP sa tim igračima .... njima nemam šta zamjeriti bili su mladi , ali im se naje*em svega njihovim roditeljima , oni su krivi , a usput da se sjetim familije i Seferoviću , Haliloviću , Srni, Ibrahimoviću ....
Ti se prije svega moras sjetit Imamovica i klike oko te klike. Tek nakon njega i njih dolaze sa tvoje strane navedeni slucajevi ..
jel to sa sa autocorect na mobitelu , ako mi ima sta gore od toga....

Ma dobro ima i to tvoje uporiste , i fudbalski i kosarkaski savez su nam prije vodili budale i kriminalci, sada se promijnila stvar, ALI
Uvjek se sjeti npr. Pjanica koji nezna ni pricati nas jezik ali mu je babo usadio to da igra svim srcem za BiH i masu drugih....

TO SE NOSI OD KUĆE , a ove familije gore navedene nemaju ni grama ljubavi prema zemelji i nek se napuse kolektivno ....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 sep 2013, 23:00

Igraju li sutra,i ako da skim ukoliko sati poklapal se sa fudbalom

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 05 sep 2013, 23:04

Sutra igramo protiv Crne Gore u 14:30 !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 sep 2013, 23:10

Premoćno mi je kako se neki nađu da brane Edu Bavčića.To,kao tu je kad treba,igra obranu.
Jašta će nego biti tu kad nema kluba,odmoran i čio.
On i Zack su fenomenalan duo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 05 sep 2013, 23:35

Ne treba nama ni Wright ni Lance williams, mi imamo Nurkica, Vrabca mladog Djedovica i Emira Sulejmanovica.Ovim igracima ako se da sansa i skupe odredjenu kolicinu iskustva mi mozemo da budemo jedni od favorita na eurobasketima ali to ozbiljno govorim

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 05 sep 2013, 23:38

sigurnoable je napisao/la:Ne treba nama ni Wright ni Lance williams, mi imamo Nurkica, Vrabca mladog Djedovica i Emira Sulejmanovica.Ovim igracima ako se da sansa i skupe odredjenu kolicinu iskustva mi mozemo da budemo jedni od favorita na eurobasketima ali to ozbiljno govorim
To mi najvise smeta na ovom eurobasketu. Jednostavno se moralo nac' mjesta barem za Nurkica, ako ne i za Buzu. Mogli su da budu taj 11 i 12 igrac(ionako vise od 7-8 i ne igra) pa da skupe dragocjeno iskustvo. Od Bavcica tesko da bi mogli bit' gori..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.