BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Joj da hocemo i sutra izgubiti pa da se rahat samoubijem
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
[/quote]
Pa prije toga yebo ga ti. I mladi su danas izgubili. Kako god, nije vazno. Je li vam 5 godina? Ukleto Kosevo, kad ovi izgube ovi pobjede. Jao, jao. Dobijete li infarkt kad vidite da crna macka prelazi cestu?[/quote]
Smiri nervozu sutra pobjeđujemo jer su danas mladi izgubili
Pa prije toga yebo ga ti. I mladi su danas izgubili. Kako god, nije vazno. Je li vam 5 godina? Ukleto Kosevo, kad ovi izgube ovi pobjede. Jao, jao. Dobijete li infarkt kad vidite da crna macka prelazi cestu?[/quote]
Smiri nervozu sutra pobjeđujemo jer su danas mladi izgubili

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
Vidi ovo! : Susic jeste dosta podigao euforiju, ali izjavom Vede vid se da su igraci spusteni sto je najbitnije, sad hocemo li se mi ili Susic dignuti nije vazno...
Jos nesto...od sutrasnje utakmice, pa i one u Zilini, odnosno odlaska na SP zavisi sportska sudbina cijele BiH. Kad bi otisli na jedno veliko prvenstvo siguran sam da bi i u drugim sportovima dobili na samopouzdanju, pa nas nece dobivati Latvija, Finska, USA, Gana, Katar, ... Ipak bi se culo za nas. Zato, ZMAJEVI - U VASIM JE RUKAMA (nogama) BiH
Jos nesto...od sutrasnje utakmice, pa i one u Zilini, odnosno odlaska na SP zavisi sportska sudbina cijele BiH. Kad bi otisli na jedno veliko prvenstvo siguran sam da bi i u drugim sportovima dobili na samopouzdanju, pa nas nece dobivati Latvija, Finska, USA, Gana, Katar, ... Ipak bi se culo za nas. Zato, ZMAJEVI - U VASIM JE RUKAMA (nogama) BiH
Ja nikad mirniji pred utakmicu zato sto mi nikad bolje nismo igrali.
2 : 0 Vedad rjesava utakmicu sa dva gola.
2 : 0 Vedad rjesava utakmicu sa dva gola.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Za ove dvije godine koliko je selektor mi smo vidjeli i Susica kako se formira u ozbiljnog selektora. Uvijek je on bio ozbiljan ali na njemu se vidi da je i on sa repkom mnogo toga naucio i meni se to kod njega najvise svida. Sto je covjek voljan priznati da mozda nije najbolji i trudi se da nauci i on nesto novo sa nasom repkom. Nikad (do sad
) nije dizao euforiju javno ali siguran sam da svi igraci znaju koliko Safet vjeruje u njih i na sta je sve spreman zbog njih.
Sutra ako Bog da pobjeda.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Atmosfera u našem taboru je dobra, a igrači i navijači nestrpljivo čekaju sutrašnji susreti u kojem se svi nadaju pobjedi naše selekcije.
Reprezentativac Mensur Mujdža je prije treninga kazao novinarima da Slovačka ima odlične igrače, ali da to ne znači da ih ne možemo savladati.
"Pokušavamo se spremiti kako bismo mogli dati svoj maksimum u sutrašnjoj utakmici i tako se pobjedom približiti plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Reprezentacija Slovačke je sastavljena od kvalitetnih pojedinaca, koji igraju u dobrim klubovima i standardni su prvotimci. Očekujem tešku utakmicu, ali i našu pobjedu", kazao je Mujdža.
U svim izjavama nasih igraca se kaze da ce biti tesko tako da apsolutno nema kod njih nikakve euforije oni su ozbiljni i motivisan da pobjede to je najvaznije
Reprezentativac Mensur Mujdža je prije treninga kazao novinarima da Slovačka ima odlične igrače, ali da to ne znači da ih ne možemo savladati.
"Pokušavamo se spremiti kako bismo mogli dati svoj maksimum u sutrašnjoj utakmici i tako se pobjedom približiti plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Reprezentacija Slovačke je sastavljena od kvalitetnih pojedinaca, koji igraju u dobrim klubovima i standardni su prvotimci. Očekujem tešku utakmicu, ali i našu pobjedu", kazao je Mujdža.
U svim izjavama nasih igraca se kaze da ce biti tesko tako da apsolutno nema kod njih nikakve euforije oni su ozbiljni i motivisan da pobjede to je najvaznije

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ono je Sajo izjavio da digne malo navijace na ulice sutra jer su i oni krenuli njegovim ozbiljnim putem.
Realnost je za igrace,efuroija za navijace.
Realnost je za igrace,efuroija za navijace.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako sam nekakav nervozan u pizdu materinu...šta će tek sutra bit'. 

- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Kakve su ovo seljacke fore s ovim zmajevima? Pa nismo hebeni kinezi, mi smo uvijek bili I ostali LJILJANI ZLATNI, evo vec 1000 godina kakvi zmajevi I ostale gluposti.IlPrincipe je napisao/la:
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako i ovo popusimo sutra ima da izvrsim harakiri
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kakav strah u Hamšika
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
muXmania je napisao/la: Kakve su ovo seljacke fore s ovim zmajevima? Pa nismo hebeni kinezi, mi smo uvijek bili I ostali LJILJANI ZLATNI, evo vec 1000 godina kakvi zmajevi I ostale gluposti.

Nazalost ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nazalost Zmaj od Bosne nekima izgleda nije dio historije. Uvijek gledate negativno, a ima i pozitivno.
@JerryLouise Trebao bi. Nema ja mislim kod nas numerisano tako da uvijek stane ko gdje hoce.
@JerryLouise Trebao bi. Nema ja mislim kod nas numerisano tako da uvijek stane ko gdje hoce.
Celik!3,2,2.
Husein-kapetan Gradaščević-ZMAJ OD BOSNE, kako se najčešće sam nazivao i potpisivao, rođen je u Gradačcu 1802 godine.
Jedan je od pokretača pobune Bošnjaka za autonomiju Bosne, a od 1831 godine je i njen vođa. Predvodeći Bosansku vojsku od preko 25 000 vojnika, u borbi protiv Sultana, na Kosovu nanosi poraz Velikom Veziru i Sultanovoj vojsci.
Poslije ovih uspjeha Bošnjaci ga postavljaju da upravlja Bosnom. Bosanska autonomija biva i formalno uspostavljena 12.septembra 1831 godine u Sarajevu, poslije cega Bosanska vojska ponovo ulazi u rat sa Sultanom, te doživljava veliki poraz u mjestu Pale, kraj Sarajeva 31. maja 1832 godine, ali sama pobuna biva ugašena tek 1850 godine.
Jedna vrlo zanimljiva izjava se pripisuje Husein-kapetanu, koju je izrekao u to vrijeme, a govori o njegovoj neustrašivosti, a pomalo i o Bosanskom humoru.
Upitan: ”Zar se ne boji dići oružje na Tursku Imperiju!??”
Husein-kapetan je odgovorio: "Boga se bojim malo, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga!!”
Slamanje pokreta za autonomiju Bosne se pripisuje najviše nelojalnosti i prelaženju na Sultanovu stranu Ali-age Rizvanbegovića i Smail-age Čengića.
Husin-kapetan Gradaščević se povlači u Austriju, a umro je 17. avgusta 1834 godine, tako što je bio otrovan u Carigradu.
Podigao je mnogo zadužbina, izgradio je čuvenu Džamiju "Husejniju" u Gradačcu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Problemi sa smogom u Zenici su gori nego sto sam mislio...IlPrincipe je napisao/la:
Ma qrac su oni na to mislili kad su smisljali novi naziv.
To je bilo samo da se sklone Ljiljani sto brze kao oficijalni nadimak naseg tima.
Ovo se djeci svidja i prihvati je i ostatak naroda pa hajd...
Svi neka zivotinja mocna pa hajmo i mi.
To je bilo samo da se sklone Ljiljani sto brze kao oficijalni nadimak naseg tima.
Ovo se djeci svidja i prihvati je i ostatak naroda pa hajd...
Svi neka zivotinja mocna pa hajmo i mi.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 05 sep 2013, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo bi dobro da se informišeš i ti i ostali. "Zmajevi" je oficijelni "nadimak" za našu reprezentaciju. Liljani zlatni su ti usko vezani za rat ovaj, a pošto državu dijeliš s nekim s kim si ti ili tvoji ratovali, onda normalno to ne može. Po Ustavu u državi imaš (abecednim redom) Bošnjake, Hrvate i Srbe, zamisli da nam reprezentacija ima "nadimak" hrvatskog ili srpskog ratnog simbola? Historiju znam i više nego što misliš, i znam da je ljiljan naš simbol od Kotromanića ili čak bana Kulina, ali rat je uradio svoje.muXmania je napisao/la:Kakve su ovo seljacke fore s ovim zmajevima? Pa nismo hebeni kinezi, mi smo uvijek bili I ostali LJILJANI ZLATNI, evo vec 1000 godina kakvi zmajevi I ostale gluposti.IlPrincipe je napisao/la:
Ne bi Dzeko i kompaniji sutra bio u kozi, ako sutra izgube popljuvat i objesit ce ih njihovi vjerni navijaci. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Zmajevi od Bosne sutra imaju veliki ispit,nadam se da ce ga uspjesno savladati jer ipak je u pitanju veliki ulog,odlazak na SP U Brazil! po ko zna koji put ponavljam,trebamo ozbiljno shvatiti ovaj dvomec sa Slovackom,jer oni imaju 4-5 odlicnih pojedinaca,iako kao kolektiv nisu nesto.... nasi Zmajevi su spremniji nego ikad,pucaju od snage,i aBd pametnom igrom ocekujem najbolje od sutrasnje utakmice! samo hrabro i dati sve od sebe,pa ce i rezultat doci....nakon dugo vremena imamo i odlicnu klupu tako da ako zagusti ima ko uci i preokrenuti rezultat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.