Odigrala i ponizena.sedra je napisao/la:igra li mlada refka danas?
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
ako se po "jutru" dan poznaje sutra nam se dobro ne piše
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Igrali, proveli se kao i kosarkasi.sedra je napisao/la:igra li mlada refka danas?
Ova sportska sedmica nam je katastrofalno krenula. Nadam se da ce nas bar sutra obradovati.
Nista Susic samo treba igracima prikazat danasnje rezultate nasih selekcija i reci da ce bit kolektivnih suicida ako i oni kiksaju
Osramotise nas danas posteno

Osramotise nas danas posteno

- Goalgetter
- Kontakt:
Izgubili kosarkasi i mlada reprezentacija, i sad se A-Repka nece dobro provesti?
.
Mislim da je i ''bolje'' ovako (naravno nisam prizeljkivao poraze), ali ovo je sigurno malo spustilo euforiju, ne mogu zamisliti scenario da su kosarkasi dobili i mladi dobili Madjare, mislim da bi prokljucalo od euforije.

Mislim da je i ''bolje'' ovako (naravno nisam prizeljkivao poraze), ali ovo je sigurno malo spustilo euforiju, ne mogu zamisliti scenario da su kosarkasi dobili i mladi dobili Madjare, mislim da bi prokljucalo od euforije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znaci, Dzumhur, kosarkasi i mladi izgubili. Po ovome lose nam se pise 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ne piše, u nas uvijek ide ovako pet neuspjeha pa 2-3 uspjeha pa euoforija pa onda opet nekoliko neuspjeha i sve tako u krugUnofficialpage je napisao/la:Znaci, Dzumhur, kosarkasi i mladi izgubili. Po ovome lose nam se pise

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam upamtio uvijek ako mladi izgube ovi pobjeđuju ili obrnuto 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Sušić je sazrio nenormalno puno ove dvije godine kao trener repke, vidi se po izjavama. Sve je tip top, pravi pristup i uvjeren sam u pobjedu sutra. Vedo će im presuditi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Ne piše, u nas uvijek ide ovako pet neuspjeha pa 2-3 uspjeha pa euoforija pa onda opet nekoliko neuspjeha i sve tako u krugUnofficialpage je napisao/la:Znaci, Dzumhur, kosarkasi i mladi izgubili. Po ovome lose nam se pise
Haha i to sto kazes.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Fakat si dobro upamtio, mladi nisu izgubili od novembra 2011, a seniori od juna 2012. Znaci slabo pamtis.adisice je napisao/la:Ja sam upamtio uvijek ako mladi izgube ovi pobjeđuju ili obrnuto
Molim vas, kakve yebene veze ima kosarka, mlada repka i pizda materina sa utakmicom sutra?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Raja, imam jedno pitanje, imam 4 zapada i na 2 pise ulaz C a druge 2 pise ulaz D.
Sad bi htjeo da znam hocemo li nas 4 moci stojati jedni kraj drugih?
Posto kontam da na zapadu nema nikakvih mreza itkd.
Hvala unaprijed.
Sad bi htjeo da znam hocemo li nas 4 moci stojati jedni kraj drugih?
Posto kontam da na zapadu nema nikakvih mreza itkd.
Hvala unaprijed.
- Consigliere
- Kontakt:
Mozda je sazrio kao trener ali nastupi kao ovaj danas su sasvim nepotrebni i, moram reci, glupi. Sjetite se samo naseg gostovanja protiv Norveske prije 5-6 godina kad smo mi skoro izgubili sanse za baraz a oni se borili za prvo mjesto. Pocele su izjave tipa: popravicemo gol razlike, lagana utakmica itd.. I sta se desi: mi sa B ekipom odigramo fantasticnu i nadahnutu utakmicu da Norvezani nisu znali sta ih je snaslo. Dijelom smo bili motivirani njihovim potcjenjivackim pristupomWisey je napisao/la:Sušić je sazrio nenormalno puno ove dvije godine kao trener repke, vidi se po izjavama. Sve je tip top, pravi pristup i uvjeren sam u pobjedu sutra. Vedo će im presuditi.
Jasno je svima da smo mi u prednosti nad Slovackom u svakom pogledu ali ne moras im to natrljati u nos. U slucaju kakvog glupog kiksa (sve je moguce) samo ce mu odbiti od glavu... Vedo je dao mnogo profesionalniju i umjereniju izjavu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Cartman je napisao/la:Fakat si dobro upamtio, mladi nisu izgubili od novembra 2011, a seniori od juna 2012. Znaci slabo pamtis.adisice je napisao/la:Ja sam upamtio uvijek ako mladi izgube ovi pobjeđuju ili obrnuto
Molim vas, kakve yebene veze ima kosarka, mlada repka i pizda materina sa utakmicom sutra?

Zadnja izmjena: hroni, dana/u 05 sep 2013, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
kako nismo izgubili prošli mjesec smo izgubiliCartman je napisao/la:Fakat si dobro upamtio, mladi nisu izgubili od novembra 2011, a seniori od juna 2012. Znaci slabo pamtis.adisice je napisao/la:Ja sam upamtio uvijek ako mladi izgube ovi pobjeđuju ili obrnuto
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Crna sedmica, gubimo sve pa kako je krenuloCartman je napisao/la:Fakat si dobro upamtio, mladi nisu izgubili od novembra 2011, a seniori od juna 2012. Znaci slabo pamtis.adisice je napisao/la:Ja sam upamtio uvijek ako mladi izgube ovi pobjeđuju ili obrnuto

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa prije toga yebo ga ti. I mladi su danas izgubili. Kako god, nije vazno. Je li vam 5 godina? Ukleto Kosevo, kad ovi izgube ovi pobjede. Jao, jao. Dobijete li infarkt kad vidite da crna macka prelazi cestu?adisice je napisao/la:kako nismo izgubili prošli mjesec smo izgubiliCartman je napisao/la:Fakat si dobro upamtio, mladi nisu izgubili od novembra 2011, a seniori od juna 2012. Znaci slabo pamtis.adisice je napisao/la:Ja sam upamtio uvijek ako mladi izgube ovi pobjeđuju ili obrnuto
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Imal' ko ikakve podatke nasih u stolnom tenisu da odlucim hocemo'l sutra pobjediti Slovake?
Trebao je reći 'i bod nam je dobar' ko kad smo išli u Albaniju. Pa nas taj bod na kraju zahebo.Consigliere je napisao/la: Mozda je sazrio kao trener ali nastupi kao ovaj danas su sasvim nepotrebni i, moram reci, glupi. Sjetite se samo naseg gostovanja protiv Norveske prije 5-6 godina kad smo mi skoro izgubili sanse za baraz a oni se borili za prvo mjesto. Pocele su izjave tipa: popravicemo gol razlike, lagana utakmica itd.. I sta se desi: mi sa B ekipom odigramo fantasticnu i nadahnutu utakmicu da Norvezani nisu znali sta ih je snaslo. Dijelom smo bili motivirani njihovim potcjenjivackim pristupom
Jasno je svima da smo mi u prednosti nad Slovackom u svakom pogledu ali ne moras im to natrljati u nos. U slucaju kakvog glupog kiksa (sve je moguce) samo ce mu odbiti od glavu... Vedo je dao mnogo profesionalniju i umjereniju izjavu.
Ovo je pravi pristup, prave riječi a sutra ćeš vidjeti potvrdu rečenog na terenu.
Spuštali smo loptu dovoljno, igrači sami znaju da trebaju biti profesionalni, ne treba njima on to, kako reče, trljati u nos. Sutra izaći na teren i pobijediti. Nema tu priče.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja cuo Dzeko danas razbio ogledalo, sto znaci 7 godina nesrce. Tesko nam se sutra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.