Nista jos nije gotovo, tri pobjede i mi idemo daljeBenjooJutub je napisao/la:Hahaha optimista sam uvijek111 je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Pobijedimo naredne tri utakmice i prolazimo![]()
![]()
ovaj svaki dan uleti ovako padobranski i lupi nebuloze
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Treba otići po njih u Sloveniju i s noge na nogu ih u Sarajevo zatjerat.Sramota brate, pa kakva je ono igra, zalaganje, borba???
Šta mislite šta bi bilo bolje da večeras pobjedi Mkedonija ili Litvanija ?
Zabolio me je stomak kad Bavcic iznudi 4 licnu zaredom
Ae , Muha > Nemanja , Dado > Šutalo..
Crni van ritma totalno..
i jel cemo govorit da je Stipanovic rovit il sta
Crni van ritma totalno..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nama svejednoTheChief je napisao/la:Šta mislite šta bi bilo bolje da večeras pobjedi Mkedonija ili Litvanija ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Potjerat sve iz repke,stati sa svim takmnicenjima.Izmjenit cijeli savez i onda iz pocetka pa mozda i nesto bude od nas.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Raul_64 je napisao/la:Zabolio me je stomak kad Bavcic iznudi 4 licnu zaredom![]()
Crni van ritma totalno..
mene je kada je bacao slobodna.
- NoName
- Kontakt:
Sutra pobjedjujemo 100% 
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
lumani je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Zabolio me je stomak kad Bavcic iznudi 4 licnu zaredom![]()
Crni van ritma totalno..
mene je kada je bacao slobodna.
mater im njihovu,nasli se na bavketu izivljavat.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Otelo je napisao/la:Potjerat sve iz repke,stati sa svim takmnicenjima.Izmjenit cijeli savez i onda iz pocetka pa mozda i nesto bude od nas.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I da , ova run and gun kosarka Petrovica odavno nije u modi..
Fakat znam samo jednu nazovi akciju gdje centar ide u blok Teletu koji uzima trojku sa 8 metara , ostalo sve indvidualne akcije..
ajde , ima par mladjih dobrih .
Fakat znam samo jednu nazovi akciju gdje centar ide u blok Teletu koji uzima trojku sa 8 metara , ostalo sve indvidualne akcije..
ajde , ima par mladjih dobrih .
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ako ga ikad sretnem, a nadam se da necu. Iam da ga hraknem u onu usranu facu, haram ti bilo svake sekunde edine bavcicu !!!
Max Allegri
u slučaju pobjede svi ovi igrači koje sad na forumu skoro svi pljuju biti će proglašavani maltene nacionalnim herojima,čudan smo mi narod,vrlo čudan
Pa da,ja na sociologiji,telefon u ruci samo gledam kako nas trpajuLenBias je napisao/la:Otelo je napisao/la:Potjerat sve iz repke,stati sa svim takmnicenjima.Izmjenit cijeli savez i onda iz pocetka pa mozda i nesto bude od nas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znam što tako lupetaš? Savez je omogućio sve, ali SVE uslove košarkašima i stručnom štabu? Pripreme i uslove za poželjeti (zna se kako je teško doći do para i napraviti ovako nešto).LenBias je napisao/la:Otelo je napisao/la:Potjerat sve iz repke,stati sa svim takmnicenjima.Izmjenit cijeli savez i onda iz pocetka pa mozda i nesto bude od nas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dalje, savez se dize zadnje dvije godine. Posvecuje se sve vise paznje mladim kategorijama koji prave historijske rezultate (plasmani u A diviziju) i paznju zenskoj kosarci (peto mjesto na prvenstvu B divizije).
Jedina greska je mozda, tako prije nisam mislio, sad mozda, je Ace P, ali i on radi za mizerne pare
Savez ne treba mijenjati, ali mijenjati igrače, to da.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Naredne 2 dobijamo 100% i u zadnjoj sta bog dadneBenjooJutub je napisao/la:Hahaha optimista sam uvijek111 je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Pobijedimo naredne tri utakmice i prolazimo![]()
![]()
ovaj svaki dan uleti ovako padobranski i lupi nebuloze
Idemo po medalju.
Ma vjeruj mi da ovako pisem dok sam ljut i razocaran porazom.
Kad se u dvije tekme ne spoje dvije vrhunske akcije onda se zna kako lose stojimo.
Kad se u dvije tekme ne spoje dvije vrhunske akcije onda se zna kako lose stojimo.
A znam na sta mislisOtelo je napisao/la:Ma vjeruj mi da ovako pisem dok sam ljut i razocaran porazom.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Evolution87
- Kontakt:
ovi nasi ko da se tek prvi put u zivotu vide. nigdje akcije, sve nesta individualno a ni to ne ide. Ne znam sta oni rade na priprema
jedinu prolaznu ocjenu moze Djedovic dobiti. Ostalo nista, Wright, Masic, Kikanovic, pa i Teletovic.
jedinu prolaznu ocjenu moze Djedovic dobiti. Ostalo nista, Wright, Masic, Kikanovic, pa i Teletovic.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- legenda reala
- Kontakt:
Aco je tu kao veliko ime samo da vrati košarku na pravi kolosjek tj. redovan nastup na Eurobasketu, kad budemo igrački ozbiljniji sigurno će to ispratiti i ozbiljniji selektor kod kojeg postoji riječ odbrana 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 6 gostiju.