Trebao bi odustati od otvaranja očiju ujutro. Ne ide ti gledanje baš od ruke.savatihotece je napisao/la:najgori Đedović.
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Najgori Srbi kod naz uz Wrighta koji je ocajan bio
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
koliko smo danas aasistencija imali hahaha i neki najavljivali prolaz u drugi krug pa to je nemoguce dok god igra bavcic i jos neki otpatci koje nece hrvatska pogotovo srbija pa bolje bi nurkic buza i kompanija odigrali bar se ne bih nista ocekivalo od njih
joj hamo vidi mu glave
Sto je najsmjesnije, ja mislim da mozemo uzeti mk i cg, a onda cemo ga ispusit od litvanaca i cao djaci
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jos ispade dobro na kraju,samo 10 razlike..
Danas samo mogli vidjeti ( mada jednim djelom i jucer ) da smo od 3 ostali samo na 2 dobra igraca,Mirzi i Nihadu.. Wright na ovom EP-u van forme totalno,danas je bio mozda i najgori igrac,uz debilcinu Gordica..
Persicu i Pasalicu takodjer treba uputiti pohvale,posebno ovom prvom,momak odigrao pristojno..
Bavcic,Sinanovic,Gordic,Sutalo,Masic,Stipanovic..Sta je njihova uloga na ovom prvenstvu? Da igraju za nas ili protiv nas?
I na kraju sta reci o Aci,ne igra on istina,ali malo smo ga mi previse digli cini mi se..
U ove 3 utakmice do kraja pokusati doci do bar jedne pobjede cisto da ne budemo ko Cad,Nigerija,Alzir na Svjetskim prvenstvima..
Persicu i Pasalicu takodjer treba uputiti pohvale,posebno ovom prvom,momak odigrao pristojno..
Bavcic,Sinanovic,Gordic,Sutalo,Masic,Stipanovic..Sta je njihova uloga na ovom prvenstvu? Da igraju za nas ili protiv nas?
I na kraju sta reci o Aci,ne igra on istina,ali malo smo ga mi previse digli cini mi se..
U ove 3 utakmice do kraja pokusati doci do bar jedne pobjede cisto da ne budemo ko Cad,Nigerija,Alzir na Svjetskim prvenstvima..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 05 sep 2013, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- stomaklija
- Kontakt:
Ta prosječna ekipa ima strasnog selektora, dok ova druga ekipa ima kloca koji zove time out 8 sec prije kraja na -13Donnie Darko je napisao/la:Odavno nisam vidio da jedva prosjecna ekipa ima manje problema, odnosno drugim rijecima poigrava se, sa nekom drugom ekipom. Sramota.
Peršić i Pašalić + Djedović. /naklon majstori
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
uzeo je time out da proba organizovati nesto, zbog kos razlikestomaklija je napisao/la:Ta prosječna ekipa ima strasnog selektora, dok ova druga ekipa ima kloca koji zove time out 8 sec prije kraja na -13Donnie Darko je napisao/la:Odavno nisam vidio da jedva prosjecna ekipa ima manje problema, odnosno drugim rijecima poigrava se, sa nekom drugom ekipom. Sramota.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pobijedimo naredne tri utakmice i prolazimo 
imali smo tri igraca koja vrijede nesto, sada smo spali na dva, zeko je samo fizicki prisutan na prvenstvu, gordica, sinanovica i sutala treba protjerati iz reprezentacije, perisic je nas najbolji igrac na klupi, nihad da ima sut i da je raznovrsniji u napadu uz ovakvu odbranu kao sto igra bi bio u top 5 igraca evropske kosarke, to su ovako na prvu neka zapazanja iz ove utakmice
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
10 i jesil čuo šta je čovjek uopšte rekao??da će nam možda trebat jer igramo još 3 temkestomaklija je napisao/la:Ta prosječna ekipa ima strasnog selektora, dok ova druga ekipa ima kloca koji zove time out 8 sec prije kraja na -13Donnie Darko je napisao/la:Odavno nisam vidio da jedva prosjecna ekipa ima manje problema, odnosno drugim rijecima poigrava se, sa nekom drugom ekipom. Sramota.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haha vjeruj da sam i ja istog misljenja. Nas nece ovaj poraz ukopati, vec onaj protiv Latvije_dreamer_ je napisao/la:Sto je najsmjesnije, ja mislim da mozemo uzeti mk i cg, a onda cemo ga ispusit od litvanaca i cao djaci
Dalje vjerovatno idu Srbija, Litva i Latvija a mi cemo biti 4.
Zamislite ovo CG i MK i Litva padnu i mi prodjemo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bar su ih fanatikosi izdegenecili to mi daje satisfakciju..
I nisu sinoc dizali tri prsta nakon svakog pododjenog suta...
Djedovic fenomenalan da je imao jos jednog uz sebe i da je Pasalic od pocetka igrao svasta bi bilo,ovako su nas izdominirali.
Ne treba se predavati treba ubiljeziti bar jednu pobjedu red je
I nisu sinoc dizali tri prsta nakon svakog pododjenog suta...
Djedovic fenomenalan da je imao jos jednog uz sebe i da je Pasalic od pocetka igrao svasta bi bilo,ovako su nas izdominirali.
Ne treba se predavati treba ubiljeziti bar jednu pobjedu red je
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ovo svakako. Gordiću što manje, pa možda i nikako dati da igra. S ove dvije stvari ima nade. Ja i dalje kažem postoje šanse da se dobiju dvije utakmice, tri teško. S dvije onda molit Boga da se sve poklopi.JTS je napisao/la:Pašaliću treba u prostalim tekmama dati više da igra, pa i Peršiću
Sutra ćemo vidjet ima li ikakve nade, jer jasno je sutra poraz i gotovo.
Đedović je bio lav i borio se, a valjda se u borbi toliko potroši da gore i ne može toliko zabit koliko bi inače mogao.
Mirza još nije na nivou, valjda će biti jedna njegova tekma s 25+ i onda bi bilo nade.
Srbija je realno bolja, a nama je trebalo danas jedno iznenađenje, da se sve poklopi. Što je najgore kod akcija naprijed, šuterski, slabo se šta poklopilo. Griješili smo i tako dozvoljavali Sribiji dugo da nam puni koš....
Nije sramota izgubiti od Srbije, ali nervira to što nama ne funkcionišu naprijed stvari u mjeri u kojoj znamo da mogu funkcionisat. Svi znamo da šuterski možemo bolje i da se može sigurnije igrat bez ovoliko izgubljenih lopti...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Persic i Pasalic ne dobise ni minuta protiv latvije ali su zato dominirali gordic i sutalo. kako losa selekcija igraca, Aco dragi nemas ti poa. Danas andrija nije pokazao nista, apsolutno nista, a jucer ga navodi kao razlog poraza...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Naravno, jedino pitanje je kojom razlikom. Nedorasla konkurencija nam nije ni do koljena.BenjooJutub je napisao/la:Pobijedimo naredne tri utakmice i prolazimo
- legenda reala
- Kontakt:
Nihad i Muha su nas spasili visokog poraza, odigrali su zadnjih deset minuta predobro u odbrani.
Wright prošle kvale igro za Cibonu, repka mu trebala za prodaju, obezbjedio ugovor u Rusiji, sad prije prvenstva potpiso sa Bambergom i boli ga k.... za reprezentaciju, imo bi on double-double da nema ugovora ja vam garantujem, ovako se čuva za narednu sezonu u Euroligi koja mu možda može obezbjediti i neki ugovor u NBA ligi
Wright prošle kvale igro za Cibonu, repka mu trebala za prodaju, obezbjedio ugovor u Rusiji, sad prije prvenstva potpiso sa Bambergom i boli ga k.... za reprezentaciju, imo bi on double-double da nema ugovora ja vam garantujem, ovako se čuva za narednu sezonu u Euroligi koja mu možda može obezbjediti i neki ugovor u NBA ligi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
BenjooJutub je napisao/la:Pobijedimo naredne tri utakmice i prolazimo
- BenjooJutub
- Kontakt:
Hahaha optimista sam uvijek111 je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Pobijedimo naredne tri utakmice i prolazimo![]()
![]()
ovaj svaki dan uleti ovako padobranski i lupi nebuloze
hajd dobro, fino je toBenjooJutub je napisao/la:Hahaha optimista sam uvijek111 je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Pobijedimo naredne tri utakmice i prolazimo![]()
![]()
ovaj svaki dan uleti ovako padobranski i lupi nebuloze
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, TripleThreat i 10 gostiju.