Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Momci sto se brukate, skinite dresove i igrajte u bijelim majicama, ovako se drzava ne predstavlja. 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nemamo mi nikakvog plana i nažalost to se pokazuje na ovom EP, "imamo" dva kluba koji nesto vrijede al od kojih nemamo nikakve fajde Široki sve sto valja ide da igra za Hrvate a s druge strane imamo Igose koji su prepuni nekih stranaca koji su tu da lape lovu i da ispale, dok god nebudemo imali jaku KK Bosnu, Slobodu nema nam napretka jadno je da se oslanjamo na otpatke koji ne mogu prismrditi ni srbiji ni hrvatskoj ili da ganjmo Bošnje da igraju za nas a pritom nismo feninge u iste uložili
Zadnja izmjena: xxh2o, dana/u 05 sep 2013, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka cast Mirzi i Nihadu!Jedini se bore i grizu!Svaka cast,momci!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 05 sep 2013, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Puno s*rete, pa Srbija je glavni favorit za osvajanje... Niste losi, vec je Srbija predobra. 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Djedovic je za Write-a izmislio i kosarku i odbranu , drugo je sto mu je Bog dao da je crbjo pa je brz, i prodoran i skocan , ali ....JHam je napisao/la:nemoj se sta naljutiti al vec ovo oko Wrighta su gluposti...lik je play sa dobrim sutem s poludistance i ulazom i brzinom na cemu bi mu i neki nba igraci pozavidjeli, al kako da on pokaze svoje sposobnosti pored pleja kikanovica, pored teletovica i djedovica koji 90% vremena imaju loptu u svojim rukama??Kobe Bryant je napisao/la:Vi kao DZ. Musovic kad je bio selektor![]()
![]()
Imamo teoretske sanse da pobjedimo 3-0 Cesku u gostima i da Litenstajn pobjedi Spaniju 7-0 isto u gostima i onda sve do kraja i imamo sanse
![]()
![]()
![]()
Nazalost realnost je takva , bolje je da smo ovu generaciju selektora Nednada Markovica U19 sa Nurkicem , Vrabcom , _Buzom ... poslali sa Nihadom i Mirzom i nekim kvalitetnijim crnjom , Write je super brz, skocan i pozrtvovan , ali nije ni bek ni play niti ima sut , Domenkart je klasa za njega , samo je kod Domenkarta bila upitna volja
- DonCorleone
- Kontakt:
Kakvi bolan, nije Srbija dobra, nego smo mi losi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Ko ti drma kavez? Taj isti Đedović da ima gram mozga duplo bolji bi igrač bio..grgr je napisao/la:Svako ko slj put pljune po nihadu najebem mu se najmilijih do besvjesti lik je zivotinja ! on mirza i kikan jedini su dostojni da nose ovaj dres !
Željezničar za život cijeli!
Pasalic solidan s klupe, za razliku od Gordica i ostalih. Ovaj Bavcic momak se bori itd al lakse bi mi bilo da ga ne gledam
Mozga ? Nisam pratio al siguran sam da ima makar 5 - 6 ukradenih. Da nasih pola igraca ima cetvrtinu njegovih muda i pameti i igre u odbrani mi bi se mogli nadat necemuArthurBishop je napisao/la:Ko ti drma kavez? Taj isti Đedović da ima gram mozga duplo bolji bi igrač bio..grgr je napisao/la:Svako ko slj put pljune po nihadu najebem mu se najmilijih do besvjesti lik je zivotinja ! on mirza i kikan jedini su dostojni da nose ovaj dres !

Vadite ovog bavcica iz igre molim vas
hvala , djedovic opet jes los nema cojk mozga samo cita svaki napad jbg mozak pileci

Zadnja izmjena: grgr, dana/u 05 sep 2013, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
- muha milanez
- Kontakt:
Bavcic
idi bolan ne brukaj se bez potrebe 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
**** ti bavcicu pleme retardirano...
Ko je prvi reko Bavcicu da se bavi kosarkom, fulo je profesiju. Da mi imamo jos samo jednog igraca ko
Mirzu i Nihada dobro bi nam bilo
Momci srcem igraju a ovi ostali ko manekeni
Brate moj ako u jednoj ovakvoj utakmici nemate zelju i volju da se dokazete, ubij te se onda.
Mirzu i Nihada dobro bi nam bilo

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bravo aco , samo sutala forsiraj i masica **** persica
Bavcic bi bolju karijeru napravio kao maneken nego kao kosarkas 

Joj mister Bina ovi nasi se uopste ne bore totalna truba kako li mi dodzosmo na Evropsko.Joj Kukocu,Drazene Mirza i ostali ko sve neigra kosarku.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nihad je zvjer u odbrani , a Teletovica su udvajali i dao je koliko je mogao , nije nas htio sut , ali ostali igraci ...NEZALAGANJE je napisao/la:Svaka cast Mirzi i Nihadu!Jedini se bore i grizu!Svaka cast,momci!

Poraz,ali sa boljom igrom,borbom
Klupa nesto odigrala,odmah bolje izgledamo..
Srbima cestitke.

Srbima cestitke.
Djedovic sve dobro u odbrani upropasti u nadpadu,miraz opet forsirao a ostalim ne treba ni pricati..al bolje nego juce 

Sve ocekivano, nemojte sada pljuvati po reprezentaciji, ne znam samo sta ste ocekivali...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.