NisiBlueSharks je napisao/la:Pa jesam li ja to jedini koji više voli zimu od ljeti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NisiBlueSharks je napisao/la:Pa jesam li ja to jedini koji više voli zimu od ljeti
đe će ti duša ?BlueSharks je napisao/la:![]()
![]()
@rob do bagro = zbog ti tvojih problema, koje sam i ja imao bili su razlog da zazidam prozor u wc-u
Ma kakva duša, važnija jeZagor je napisao/la:đe će ti duša ?BlueSharks je napisao/la:![]()
![]()
@rob do bagro = zbog ti tvojih problema, koje sam i ja imao bili su razlog da zazidam prozor u wc-u![]()
Ja sad s vana doš´o , pa stvarno nije normlano.... brrrrrr.....
Situacija je dramaticna,,sta ako nam sve zgrade i Bilino u rozo ofarbajuNeutral je napisao/la:Lmao![]()
Neka pokušaju.![]()
![]()
![]()
![]()
Ima Van Gogh u Domu Mladih sad u nedjelju cini mi se ....bambina je napisao/la:Ljudi imal kakvih dobrih koncerat ovih dana, novogodišnjih?
Gdje šta aj pišite ako ima nešto pametnog ,dobrog?
Ne znam,ne bi reko da nije nasilnicki,,sumljiv si miNeutral je napisao/la:Hehe, nije nasilnički, nego tek radi reda. Odličan borilački sport, nije kao karate dosadno.
Primi moje saucesce...nek joj Allah podari lijep dzennetWolverine je napisao/la:Ljudiumrla mi nene. evo maloprije se vratio, jbt kako sam se razoocaro u zivot
rob do bagro je napisao/la:Primi moje saucesce...nek joj Allah podari lijep dzennetWolverine je napisao/la:Ljudiumrla mi nene. evo maloprije se vratio, jbt kako sam se razoocaro u zivot
Nek' ti je zdravo glava i neka joj dragi Allah podari lijepi Dzennet...Wolverine je napisao/la:Ljudiumrla mi nene. evo maloprije se vratio, jbt kako sam se razoocaro u zivot
Phill Jackson je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Primi moje saucesce...nek joj Allah podari lijep dzennetWolverine je napisao/la:Ljudiumrla mi nene. evo maloprije se vratio, jbt kako sam se razoocaro u zivot
Lily je napisao/la:Nek' ti je zdravo glava i neka joj dragi Allah podari lijepi Dzennet...Wolverine je napisao/la:Ljudiumrla mi nene. evo maloprije se vratio, jbt kako sam se razoocaro u zivot