EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
100 posto si uparavu ovo su sve picke neke koje su dobile poziv kako samo aco zna a nezna puno.
nema odmora dok traje obnova
Yebes ga ako Pjanic ne bi igrao bolje kosarku 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma neka idu u 3 pm. Nikad nisam blatio nase reprezentativce, ali sada moram. zalaganje 0 a jos manje pameti.
Odo U21 Repku gledat, protiv madara...
evo link, ko isto hoce :
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 34620.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo link, ko isto hoce :
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 34620.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oca mi ubaci dzeku i ibisevica ako ne bi imali skok igru **** te mi svi mater moju
Ma daj ba bruka i sramota ,nasi igraci ne mogu meda protiv ****.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
pa da imamo još 2 DŽedovića dobili bi ih, oj kako su nesposobni, uništise mi i super igru mladih reprezentativaca 
Glory Glory Manchester United
- samo_lijevo
- Kontakt:
Cuj Ivkovica "pa daj burazeru ..." 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Đedović vec šesta ukradena lopta, ubjedljivo najbolji defanzivac ekipe
hvala kralju..Volvic je napisao/la:Ma neka idu u 3 pm. Nikad nisam blatio nase reprezentativce, ali sada moram. zalaganje 0 a jos manje pameti.
evo link, ko isto hoce :
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Djelujemo kao potpuni amateri. Odbrana ponovo u qrcu, pick and roll očajan, ne znaju bi l' igrali zonsku ili čovjek na čovjeka. Izgubljenih lopti previše, nema uigrane akcije (ne znam šta Aco radi na treninzima
) i ponovo fulaju zicere. Bavčić, Gordić i Šutalo loši, kao i Wright. Đedović i Teletović nešto bolji od ostalih. Srbija igra agresivnu odbranu, solidni su i koriste naše slabosti. Ova reprezentacija je otišla dovraga... Šta bi tek bilo da igramo protiv iole jače selekcije, iz svjetske kreme, a ne protiv prosječne Srbije bez playmakera.
haha, kako bi tek igrali da su imali sedmodnevne pripreme ???!!!
pa zar ih nije sramota, spiskaju tolike pare na pripreme i na kraju se ponašaju na terenu kao da su s plaže skoknuli na basket.Totalna dekoncentracija, nezainteresovanost i iznad svega amaterizam. Nema igre, koncepcije..pa za 2 mjeseca nisu osmislili konkretnu akciju nego se sve svodi na silovanje lopte. Rukometaši su mi zgadili rukomet, ovi košarku..
Tracy3McGrady je napisao/la:Muka mi, nije mi toliko ni krivo koliko mi je zao Teletovica i Djedovica, pa moraju sa invalidima igrati, ja bi poslao Nurkica, Buzu, Vrapca itd... sigurno nebi losije odigrali.
ma ebes i njih dvoje, jer neigraju nikako timski. samo furaju svoju statistiku...
hvala brate..bem ti selekciju koji je debil pravio selekciju igraca za Euro. trebalo je davno poslati Neninu 4 u penziju,ovi smokljani je samo sramote. Boze koji maloumnici doci na Euro bez beka sutera..sad vidimo koliko bi nam valjao Domercant.Volvic je napisao/la:Ma neka idu u 3 pm. Nikad nisam blatio nase reprezentativce, ali sada moram. zalaganje 0 a jos manje pameti.
evo link, ko isto hoce :
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo nas

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Svaka cast Djedovicu jedini je koji je odigrao cijelu utakmicu kako treba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Mirza je odlican ovu utakmicu, nemoj ga zaboraviti
kakav nam faul u napadu sude, smijesno
kakav nam faul u napadu sude, smijesno
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 05 sep 2013, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ljudi kako u mene na ovom RTRS samo muzika, nigdje utakmice nema, a gledam raspored na internetu piše utkime i danas i jučer? Da nemaju možda dva RTRSa? Ja imam ovaj u Mostaru na Velnetu.
zamilio bih mater Džedovića nek rodi još 5,6 istih...
Glory Glory Manchester United
ev ga i mldi primise od madjara..jest nas krenulo 
Na satelitskom ne prenose košu.suradnik je napisao/la:Ljudi kako u mene na ovom RTRS samo muzika, nigdje utakmice nema, a gledam raspored na internetu piše utkime i danas i jučer? Da nemaju možda dva RTRSa? Ja imam ovaj u Mostaru na Velnetu.