EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Meni nije jasno šta je Duško Vujošević vidio u ovom Gordiću...
13 izguljenih lopti
šta reći, kakvu poruku poslati, kome?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Strašno. Imali smo priliku da, koliko-toliko, ostanemo u igri i onda im prodaš previše lopti. Mogli smo i do osam razlike i da nešto mirnije uđemo u drugo poluvrijeme, ali nam je završnica kobna. Zeko je razočarao, ali baš razočarao.
Zadnja izmjena: High, dana/u 05 sep 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne radi mi stream mlade rep, moram gleat ovu bruku
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- crvenocrni
- Kontakt:
Bolje im je da se odjave sa ovog prvenstva, cuj 12 izgubljenih lopti za poluvrijeme, pa ni mi sa foruma nebi puno vise izgubili, neznaju lopte dodat jedan drugom kamoli sta vise 
Sinan je košarkaš sa umanjenim sposobnostima i posebnim potrebama_dreamer_ je napisao/la:Gledam sinana. Srbi sutaju, on stoji ko mutav umjesto da zagradi prostor.majko mila, tako je to kad krenes igrati kosarku u srednjoj skoli
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
SVE RECENO!amerosm je napisao/la:Ja se stvarno pitam sta ste Vi ocekivali pa se ovako nervirate ?
Cinjenjnica je da imao limitirane igrace (cast izuzetcima) i limitiranog trenera koji nema odredjen sistem prema kojem igra njegova ekipa i kao rezultat dobijemo ove jucerasnje i danasnje rezultate.
Mislim da se Petrovicu nakon ovog EP-a treba zahvaliti na (ne)uradjenom poslu i potraziti neko novo rijesenje...
Hebo ti reprezentaciju koja se sastoji od otpada Hrvatske i Srbije, potpomognuta dvojcom kvalitetnih igraca.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
http://www.sportlemon.tv/20130905/wv522 ... 34700.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bosniacum Lilium je napisao/la:ne radi mi stream mlade rep, moram gleat ovu bruku
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbt sunce, onom Wrightu treba medalju ili neku slicnu pizdariju dat. Nije lahko kao crnac biti ubjedljivo najgori igrac na **** kosarkaskom terenu, protiv 50 bjelaca. Bog ti je dao **** od pola metra, i opet se saginjes pred svima ko mala kuja.
Najsmijesnija smo repka na Euru..Ovdje ima igraca koji ne bi mogli igrati za Irak..Gordic,Sutalo i Bavcic prije svih..Ima ovdje prostora da se poprica i o Acinoj odgovornosti itekako..Gdje smo bili i sta smo radili mjesec i pol dana..I sta ce mu ovi klocevi u repki i to da imaju zapazene role..
Sto se tice prvog pol., Zeko (iako je jedan od 3 koji nesto vrijedi) danas je nula..I to velika..Nihad i Mirza opet jedini nesto pruzaju..Perisic poceo dobro pa usrao..
Elem secer cu fasovat do kraja tekme a ne mogu da ne gledam..Najvise ubi onaj huk srpskih navijaca u kojem se tacno osjeti koliko uzivaju u svakom poenu protiv nas..
Sto se tice prvog pol., Zeko (iako je jedan od 3 koji nesto vrijedi) danas je nula..I to velika..Nihad i Mirza opet jedini nesto pruzaju..Perisic poceo dobro pa usrao..
Elem secer cu fasovat do kraja tekme a ne mogu da ne gledam..Najvise ubi onaj huk srpskih navijaca u kojem se tacno osjeti koliko uzivaju u svakom poenu protiv nas..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Mi imamo samo dva igraca koji znaju igrati košarku (Teletović i Đedović), ostalo su limitirani klocevi....dakle nemamo ni petorku, a kamoli neku širinu.....i nema šanse da mi možemo nekoga pobjediti
**** te amaterizam, koliko amaterizma na jednom mjestu nevjerovatno, sramota od igre, ne mozes nista drugo nego se nervirat, bolje ne gledat, pa sat reci za 39% ubacaja za 2 i 12 izgubljenih lopti, sramota, predajte nemojte ni izlazit u drugom na teren
Glory Glory Manchester United
Amateri, sramota...
Vidi se šta je rat uradio, psihološka barijera i dalje prisutna.
Idemo momci, ima još nade!
Idemo momci, ima još nade!
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ublehe retardirane, ko vam dade loptu u ruke, Allah ga izveo na pravi put..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pocnu ljudi pricati kako je srbija sila,srbija je ****.
Samo smo mi imbecili,koji nemaju blage veze.
Fuj kako igraju,gordic,djedovic,zack I masic,fuj koji amateri.gordic I zack iskljucivi krivci za prednost srba,a sinanovic udje I zatvori reket,ovaj ga mijenja.
Mi smo kao suterska ekipa ne mozeemo pogodit.
Fulis 5 zicera,pa staa treniraju.fuj sami sebe pobijedimo
Samo smo mi imbecili,koji nemaju blage veze.
Fuj kako igraju,gordic,djedovic,zack I masic,fuj koji amateri.gordic I zack iskljucivi krivci za prednost srba,a sinanovic udje I zatvori reket,ovaj ga mijenja.
Mi smo kao suterska ekipa ne mozeemo pogodit.
Fulis 5 zicera,pa staa treniraju.fuj sami sebe pobijedimo
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
komšije mislio sam da ste dosta jača ekipa, ovo za sada tanko, star Mirza ne može sam. koji će vam crnčuga....
Mršavo i tanko, sreća pa ovi naši počeli šegačiti u nastavku nakon +18....
Danas gubite, ali želim vam da do kraja ostvarite koju pobjedu, jer to Mirza zaslužuje.
Mršavo i tanko, sreća pa ovi naši počeli šegačiti u nastavku nakon +18....
Danas gubite, ali želim vam da do kraja ostvarite koju pobjedu, jer to Mirza zaslužuje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da smo ovih par zicera dali bili bi ispod 10 razlike. Srbija ne igra nista posebno, ovi nasi k'o da nikad ksarkasku loptu nisu uzeli. Pa jbeto te sta ti treniras? Zeko najslabiji, daj Zeko trgni se malo. Mora on to bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
I mi nesto kazemo mirzi ? Evo prvi ja **** sam sebi sve ako ikad kazem mirzi sta, a govorio sam jer nisam mogao vjerovati da je covjeku onako svejedno sve. E sad vidim, pa bolan sto da se trudi ? Za koga? Persica ? Masica ? Bavcica ? Za koga? Pa nije lud bolan, da svoje zivce trosi i svoju snagu ****. Zbog tog ga boli briga i neka ga, sto rece covjek kad nam ekipu cine otpadci hrvatske i srbije sto niko nece. Ne mora nurkic igrat, i onako smo jaki ko beton na centru. Ma ne razumijem se u kosarku, al nesto bar vidim.
I aci se zahvalit, nije on nista uradio, osim grupe koju smo mogli proci i sa ovim avdicem komentatorom.
I aci se zahvalit, nije on nista uradio, osim grupe koju smo mogli proci i sa ovim avdicem komentatorom.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Loše, loše i loše.
Pitam se kako bi ovo izgledalo da je Srbija za nijansu bolja.
Jbt, oni su danas solidni, a opet nas ubijaju. Ne možemo spojiti 2-3 dobra napada. Srljanje, meljanje lopte, prodori (Zack, prije svih) koji ne liče ni na šta... Ali, ako je nešto za pohvaliti, onda je to činjenica da je danas više igrača dobilo priliku.
Time-out vodi Teletović.
Pitam se kako bi ovo izgledalo da je Srbija za nijansu bolja.
Time-out vodi Teletović.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Divos, VensanKasel i 17 gostiju.