Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
svaka cast (Y)muxa je napisao/la:Jbt da čovjek ne povjeruje, Conte uzeo 2 Scudeta,dogurao u LP do maksimuma (ako se uzme u obzir od koga ste ispali),igra jako dopadljiv futbal i onda se neko (i to navijač Juventusa) nadje da kritikuje njegovu formacijuDajte ga nama. Pa Mou je s Interom igrao 4-3-3 protiv Barce pa je to vise licilo na 10-0-0. Pa i ta 3-5-2 može izgledati i kao 5-3-2 a može i kao 3-3-4.
bravomuxa je napisao/la:Jbt da čovjek ne povjeruje, Conte uzeo 2 Scudeta,dogurao u LP do maksimuma (ako se uzme u obzir od koga ste ispali),igra jako dopadljiv futbal i onda se neko (i to navijač Juventusa) nadje da kritikuje njegovu formacijuDajte ga nama. Pa Mou je s Interom igrao 4-3-3 protiv Barce pa je to vise licilo na 10-0-0. Pa i ta 3-5-2 može izgledati i kao 5-3-2 a može i kao 3-3-4.
Hajd super, sad razligumuxa je napisao/la:Očigledno da me nisi shvatio al ni ne čudi me
Kao što reče Mino Raiola, Pogba je Salvador Dali modernog fudbala, tako da me štanga ne čudi i Dali je bio 'udaren' u glavuTrequartista je napisao/la:Pogba se štange ufatio, to je bitno.![]()
Dobili smo ove neke amatere 4:1. Dobro je što je Llorente ostao da provede duže vremena sa ekipom.
Svi nekako zaboravljamo Pepea, ali on bi mogao biti taj igrač koji će mijenjati Asamoaha po potrebi.
Ma kakvi, uzasavam se pomislit na duel Bonucci - Messi, nismo mi taj nivo jos.Italia je napisao/la:za ove antiConteovce, ako vec toliko povlacite nasu utakmicu sa Bayernom, jel to znaci da cemo biti jaci od Barce kada budemo igrali protiv njih ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.