BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

kinder_jaje
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la kinder_jaje » 05 sep 2013, 17:06

Ja mislim da ce ova utakmica biti nesto kao protiv Rumunije ili bjelorusije ali da li cemo sada pobjediti vidjecemo

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 05 sep 2013, 17:14

Puno vise volim kada Pape govori kako su protivnici dobri, nego kada daje ovakve garancije.
Jedino sto moze uradit je naljutit Slovake i dati im ekstra motivaciju. Pogledajte proslu utakmicu Hrvatske i Skotske i kako su Hrvati naljutili Skote sa svojim izjavama "samopouzdanja".

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 sep 2013, 17:15

DonCorleone je napisao/la:
111 je napisao/la:Ocito je i jasno - da Pape mucki provocira slovake :P ....klasicna ložiona i nabijanje kompleksa niže vrijednosti....ujeda ih javno na presicama, porucuje im da ih nece biti na terenu (ni u Zenici, a i u Žilni :lol: :lol: ) , jer upravo ocekuje njihovu reakciju....oni ce poletiti da dokažu suprotno, otvorit ce se i onda im slijeduje nabijanje do grkljana.
Ljudi to je taktika, mind games....Pape pokazuje da zna i to :mrgreen: :lol:
Eto Slovaci jedva cekaju da odgovore Susicu na mucke provokacije :lol: , otvorice se i primit 6 golova. Hvala Papetu na pobjedi prije nego sto je utakmica pocela i vrloj pres konferenciji za koju sumnjam da je i jedan igrac Slovacke prati :lol: .
Prate oni itekako, sve što je Pape izjavio....pratimo i mi šta oni izjavljuju....to je sasvim normalno.
Prime li se slovaci na te izjave, oni su vec izgubili tekmu ;)

Na Papetu je da proba isprovicirati bekane, a možda se i prime na ove provokacije (ko zna) pa krenu u dokazivanje suprotnog....a to bi bilo jako poželjno :mrgreen: :lol:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 05 sep 2013, 17:17

Gol za golom eto nove pobjede,s pobjedama dolazi i mundijal...Samo jedan gol moze promjenit sve,sve do kraja Bosno nema predaje!!!Oooo jedan gol,ooo ponovo.Bilino polje puno i svi pjevaju!Bosanci proslavljaju pobjedu!!!

Mala obrada jedne pjesme Manijaka.Nadam se da vam se dopada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 sep 2013, 17:18

Ne mozes ti nama ugoditi nikako ne valja kad Pape kaze bice tesko previse oprezan ne valja kad kaze da smo bolji digli se Slovake ce to motivisati ali jedna je cinjenica da ce Slovaci igrati onoliko koliko im mi budemo dozvolili
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 sep 2013, 17:20

I meni se cini da je ovo isplanirana provokacija Papeta i strucnog staba. Sa ciljom da doce ovo do Slovake i da otvorenije igraju.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 05 sep 2013, 17:26

ZgemboAdislic je napisao/la:Puno vise volim kada Pape govori kako su protivnici dobri, nego kada daje ovakve garancije.
Jedino sto moze uradit je naljutit Slovake i dati im ekstra motivaciju. Pogledajte proslu utakmicu Hrvatske i Skotske i kako su Hrvati naljutili Skote sa svojim izjavama "samopouzdanja".
Nisu Hrvati naljutili Skote,nego su ih neozbiljno shvatili.Da nisu dernecili po Hercegovini,nego se ozbiljno pripremali za tekmu pregazili bi Skote.Navijaci mogu pasti u euforiju,ali sam siguran da ce Pape i igraci ozbiljno shvatiti ovu utakmicu.Kao da im je zadnja u zivotu.I rezultat nece izostati.Jedino da nam se desi kakav baksuzluk,pa da oni imaju neki extra super dan.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 sep 2013, 17:28

Yucca je napisao/la:Ne mozes ti nama ugoditi nikako ne valja kad Pape kaze bice tesko previse oprezan ne valja kad kaze da smo bolji digli se Slovake ce to motivisati ali jedna je cinjenica da ce Slovaci igrati onoliko koliko im mi budemo dozvolili
Nije ovdje stvar da on nekome ugađa nego je stvar kako će njegova izjava da utiče na igrače, na novinare i na navijače.
Da je prije tekme sa Lihtenštajnom izjavio ovo što je danas izjavio niko ne bi riječi rekao jer to je tako. Za njih smo drugi svijet i tu se očekuje da ćemo dati 2-3 gola. Ali on protiv takvih protivnika izjavljuje da svako danas igra fudbal i da se nada pobjedi.

Jednostavno su izjave malo neprikladne. Jer reprezentativci prate medije, pričaju sa prijateljima koji su samo navijači repke i ako kod njih vlada mišljenje da čemo "lako" onda se to prenese i na igrače htjeli oni to ili ne.
Najbolji primjer je Danska na Koševu prije desetak godina gdje je pretjerana euforija onemogućila našu repku da pobjedi reprezentaciju koji su rasturili u gostima.

Ne mislim da znam bolje od Papeta, ali ovo je moje mišljenje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 sep 2013, 17:34

ceze je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Ne mozes ti nama ugoditi nikako ne valja kad Pape kaze bice tesko previse oprezan ne valja kad kaze da smo bolji digli se Slovake ce to motivisati ali jedna je cinjenica da ce Slovaci igrati onoliko koliko im mi budemo dozvolili
Nije ovdje stvar da on nekome ugađa nego je stvar kako će njegova izjava da utiče na igrače, na novinare i na navijače.
Da je prije tekme sa Lihtenštajnom izjavio ovo što je danas izjavio niko ne bi riječi rekao jer to je tako. Za njih smo drugi svijet i tu se očekuje da ćemo dati 2-3 gola. Ali on protiv takvih protivnika izjavljuje da svako danas igra fudbal i da se nada pobjedi.

Jednostavno su izjave malo neprikladne. Jer reprezentativci prate medije, pričaju sa prijateljima koji su samo navijači repke i ako kod njih vlada mišljenje da čemo "lako" onda se to prenese i na igrače htjeli oni to ili ne.
Najbolji primjer je Danska na Koševu prije desetak godina gdje je pretjerana euforija onemogućila našu repku da pobjedi reprezentaciju koji su rasturili u gostima.

Ne mislim da znam bolje od Papeta, ali ovo je moje mišljenje.

Gdje si ti vidio euforiju kod igraca u njihovim izjavama svi naglasavaju da ce biti tesko ali idemo na pobjedu to sto Pape prica na press a igracima sigurno govori drugo tj ne dize nikakvu euforiju jednostavno vidis po njegovom danasnjem osmijehu da je ovo pila naopako
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 05 sep 2013, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 sep 2013, 17:35

Ako ih pobjedimo sutra onda ih fakat nece biti u Zilini jer ce izgubiti interes obzirom da ce izgubiti sve sanse za plasman. Pa zbog tog smanjenog interesa i jesu pomakli utakmicu iz Bratislave u Zilinu. Pape je u pravu

Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 sep 2013, 17:38

Pilaa Papeee ko velikii :)

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 05 sep 2013, 18:34

tyler durden je napisao/la:Pilaa Papeee ko velikii :)
A panjevi se primaju :)
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 sep 2013, 18:55

Imam jedno pitanje (administracija nek izvine morat cu boldirat da ne ostane ne zapazeno).

U revans utakmici u Slovackoj, posto sam doso do karte i pise da sam "Sektor: ST-C" zanima me gdje se to nalazi, koja tribina? Ima li negdje na netu "plan stadiona po sektorima" ono slika iz top perspektive ili ti ga "pticija perspektiva"

Hvala...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 05 sep 2013, 18:56

igra li mlada refka danas?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 sep 2013, 18:57

Trenutno smo mnogo bolji od Slovaka i samopouzdanje nam je na nivou, jos ce oni pasti pod atmosferu tako nema potrebe za brigu.

Ja jednostavno ne vidim nacin da oni nas ugroze, jer ako im mi to dozvolimo da nam prave probleme na nasem terenu onda ne zasluzujemo da idemo u Brazil.

8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 05 sep 2013, 19:00

Realno ako ne uzmemo makar bod protiv Slovaka u Zenici izgubili smo.

Opustite se, utakmica kao i svaka. Izgubimo li onda moramo pobjediti neku drugu zauzvrat. Pobjedimo li onda smo najbolji u grupi. Nit cemo se plasirat nit neplasirat nakon ove utakmice ma kakav rezultat nam pokazala. :)

Kvalitetniji jesmo. Pojedinacno? Eh to ne znam. U pet deka. Ostalo je na nasoj strani. Budemo li igrali dobro oni ce pasti kakvi god bili. Ne mogu nas porazit osim ako sami sebe ne porazimo, a takvih nagovjestaja nema.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 sep 2013, 19:04

Dal ce biti negdje nakon tekme da se skine utakmica? Sto prije to bolje :)

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 05 sep 2013, 19:10

ronweasley je napisao/la:Znam da zvuči kao fraza, ali bi bilo vrlo bitno da damo gol u nekih 20-25 minuta. Tu je naša šansa, da rano otvorimo utakmicu. Što duže na semaforu bude stajalo 0-0 naše šanse za pobjedu su sve manje. Ovo kažem jer svi mi poznajemo naše momke, znamo koliko rijetko smo dobijali utakmice kada nismo dali gol u prvom poluvremenu.

Ne treba ovo da bude pravilo, da stvara neki pritisak, jer utakmica se igra 90 minuta + nadoknada, ali sa psihološkog stanovišta je bitno. Da ne počnu srljati, paničiti i to.

btw. @MP8, znam li ja tebe? :D To kako pišeš i taj nik koji si odabrala me neodoljivo podsjeća na nekog. :)
Ma mozda ti se samo cini. :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 sep 2013, 19:38

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 05 sep 2013, 19:45

igra li mlada refka danas?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.