Al` mi se svidja ovo kad je rekao da su Horde zla najbolja navijacka skupina u BiH i da smo najzasluzniji za ovakve rezultate u Evropi i u PLBIH !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa covjek samo istinu kaze, nije nista slagaoZike_HzSa je napisao/la:Ma nevjerujem da ce otici![]()
![]()
Al` mi se svidja ovo kad je rekao da su Horde zla najbolja navijacka skupina u BiH i da smo najzasluzniji za ovakve rezultate u Evropi i u PLBIH !
Zike_HzSa je napisao/la:Ma nevjerujem da ce otici![]()
![]()
isto kao i rizvanovic,comor i ne znam jeli jos ko bioUltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:Jes jes , Rovcanin , Svraka , Stanic , Colic , sve su to junioriTheManiacs je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Natrpali smo vas znaci hahah gdje vam je sad Zeba kad vas juniori Sarajeva pobjede
I za zelju igraju juniori![]()
furanju nikad kraja vi ste the best u svijetu ba sta vam jeMirza_Hordas je napisao/la:Zike_HzSa je napisao/la:Ma nevjerujem da ce otici![]()
![]()
i ne samo u BiH
...plavo oko plakalo je...Mandrak je napisao/la:Istina je bolna,zato ste se uznemirili
hahaha svaka častSadx je napisao/la:pa zato sto ste vi nista jedna obicna rupa od kluba i navijaca,nezasluzujete da vam ime pocinje sa velikim slovom![]()
evo zasto.
Malo jarane kad vidis da Zeljo za Cocalica trazi 200.000 eura a on jos nema ugovora a nasi mamlazi traze 120.000 eura za igraca koji ima jos 1 i po ugovor pa najmanje smo 300.000 eura mogli dobiti za njegaFK Sarajevo je napisao/la:Ma moramo zadrzati Janjosa i Dzakmica to je sada cilj a dovesti bar 2 igraca ali provjerena
Pa jedan sin odlazi drugi dolazi nemoze covjek bez svoje djeceency_hz87 je napisao/la:izgleda aldin janjosdolazi u FKS,nedo bog da cala ima 11 sinova svi bi igrali u prvoj postavi FKS
ma Husref Musemic je najjaci trener nema u njega sinova i takvih stvari,igraju samo najbolji i kad god covjek dodje nesto osvojimo.FK Sarajevo je napisao/la:Pa jedan sin odlazi drugi dolazi nemoze covjek bez svoje djeceency_hz87 je napisao/la:izgleda aldin janjosdolazi u FKS,nedo bog da cala ima 11 sinova svi bi igrali u prvoj postavi FKS
![]()
![]()
ency_hz87 je napisao/la:Sloboda je dobila veliko pojačanje za nastavak fudbalske sezone, a to je pouzdani stoper Semjon Milošević.![]()
jao nase uprave predobar igrac,covjek se jos sam nudio al oni normalno nece dobrog igraca.nema veze doce nama aldin janjos je*o ih on,dokad vise ovako
UPRAVA NAPOLJE
al on se nudio,nije trazio nikakva dugovanjaTheManiacs je napisao/la:ency_hz87 je napisao/la:Sloboda je dobila veliko pojačanje za nastavak fudbalske sezone, a to je pouzdani stoper Semjon Milošević.![]()
jao nase uprave predobar igrac,covjek se jos sam nudio al oni normalno nece dobrog igraca.nema veze doce nama aldin janjos je*o ih on,dokad vise ovako
UPRAVA NAPOLJE
Jbt ja manijak procitam vise nego ti pitar![]()
Semjon milosevic se nudio upravi sarajeva
ali ga oni nisu htjeli jer imaju dugovanja prema njemu
MA PUSTI PRICE O DDUGOVANJIMA, NISU MU MOGLI VISE OD 20 MILJA BITI DUZNI, AKOLIKO IMAJU PARA OD EVROPE KARTI ITD MOGLI SU MU JOS TOLIKO DATITheManiacs je napisao/la:ency_hz87 je napisao/la:Sloboda je dobila veliko pojačanje za nastavak fudbalske sezone, a to je pouzdani stoper Semjon Milošević.![]()
UPRAVA NAPOLJE
ma znam ja to brate,nego me nervira kad se ovdje javlja strumfic,al sta ces vole nas i brinu se o namairfan41 je napisao/la:MA PUSTI PRICE O DDUGOVANJIMA, NISU MU MOGLI VISE OD 20 MILJA BITI DUZNI, AKOLIKO IMAJU PARA OD EVROPE KARTI ITD MOGLI SU MU JOS TOLIKO DATITheManiacs je napisao/la:ency_hz87 je napisao/la:Sloboda je dobila veliko pojačanje za nastavak fudbalske sezone, a to je pouzdani stoper Semjon Milošević.![]()
UPRAVA NAPOLJE
ma znam ja to brate,nego me nervira kad se ovdje javlja strumfic,al sta ces vole nas i brinu se o namaency_hz87 je napisao/la:MA PUSTI PRICE O DDUGOVANJIMA, NISU MU MOGLI VISE OD 20 MILJA BITI DUZNI, AKOLIKO IMAJU PARA OD EVROPE KARTI ITD MOGLI SU MU JOS TOLIKO DATITheManiacs je napisao/la:ency_hz87 je napisao/la:Sloboda je dobila veliko pojačanje za nastavak fudbalske sezone, a to je pouzdani stoper Semjon Milošević.![]()
UPRAVA NAPOLJE
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, perodeformero, plisek i 44 gosta.